terug
Tria Beauty 4X - Fuschia Laser Ontharingsapparaat
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 549,90 € 429,00

Tria Beauty 4X - Fuschia Laser Ontharingsapparaat

Nummer 3 van de meest verkochte Ontharingsapparaten
Bezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
€ 549,90 € 429,00

Gratis bezorging vanaf € 50

Tria Beauty 4X - Fuschia Laser Ontharingsapparaat Tria Beauty Gebruik van dezelfde diodelasertechnologie die dermatologen prefereren voor het definitief deactiveren van het haarzakje. Ontharingsapparaten HRL4X F

Eigenschappen Tria Beauty 4X - Fuschia Laser Ontharingsapparaat


De Hair Removal Laser 4X is een draadloze laser voor thuisgebruik. Het apparaat maakt gebruik van dezelfde diodelasertechnologie die dermatologen prefereren voor het definitief deactiveren van het haarzakje, voor een permanent resultaat.Is de Hair Removal Laser 4X iets voor u?

Tria-Beauty-HLRp-11

De Tria Laser 4X is alleen bedoeld voor gebruik op een huid met een lichte tot medium kleur en lichtbruine tot zwarte haren. Het appartaat is niet geschikt voor het verwijderen van witte, grijze, blonde of rode haren. De Tria Laser 4X heeft een ingebouwde huidsensor die ook nog eens controleert of uw huidskleur geschikt is voor behandeling.


Het probleem bij de wortel aanpakken

TriaBeauty-HLR4X-4

De Hair Removal Laser 4X is een ontharingslaser voor thuisgebruik die is uitgerust met diodelasers. De diodelaser-technologie levert een maximale energie om de haar in het haarzakje blijvend te deactiveren. De diodelasers deactiveren het haarzakje door de melanine bij de wortel aan te pakken, zonder de omringende huid te beschadigen. Er zijn vijf instelbare behandelingsniveau’s en de ‘Laser 4x’ heeft een interactieve weergave die elke behandeling begeleid.

TriaBeauty-HLR4X-12

1. De Tria Laser 4X maakt gebruik van professionele diodelasertechnologie om heel gericht het pigment in het haarzakje te bewerken.

2. Het laserstraaltje zorgt dat de haarzakjes niet weer actief kunnen worden.

3. De uitgeschakelde haarzakjes verdwijnen en maken plaats voor een gladde huid.


Voor gebruik op

TriaBeauty-HLR4X-2

Benen, armen, bikinilijn, oksels, voeten, handen, borst, rug, buik, gezichtsbeharing bij vrouwen (vanaf de kaaklijn naar onderen)


Gebruiksaanwijzing

TriaBeauty-HLR4X-5

U kunt uzelf nu veilig en vol vertrouwen behandelen, als een professional, in uw eigen huis.

 • Stap 1
  Voorbereiding Reinig en scheer de huid en droog daarna met een handdoek voor een optimale behandeling.

 • Stap 2
  Selecteer een behandelingsniveau: Kies uit 5 energieniveaus het niveau waar u zich prettig bij voelt. Begin met het laagste niveau en ga langzaam naar een hoger niveau.

 • Stap 3
  Kies de zone die u wilt behandelen en begin U bent nog maar laserstraaltje verwijderd van een gladde huid. Plaats na elk laserstraaltje de top van het apparaat op een nieuwe, te behandelen zone. Herhaal de behandeling elke twee weken gedurende drie maanden voor een optimaal resultaat.

Productvergelijking Tria Beauty 4X - Fuschia Laser Ontharingsapparaat

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs€ 549,90€ 429,00
Prijs€ 549,90€ 459,00
Prijs€ 289,90€ 233,51
Prijs€ 209,90
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkTria Beauty
MerkTria Beauty
MerkRio
MerkRio
Gewicht1,5 Kg
Gewicht1,5 Kg
Gewicht1,05 Kg
Gewicht2 Kg
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar

Bezorgen Tria Beauty 4X - Fuschia Laser Ontharingsapparaat

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Tria Beauty 4X - Fuschia Laser Ontharingsapparaat

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Tria Beauty 4X - Fuschia Laser Ontharingsapparaat

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Tria Beauty 4X - Fuschia Laser Ontharingsapparaat

0
0 Sterren
5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening