Over fitnessdigital

Over fitnessdigital

Over fitnessdigital:

Identiteit onderneming:
 • Onderneming: FitnessBit S.L. ()
 • Klantenservice: Avenue Ceramique 223 , 6221 KX , Maastricht , Limburg (Nederland)
 • BTWnummer: NL822056446B01

Welkom bij fitnessdigital, uw online fitnesswinkel met de beste fitnessmerken voor de scherpste prijzen

Wij geven u de volgende klantenservice:


 1. 1.- Minimale prijsgarantie (+ Info)
 2. 2.- Retourneren binnen 14 dagen zonder problemen (+ Info)
 3. 3.- Bescherming van de persoonsgegevens (+ Info)
 4. 4.- Veilig winkelen (+ Info)
 5. 5.- Recht op hulp tijdens en na uw bestelling (+ Info)

Contact:
U kunt contact opnemen met de klantenservice door een e-mail te sturen naar klantenservice@fitnessdigital.nl of ons te bellen op 085 - 56 05 101

Waarom fitnessdigital

Uw rechten zijn onze plichten.

Bij fitnessdigital kunt u rekenen op een snelle levering van producten en een goede klantenservice. Bovendien zullen wij er alles aan doen u als klant tevreden te stellen. Hieronder vindt u onze Algemene Verkoopvoorwaarden waarin wij u willen laten zien welke voordelen u heeft als klant van fitnessdigital.

Minimale prijsgarantie

Wij bieden een minimale prijsgarantie maar in het geval dat u binnen 15 dagen het product bij een andere Nederlandse internetwinkel voor een lagere prijs ziet, krijgt u het verschil terug.

Hieraan zijn een aantal voorwaarden verbonden:

 1. Het vergeleken product moet verkocht worden onder dezelfde voorwaarden als die waaronder wij onze producten verkopen, dat wil zeggen, in een Nederlandse internetwinkel met een vestiging in Nederland.
 2. Het product dat u voor een lagere prijs bij een andere Nederlandse internetwinkel hebt gezien moet nieuw zijn, in de originele verpakking, zonder eerder te zijn gebruikt inclusief garantiebewijs, in de originele staat.
 3. Dit geldt niet voor prijzen aangeboden op Marktplaats of dergelijke websites.
 4. Dit geldt ook niet voor producten die in de uitverkoop worden aangeboden.
 5. De website moet een fiscaal adres binnen de Europese Unie hebben.
 6. Het product moet dezelfde voorwaarden hebben wat betreft beschikbaarheid en levering.
 7. Alle producten van de merken Polar, Suunto en Garmin zijn uitgesloten.

Retourneren binnen 7 dagen

Al onze producten zijn A-merken, nieuwe producten en met bedrijfsgarantie. Wij willen u de beste service geven, dus in het geval dat u niet tevreden bent met het product, geven wij u het geld terug. Zonder vragen of problemen. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor de klant. Als u het product wilt retourneren, vragen wij u vriendelijk eerst contact op te nemen via t. 085 5605101 of e. klantenservice@fitnessdigital.nl.

Het retourneren van producten binnen de periode van 14 dagen is aan de volgende voorwaarden verbonden (in alle gevallen eerst contact opnemen met de klantenservice):

 1. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren: geldig vanaf het moment waarop u uw bestelling in ontvangst heeft genomen.
 2. Het door u bestelde product voldoet niet aan uw verwachtingen:
  1. U kunt zelf zorg dragen voor het terugsturen van het product. Retourzendingen in dit geval zijn voor risico van de klant. Dit houdt in dat fitnessdigital niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. De klant dient altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice om deze te verwittigen van het retourneren.
  2. Wij kunnen het product laten ophalen en in dit geval komen de kosten voor het ophalen voor uw rekening en die zijn als volgt:
   1. Voor accessoires, weegschalen, mini steppers, hartslagmeters en elektrostimulators zijn de retourneerkosten 15 €.
   2. Voor alle overige producten, waaronder fitnessapparaten, die minder dan 50 kg wegen zijn de retourneerkosten 50 €.
   3. Voor alle overige producten, met een gewicht van meer dan 50 kg, worden de retourneerkosten berekend op basis van het gewicht van het product.
  3. Het product dient in perfecte staat te zijn, in dezelfde staat als waarin u die heeft ontvangen, in de originele, intacte verpakking en ongeopend. Producten van Polar, Suunto, Compex, Slendertone en Garmin die voor sportactiviteiten gebruikt zijn en tevens cavitatie, ontharings- en massageproducten die gebruikt zijn kunnen niet geretourneerd worden om hygiënische redenen. Fitnessapparaten dienen tevens weer terug verpakt te worden in de originele verpakking en kunnen niet reeds gemonteerd zijn.
  4. Wanneer het geretourneerde product in goede staat in het magazijn aankomt gaan wij over tot terugbetaling naar de door u geleverde bankrekening of creditcard. Het product dient intact te zijn, indien een onderdeel ontbreekt of niet in de originele staat is, zal dit van het terug te storten bedrag afgetrokken worden. Tussen de datum van ontvangst van het geretourneerde product en het moment van de terugbetaling zitten op zijn hoogst 7 werkdagen.
 3. Beschadigd of kapot product: Zodra het beschadigde of kapotte product weer in het bezit is van fitnessdigital zal er een nieuw zelfde product verstuurd worden. Uw hoeft in dit geval geen verzendkosten te betalen voor het ophalen en opnieuw versturen van uw bestelling.
 4. Verkeerd product: Indien het door u bestelde product niet hetzelfde is als het door u ontvangen product. Uw hoeft in dit geval geen verzendkosten te betalen voor het ophalen en opnieuw versturen van uw bestelling.

