Tot 23/12/2019
Ontdek HIER onze kerstaanbiedingen

Waarom fitnessdigital

Waarom fitnessdigital

Uw rechten zijn onze plichten.

Bij fitnessdigital kunt u rekenen op een snelle levering van producten en een goede klantenservice. Bovendien zullen wij er alles aan doen u als klant tevreden te stellen. Hieronder vindt u onze Algemene Verkoopvoorwaarden waarin wij u willen laten zien welke voordelen u heeft als klant van fitnessdigital.

Retourneren binnen 7 dagen

Al onze producten zijn A-merken, nieuwe producten en met bedrijfsgarantie. Wij willen u de beste service geven, dus in het geval dat u niet tevreden bent met het product, geven wij u het geld terug. Zonder vragen of problemen. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor de klant. Als u het product wilt retourneren, vragen wij u vriendelijk eerst contact op te nemen via t. 085 5605101 of e. klantenservice@fitnessdigital.nl.

Het retourneren van producten binnen de periode van 14 dagen is aan de volgende voorwaarden verbonden (in alle gevallen eerst contact opnemen met de klantenservice):

AANKOPEN DECEMBERMAANDVerlengde retourtermijn.
Producten verkocht door fitnessdigital tussen 22/11/2019 en 25/12/2019 kunnen geruild of geretourneerd worden tot en met 15/01/2020. Deze retouren dienen zoals gewoonlijk via de klantenservice aangemeld te worden en tevens aan de normale retourvoorwaarden van fitnessdigital te voldoen.
 1. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren: geldig vanaf het moment waarop u uw bestelling in ontvangst heeft genomen. Download hier ons retourformulier/modelformulier voor herroeping.
 2. Het door u bestelde product voldoet niet aan uw verwachtingen:
  1. U kunt zelf zorg dragen voor het terugsturen van het product. Retourzendingen in dit geval zijn voor risico van de klant. Dit houdt in dat fitnessdigital niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. De klant dient altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice om deze te verwittigen van het retourneren.
  2. Wij kunnen het product laten ophalen en in dit geval komen de kosten voor het ophalen voor uw rekening en die zijn als volgt:
   1. Voor accessoires, weegschalen, mini steppers, hartslagmeters en elektrostimulators zijn de retourneerkosten 15 €.
   2. Voor alle overige producten, waaronder fitnessapparaten, die minder dan 50 kg wegen zijn de retourneerkosten 50 €.
   3. Voor alle overige producten, met een gewicht van meer dan 50 kg, worden de retourneerkosten berekend op basis van het gewicht van het product.
  3. Het product dient in perfecte staat te zijn, in dezelfde staat als waarin u die heeft ontvangen, in de originele, intacte verpakking en ongeopend. Producten van Polar, Suunto, Compex, Slendertone en Garmin die voor sportactiviteiten gebruikt zijn en tevens cavitatie, ontharings- en massageproducten die gebruikt zijn kunnen niet geretourneerd worden om hygiënische redenen. Fitnessapparaten dienen tevens weer terug verpakt te worden in de originele verpakking en kunnen niet reeds gemonteerd zijn.
  4. Wanneer het geretourneerde product in goede staat in het magazijn aankomt gaan wij over tot terugbetaling naar de door u geleverde bankrekening of creditcard. Het product dient intact te zijn, indien een onderdeel ontbreekt of niet in de originele staat is, zal dit van het terug te storten bedrag afgetrokken worden. Tussen de datum van ontvangst van het geretourneerde product en het moment van de terugbetaling zitten op zijn hoogst 7 werkdagen.
 3. Beschadigd of kapot product: Zodra het beschadigde of kapotte product weer in het bezit is van fitnessdigital zal er een nieuw zelfde product verstuurd worden. Uw hoeft in dit geval geen verzendkosten te betalen voor het ophalen en opnieuw versturen van uw bestelling.
 4. Verkeerd product: Indien het door u bestelde product niet hetzelfde is als het door u ontvangen product. Uw hoeft in dit geval geen verzendkosten te betalen voor het ophalen en opnieuw versturen van uw bestelling.

Heeft u verder nog vragen, stuur dan een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl en binnen 24 uur (1 werkdag) krijgt u antwoord van onze klantenservice of bel naar 085 - 56 05 101. In geval van email, vragen wij u de volgende informatie te vermelden:

 1. Naam
 2. Product
 3. Factuurnummer

Bescherming persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden bij fitnessdigital strikt vertrouwelijk behandeld. Om die reden wordt er alles aan gedaan om uw gegevens alleen indien strikt noodzakelijk aan derden te verstrekken.
Bovendien zal alleen die informatie van u worden gevraagd die strikt noodzakelijk is voor de snelle en gemakkelijke afhandeling van de bestelling.
FitnessBit SL heeft de mogelijkheid gegevens die u verschaft op deze website te bewaren, ook als u het inlog- of bestelproces niet afmaakt. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om contact met u op te nemen en u te vragen naar de reden waarom u niet ingelogd heeft of geen bestelling gedaan heeft.

Veilig winkelen

Wij bieden u veilig en eenvoudig winkelen. Tijdens het winkelen kunt u het totaalbedrag van uw bestelling zien en de eventuele voorwaarden of aanbiedingen en of er sprake is van gratis transport of een gratis cadeau.

Recht op hulp tijdens en na uw bestelling

Wij willen dat fitnessdigital uw online referentiepunt is voor al uw fitnessinkopen en dat u zo vaak als u maar wilt bij ons koopt. Om die reden zijn wij ervan overtuigd dat het hele koopproces belangrijk is; voordat u het product koopt, tijdens het bestelproces en als er achteraf vragen of problemen mochten zijn.
Al onze producten worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie en als er zich iets voordoet met het product zullen wij er alles aan doen dit zo snel mogelijk op te lossen.