terug
TRX Home Suspension Training Kit
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 290,00 € 206,41

TRX Home Suspension Training Kit

Nummer 1 van de meest verkochte Suspension trainers
Bezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
€ 290,00 € 206,41

Gratis bezorging vanaf € 50

TRX Home Suspension Training Kit TRX Bevat: Suspension training, Starters Gids, Zes Digitale Video Workouts, Deurhanger, Polsband, Suspension Anchor, Deur Anker, Opbergtas. Suspension trainers TRXHOME-TC

Eigenschappen TRX Home Suspension Training Kit


De nieuwe TRX Home Suspension Training kit wordt geleverd met een totaal nieuwe digitale TRX training en work-out inhoud.


De TRX Home Suspension training Kit

TRX Suspension training ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. Train waar je maar wilt met dit lichtgewicht en draagbare trainingssysteem. Met dit trainingssysteem kan je de capaciteit uitbreiden of beperken naar behoefte van de training.


Het product bevat

TRX Suspension Trainer
Train waar je maar wilt met dit lichtgewicht (700 gram) en draagbare trainingssysteem. Met dit trainingssysteem kan je de capaciteit uitbreiden of beperken naar behoefte van de training.

TRX startersgids
Installatie instructies zodat je met een goede start begint, en een compacte gids met work-outs zodat je kan blijven trainen.

Zes digitale video work-outs:
30 minuten total body: Dertien oefeningen, inclusief drie stretchbewegingen, uitgevoerd in 60-seconde sets met 30 seconden rust tussen elke oefening. 15 minuten borst en rug: Zes oefeningen welke op een rustige, gecontroleerde en gevarieerde manier worden uitgevoerd. 15 minuten armen en schouders: Zes oefeningen met gevarieerde tempo’s voor het optimal trainen van je armen en schouders. 15 minuten benen en heupen: Zes oefeningen om balans en kracht te verbeteren. Ook wordt het risico op blessures verminderd. 15 minuten core: Zes oefeningen welke gericht zijn op de spieren die de wervelkolom en de core stabiliseren en versterken. 15 minuten stretch: Zes oefeningen voor na de work-outs. Deze oefeningen worden gebruikt om lichaam te laten afkoelen alsmede om de spanning van de spieren af te halen.
Deze work-outs zijn ook in PDF-bestanden beschikbaar en zijn te printen.

TRX deurhanger
Zorg dat je altijd veilig traint. Voordat je start, plaats de deurhanger “Work-out in progress”  aan je deur.

TRX polsband
Laat je vrienden zien hoe jij traint wanneer je deze TRX polsband draagt.

TRX Suspension Anchor
Te bevestigen op elk stevig ankerpunt zoals: boom, hek, klimrek, etc... Wij raden het gebruik van de TRX Suspension Trainer op een hoogte tussen 2,1 en 2,7 meter aan.

TRX deuranker
Door het handige deuranker, is het mogelijk om thuis te trainen. Het anker past op elke deur.

TRX opbergtas
Neem je TRX Suspension Trainer banden overal met je mee in deze handige opbergtas.


Wat is TRX Suspension Training

De TRX Suspension Traininer is het originele, 'best-in-class' work-outsysteem wat gebruik maakt van de zwaartekracht en jouw lichaamsgewicht om honderden oefeningen uit te kunnen voeren. Je hebt zelf de controle over hoe hoog je de lat legt met elke oefening - door heel simpel je lichaamspositie aan te passen om meer or minder weerstand toe te voegen.
 

Hoe krijgt u gratis toegang tot de digitale inhoud met vele real-time oefeningen en set-up & use

1. Ga naar //mylocker.trxtraining.com
2. Klik op 'sign up now'
3. Vul uw gegevens in
4. U bent nu ingelogd op 'mylocker'
5. Klik links in het hoofdmenu op 'Redeem a Token'
6. Vul de code in die in uw TRX HOME Suspension Training Kit zit
7 Vul uw serialnumber in die te vinden is op de Suspension Trainer onder het rubberen TRX logo boven de handvatten. Schuif het logo omhoog, waaronder u een hologram vindt met de code. Let op: onder één van de twee rubberen TRX logo's zit het hologram. De 0 is een 'nul' een geen letter 'O'. Vul de 13 tekens in zonder spatie.

Productvergelijking TRX Home Suspension Training Kit

Bezorgen TRX Home Suspension Training Kit

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden TRX Home Suspension Training Kit

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over TRX Home Suspension Training Kit

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over TRX Home Suspension Training Kit

5 Sterren
100 %
(2)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

2 Klantbeoordelingen
Suspension training kit

Degelijk materiaal en gemakkelijk om te gebruiken. Het voordeel van de trx is dat je een heel arsenaal aan oefeningen kan doen met slechts één toestel.

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
TRX Home Suspension Training Kit
55
5 Sterren5 Sterren
Trx: all-in!

Fantastisch toestel waarmee je alle spiergroepen kunt trainen, zonder je huis uit te moeten! Ook al heb je maar een kwartier tijd, je kan toch trainen. De variatie aan oefeningen is oneindig... Fitness van de toekomst!

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
TRX Home Suspension Training Kit
55
5 Sterren5 Sterren
2 Klantbeoordelingen