Heeft u verder nog vragen, stuur dan een email naar klantenservice@fitnessdigital.nl en binnen 24 uur (1 werkdag) krijgt u antwoord van onze klantenservice of bel naar 085 - 56 05 101. In geval van email, vragen wij u de volgende informatie te vermelden:

 1. Naam
 2. Product
 3. Factuurnummer

Bescherming persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden bij fitnessdigital strikt vertrouwelijk behandeld. Om die reden wordt er alles aan gedaan om uw gegevens alleen indien strikt noodzakelijk aan derden te verstrekken.
Bovendien zal alleen die informatie van u worden gevraagd die strikt noodzakelijk is voor de snelle en gemakkelijke afhandeling van de bestelling.
FitnessBit SL heeft de mogelijkheid gegevens die u verschaft op deze website te bewaren, ook als u het inlog- of bestelproces niet afmaakt. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om contact met u op te nemen en u te vragen naar de reden waarom u niet ingelogd heeft of geen bestelling gedaan heeft.

Veilig winkelen

Wij bieden u veilig en eenvoudig winkelen. Tijdens het winkelen kunt u het totaalbedrag van uw bestelling zien en de eventuele voorwaarden of aanbiedingen en of er sprake is van gratis transport of een gratis cadeau.

Recht op hulp tijdens en na uw bestelling

Wij willen dat fitnessdigital uw online referentiepunt is voor al uw fitnessinkopen en dat u zo vaak als u maar wilt bij ons koopt. Om die reden zijn wij ervan overtuigd dat het hele koopproces belangrijk is; voordat u het product koopt, tijdens het bestelproces en als er achteraf vragen of problemen mochten zijn.
Al onze producten worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie en als er zich iets voordoet met het product zullen wij er alles aan doen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Algemene voorwaarden

De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle commerciele transacties die gedaan zijn op www.fitnessdigital.nl, de eigenaar zijnde FitnessBit S.L..

FitnessBit S.L. heeft het recht op welk moment dan ook het aanbod van de producten te wijzigen (modelwijzigingen, prijzen, aanbiedingen, en de service) alhoewel dat niet geldt voor de verkoop van producten die al in behandeling zijn.

FitnessBit S.L. doet er alles aan betrouwbare en correcte informatie aan te bieden op de website. Als er zich onverhoopt toch een fout voordoet, zal deze zo snel mogelijk verholpen worden. Indien er een fout is opgetreden in een prijsopgaaf en er heeft zich een verkoop voorgedaan gebaseerd op die prijsopgaaf, heeft de klant recht om de koop te annuleren, zonder dat hieraan kosten verbonden zijn voor de klant.

Het kan voorkomen dat bepaalde informatie over producten op de website www.fitnessdigital.nl van tijdelijke aard is. In het geval dat die informatie niet overeenkomt met de producteigenschappen heeft de klant het recht om de aankoop te annuleren.

FitnessBit S.L. is niet verantwoordelijk voor de informatie, inhoud en of meningen over de producten van www.fitnessdigital.nl. Dit is altijd de verantwoordelijkheid van de fabrikanten of leveranciers van die producten. FitnessBit S.L. is slechts de tussenpersoon tussen klant en fabrikant of leverancier.

1.- Identiteit van FitnessBit S.L.
FitnessBit S.L. is een bedrijf gespecialiseerd in de online verkoop van fitness, sport en gerelateerde producten.

