terug
Victory Endurance Gel Pump - 42gr citroen
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 1,79

Victory Endurance Gel Pump - 42gr citroen

Nummer 3 van de meest verkochte Promotie producten
Toppers
  Bezorging 2-3 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar
  € 1,79

  Gratis bezorging vanaf € 50

  Victory Endurance Gel Pump - 42gr citroen Victory Endurance Energieconcentraat om maximale prestaties te bereiken. Gel rijk aan polyfenolen met een belangrijke vaatverwijdende en antioxiderende werking. Promotie producten WVE.105606

  Eigenschappen Victory Endurance Gel Pump - 42gr citroen  Energie + Zuurstof- en voedingsmiddelentransport + Antioxiderend

  • Energieconcentraat om maximale prestaties te bereiken.
  • Gel rijk aan polyfenolen met een belangrijke vaatverwijdende en antioxiderende werking.
  • Ergonomische verpakking.

  Ultieme formule! Gel voor hoge prestaties die, dankzij de rijke hoeveelheid polyfenolen, de productie van stikstofmonoxide op cellulair niveau op natuurlijke wijze heeft verhoogd. Hierdoor bereikt de sporter een grotere bloedtoevoer naar de spierzone die bij de oefening betrokken is, waardoor zijn prestaties gemaximaliseerd worden. Bovendien wordt Pump Gel geleverd in een verpakking die speciaal ontworpen is om het transport en het gebruik ervan tijdens het sporten te vergemakkelijken.


  Samenstelling

  • Carbo-Pump Complex: mix van koolhydraten en druiven- en appelextracten met energetische, vaatverwijdende en antioxiderende werking:
  • Energie: energetisch concentraat gevormd door een mengsel van enkelvoudige en samengestelde koolhydraten die zorgen voor een blijvende energie.
  • Vaatverwijdend: het druiven- en appelextract heeft een vaatverwijdende werking door de stimulatie van de stikstofmonoxidesynthese, wat zorgt voor een groter zuurstof- en voedingsmiddelentransport tijdens de training en/of competitie.
  • Antioxiderend: het polyfenolengehalte in het fruitextract levert een belangrijke antioxiderende kracht, essentieel om het genereren van vrije radicalen tegen te gaan waarmee de sportbeoefening gepaard gaat.
  • L-arginine: aminozuur dat de eliminatie van gifstoffen (die gegenereerd worden door het beoefenen van sport) vergemakkelijkt.
  • Taurine: aminozuur dat de osmoregulatieprocessen verbetert, wat belangrijk is bij duursport. Het bevordert bovendien de opname van de rest van de voedingsstoffen.
  • Vitamine B6 en B1: belangrijk bij het eiwitmetabolisme en het koolhydratenmetabolisme, respectievelijk.


  Pump Gel is een gemakkelijke manier om de sportprestaties te verbeteren vanwege de vaatverwijdende werking, terwijl het zich tegelijkertijd beschermt tegen de oxidatieve stress waaraan het lichaam tijdens het sporten wordt blootgesteld.

  Gebruiksaanwijzing: 1 gel om de 20 minuten lichaamsbeweging met 200 ml water.

  Ingrediënten: water, maltodextrine, fructose, dextrose, voedingszuur: citroenzuur; 0,4% appel- en druivenextract (Vinitrox™), aroma, L-arginine, taurine, conserveermiddel: kaliumsorbaat; vitamine B1, vitamine B6.

   

  Productvergelijking Victory Endurance Gel Pump - 42gr citroen

  Bezorgen Victory Endurance Gel Pump - 42gr citroen

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • Weider
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Victory Endurance garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden Victory Endurance Gel Pump - 42gr citroen

  iDealZonder extra kosten

  Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

  Bankgegevens

  • Bankgegevens: Rabobank
  • Rekeningnummer: 151281955
  • IBAN: NL15 RABO 0151281955
  • BIC: RABONL2U

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  CreditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  Creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Victory Endurance Gel Pump - 42gr citroen

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Victory Endurance Gel Pump - 42gr citroen

  0
  0 Sterren
  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening