Upper body machines Finnlo

Upper Body-machines zijn fitnessapparaten die speciaal ontworpen werden om het onderlichaam te trainen: de armen, de deltavormige spieren, de biceps, de triceps, de borstspieren, de schouders en de rug. De training met deze apparaten garandeert een betere efficiëntie in de oefeningen van het bovenlichaam dan dat je het onder- en het bovenlichaam tegelijkertijd traint, omdat alle inspanningen gericht zijn op de spieren van het bovenlichaam. Meer informatie

Kies tot 4 producten om te vergelijken producten geselecteerd

 • Ideaal voor een zware rugtraining in uw eigen huis. Train de rugspieren en voer tal van kabeloefeningen uit om de armen, schouders en core spieren te trainen. Door de onderste pulley te gebruiken kunt u zelfs zittend roeien.
  Finnlo Multi Lat Tower 2014
  0 Sterren (0)
  • Gschikt voor 30 mm halterschijven en heeft een maximale belasting van maar liefst 120 kg.
   Finnlo Multi Lat Tower
   0 Sterren (0)

   Koopgids voor een Upper Body-machine


   Het grootste voordeel dat men bekomt door te trainen met Upper Body-machines is de vormgeving en de versteviging van de spieren van het bovenlichaam zoals de armen, de deltavormige spieren, de biceps, de triceps, de borstspieren, de schouders en de rug. Dankzij deze fitnessapparaten kan men op een eenvoudige manier heel complete en efficiënte oefeningen uitvoeren zoals de butterfly, de borstpress, de biceps curl, het trekken van de borstspieren, enz. Het gamma aan oefeningen zal variëren afhankelijk van het toestel aangezien heel wat toestellen ontworpen werden om een specifieke spiergroep te trainen.

   Alle Upper Body-machines dienen om de spieren van het bovenlichaam te trainen maar ze verschillen op enkele vlakken en daarom willen wij je hieronder een aantal aspecten benadrukken waarmee je rekening moet houden bij het kopen van het ene of het andere model:

   • 1) Soort toestel: Volgens de bruikbaarheid
   • 2) Soort toestel: Volgens de weerstand
   • 3) Soort toestel: Volgens het gebruik
   • 4) Materiaal, weerstand en maximale belasting
   • 5) Maximale gebruikersgewicht

   upper body-machine

   1) Soort toestel: Volgens de bruikbaarheid

   Dit soort fitnessapparaten dient om verschillende spieren van het bovenlichaam te trainen. In functie van de oefening die men uitvoert, bieden sommige apparaten de mogelijkheid om verschillende spiergroepen te verstevigen maar anderen werden specifiek ontworpen om een bepaalde spiergroep te trainen zoals de biceps of de borstpieren. Afhankelijk van de spier of spieren die je wilt trainen, doe je er goed aan om voor het ene of het andere model te kiezen.

   2) Soort toestel: Volgens de weerstand

   De fitnessapparaten kunnen het uithoudingsvermogen trainen door middel van selecteerbare platen of het laden van gewichten. Bij de apparaten met een weerstand door middel van platen die inbegrepen zijn in de prijs, worden de platen eenvoudig geselecteerd zonder dat men dit handmatig hoeft te doen, in tegenstelling tot de apparaten met een weerstand door middel van het laden van gewichten die niet inbegrepen zijn in de prijs en die handmatig moeten ingevoerd worden om het gewicht te variëren.

   3) Soort toestel: Volgens het gebruik

   Afhankelijk van de intensiteit en de gebruiksfrequentie, verschilt de garantie en daarom onderscheiden we drie soorten: voor thuisgebruik, semiprofessioneel en professioneel. Het is belangrijk om rekening te houden met het gebruik waarvoor elk apparaat werd ontworpen en om deze indeling te respecteren om er zeker van te zijn dat het apparaat de trainingsfrequentie kan ondersteunen.

   4) Materiaal, weerstand en maximale belasting

   Het materiaal waaruit het apparaat werd vervaardigd is een bepalende factor voor de stevigheid en robuustheid van het toestel. Vandaar dat het belangrijk is om hier speciale aandacht aan te besteden. Wat de maximale belasting betreft, alle apparaten zijn beperkt in hun vermogen. Voordat je dus een model koopt, is het dus aangeraden dat je deze gegevens kent om de maximale intensiteit waartegen je kunt trainen, te kennen.

   5) Maximale gebruikersgewicht

   Om er zeker van te zijn dat het apparaat op haar maximumniveau werkt en dat je het op de correcte manier gebruikt, is het belangrijk dat je rekening houdt met het maximale gewicht dat het kan ondersteunen. Zoniet, kan het zijn dat de werking van het apparaat niet optimaal is.

   upper body-machine
   terug

   Links over die u kunnen intereseren Upper body machines