2.- Verkoopsysteem via internet
Om een bestelling te plaatsen dient de klant de gekozen producten toe te voegen aan de winkelwagen en vervolgens de stappen te volgen van het koopproces zoals aangegeven op de website. Zodra dit proces beeindigd is, inclusief het registratieproces van de klant, wordt de order via telematische weg naar FitnessBit S.L. verstuurd. Indien de klant kiest voor emailbevestiging, zal de klant een email ontvangen ter bevestiging van ontvangst van de order. Voor de door FitnessBit S.L. ontvangen orders gelden de huidige algemene voorwaarden.

3.- Relevante belastingen
De prijzen van de producten op de website van FitnessBit S.L. zijn inclusief BTW(BTW). Voor verkopen gerealiseerd door personen buiten de Europes Unie geldt de belastingtoeslag BTW niet.

4.- Betalingsmogelijkheden
Wanneer de order is geplaatst kan u een betaalmethode kiezen ofwel met creditcard, PayPal, iDeal of via een bankoverschrijving. In bepaalde gevallen en om fraude tegen te gaan behoudt FitnessBit S.L. het recht slechts een bepaalde betaalmethode aan de klant aan te bieden indien de klant gegevens niet authentiek lijken.

5.- Bezorging
FitnessBit S.L. verzendt zijn orders aan zijn klanten via UPS en vergelijkbare erkende transportbedrijven. De leverdatum van het product is afhankelijk van de beschikbaarheid van het gekozen product en het afleveradres. Voor meer informatie over levertijden en bezorgingstarieven zie Bezorging en levertijd.

6.- Klantenrechten en retourneren
Volgens de Wet Kopen op Afstand heeft de klant recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen, vanaf het moment van ontvangst van de bestelling, om het product te retourneren. De klant dient ons binnen 14 dagen ervan op de hoogte te stellen dat hij of zij het product wil retourneren. Het geretourneerde product zal opgehaald worden door FitnessBit S.L. en moet geleverd worden inclusief afleveringsbewijs en, in het geval van een door FitnessBit S.L. aangemaakte factuur, inclusief factuur.

Indien een product kapot of beschadigt is heeft de klant recht op kostenloze reparatie of vervanging van het product. De verkoper draagt gedurende een periode van 2 jaar vanaf het moment van levering de verantwoordelijkheid voor eventuele klachten over het product.

Het retourneren van producten binnen de periode van 14 dagen is aan de volgende voorwaarden verbonden (in alle gevallen eerst contact opnemen met de klantenservice):

 1. U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren: geldig vanaf het moment waarop u uw bestelling in ontvangst heeft genomen.
 2. Het door u bestelde product voldoet niet aan uw verwachtingen:
  1. U kunt zelf zorg dragen voor het terugsturen van het product. Retourzendingen in dit geval zijn voor risico van de klant. Dit houdt in dat fitnessdigital niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. De klant dient altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice om deze te verwittigen van het retourneren.
  2. Wij kunnen het product laten ophalen en in dit geval komen de kosten voor het ophalen voor uw rekening en die zijn als volgt:
   1. Voor accessoires, weegschalen, mini steppers, hartslagmeters en elektrostimulators zijn de retourneerkosten 15 €.
   2. Voor alle overige producten, waaronder fitnessapparaten, die minder dan 50 kg wegen zijn de retourneerkosten 50 €.
   3. Voor alle overige producten, met een gewicht van meer dan 50 kg, worden de retourneerkosten berekend op basis van het gewicht van het product.
  3. Het product dient in perfecte staat te zijn, in dezelfde staat als waarin u die heeft ontvangen, in de originele, intacte verpakking en ongeopend. Producten van Polar, Suunto, Compex, Slendertone en Garmin die voor sportactiviteiten gebruikt zijn en tevens cavitatie, ontharings- en massageproducten die gebruikt zijn kunnen niet geretourneerd worden om hygiënische redenen. Fitnessapparaten dienen tevens weer terug verpakt te worden in de originele verpakking en kunnen niet reeds gemonteerd zijn.
  4. Wanneer het geretourneerde product in goede staat in het magazijn aankomt gaan wij over tot terugbetaling naar de door u geleverde bankrekening of creditcard. Het product dient intact te zijn, indien een onderdeel ontbreekt of niet in de originele staat is, zal dit van het terug te storten bedrag afgetrokken worden. Tussen de datum van ontvangst van het geretourneerde product en het moment van de terugbetaling zitten op zijn hoogst 7 werkdagen.
 3. Beschadigd of kapot product: Zodra het beschadigde of kapotte product weer in het bezit is van fitnessdigital zal er een nieuw zelfde product verstuurd worden. Uw hoeft in dit geval geen verzendkosten te betalen voor het ophalen en opnieuw versturen van uw bestelling.
 4. Verkeerd product: Indien het door u bestelde product niet hetzelfde is als het door u ontvangen product. Uw hoeft in dit geval geen verzendkosten te betalen voor het ophalen en opnieuw versturen van uw bestelling.


Als het door FitnessBit S.L.geleverde product niet het door de klant bestelde product is, zal dat opgehaald worden en de juiste bestelling zal kosteloos naar u toegezonden worden.

Mocht u verder nog vragen hebben over het retourneren van bestellingen neem dan contact op met onze klantenservice door een email te sturen naar klantenservice@fitnessdigital.nl of te bellen naar 085 - 56 05 101.

7.- Plichten van de klant
De klant van de www.fitnessdigital.nl website is verplicht informatie te verstrekken die waarheidsgetrouw is.8.- Veiligheid en privacy
FitnessBit S.L. garandeert veiligheid en privacy in alle communicatie met de klanten.
FitnessBit S.L. garandeert de bescherming van klantengegevens, inclusief persoonlijke, adres en betaalgegevens of welke andere gegevens dan ook volgens de Organieke Wet 15/1999, van 13 december Wet Bescherming Persoonsgegevens.
Alle gegevens die de klant verstrekt aan FitnessBit S.L. worden opgenomen in een database onder de verantwoordelijkheid van FitnessBit S.L.

Privacy van onze klanten staat hoog in het vaandel. Alle wettelijk op dit gebied bepaalde regels zullen dan ook in acht worden genomen. Alle informatie met betrekking tot persoonsgegevens wordt zorgvuldig beheerd en bewaard in ons systeem. Deze informatie zal uitsluitend gebruikt worden om bestellingen en aanvragen van uw kant te verwerken en indien gewenst informatie toe te zenden betreffende onze producten en prijzen. De door u aan ons verschafte gegevens blijven te allen tijde in het bestand van ons en worden niet verschaft aan derden. Uw gegevens zoals bekend bij ons zijn door u te allen tijde opvraagbaar via onze website. U kunt daartoe inloggen met uw emailadres en wachtwoord. Vanzelfsprekend kunt u uw gegevens ook opvragen via onze klantenservice. Persoonsgegevens worden op uw verzoek verwijderd als deze gegevens onjuist blijken te zijn, de registratie van deze gegevens het doel van deze registratie niet dient of als de registratie van deze gegevens in strijd is met enig wettelijk voorschrift.

Om onze webpagina te kunnen gebruiken is het noodzakelijk cookies te gebruiken die in het geheugen van de harde schijf bewaard worden. De cookies worden gebruikt voor de verkoopstatistieken van www.fitnessdigital.nl. Indien u wilt kunt u uw computer zodanig instellen zodat u automatisch op de hoogte gebracht wordt op uw scherm wanneer de cookies ontvangen worden en op die manier kunt u de installatie van de cookies op uw harde schijf voorkomen.

FitnessBit SL heeft de mogelijkheid gegevens die u verschaft op deze website te bewaren, ook als u het inlog- of bestelproces niet afmaakt. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om contact met u op te nemen en u te vragen naar de reden waarom u niet ingelogd heeft of geen bestelling gedaan heeft.

9.- Wetgeving
Op overeenkomsten tussen FitnessBit S.L. en de klant waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.


10.- Commerciële communicatie
Wanneer u een account bij ons aanmaakt wordt u de optie geboden om onze nieuwsbrieven te ontvangen. Als u deze optie aanklikt en accepteert geeft u fitnessdigital toestemming u van tijd tot tijd nieuws per email te sturen. fitnessdigital biedt in elke email de mogelijkheid dit automatisch af te zeggen. Tegelijkertijd heeft de klant de optie de nieuwsbrieven af te zeggen via de persoonlijke account. fitnessdigital zal nooit emails versturen aan klanten die hebben aangegeven geen nieuwsbrieven te willen ontvangen.

fitnessdigital zal nooit haar database aan derden geven en zet zich in om de persoonlijke gegevens zo goed en veilig mogelijk te bewaren en behandelen om te voorkomen dat personen zonder bevoegdheid niet aan deze gegevens kunnen komen. Echter fitnessdigital heeft wel het recht om concrete aanbiedingen via email naar klanten te versturen, die bedrijven exclusief voor fitnessdigital klanten maken.

11.- Facturen
Het is mogelijk dat u geen factuur ontvangt bij levering van de bestelling maar de factuur kan altijd gedownload worden via uw account bij de orderinformatie, waar tevens alle gegevens van de bestelling te vinden zijn.