Ontdek onze KORTINGEN

TomTom

Leider in de wereldwijde markt van kaarten en GPS-navigatie, heeft een excellent gamma sporthorloges met GPS uitgebracht. Innovatieve apparaten met geavanceerde functies die de gebruikers de garantie geven dat ze al hun doelstellingen zullen bereiken.

Alles zien
TomTom

Top producten TomTom

TomTom categorieën

Waarom TomTom kopen?

TomTom is de merkleider in de navigatiesector sinds 1991 en in 2011 richtte het bedrijf zich op de sporthorloges met GPS. Met veel ervaring in GPS brengt het een evolutie teweeg in de wereld van de hartslagmeters door innovatieve producten te ontwerpen en te ontwikkelen met als doel om de gebruikers te helpen om hun doelstellingen te bereiken en om hun trainingen te maximaliseren.

De TomTom-hartslagmeters worden vooral gekenmerkt door:

· Een extragroot scherm: Geeft informatie over de status van de activiteit in één oogopslag zoals de tijd, de afstand, de paslengte of de hartslag.

· Virtuele, grafische partner: Zorgt voor efficiënte trainingen met de informatie op een volledig scherm.

· Unieke controleknop: Voor een eenvoudigere navigatie door het menu met slechts één knop.

· De TomTom GPS-horloges hebben een 10-uur durende batterij (in GPS-modus), zijn waterdicht en kunnen verbinding maken met andere sensoren via Bluetooth Smart.

In 2013 brengt TomTom het nieuwe CARDIO-assortiment op de markt waarvan het voornaamste kenmerk haar geïntegreerde hartslagmeter is, waardoor haar horloges tot de meest nauwkeurige op de markt behoren. Door middel van twee kleine, geïntegreerde LED-lichtjes aan de binnenzijde van het horloge schijnen ze door de huid naar de bloedvaten om hun stroom te meten en om zo de gebruiker te voorzien van de meest nauwkeurige gegevens over zijn hartslag.Geschiedenis van TomTom

TomTom werd opgericht in 1991 in Amsterdam en had als doelstelling om de technologie toegankelijk te maken voor iedereen door software te creëren voor de handel in mobiele toepassingen, en digitale persoonlijke assistenten (PDA) voor de consumenten. In slechts twee jaar werd TomTom marktleider in de ontwikkeling van PDA-software met navigatietoepassingen. En gedurende de daaropvolgende jaren bleef het merk innoveren en nieuwe producten creëren die een groot succes waren bij hun lancering op de markt.

In 2013 stelde TomTom een gamma sporthorloges voor om de lopers, wielrenners en zwemmers te helpen hun fitnessdoelen te bereiken door hen tijdens de trainingen alle nodige informatie te geven in slechts één oogopslag.

Momenteel is TomTom de wereldleider in het aanbieden van kaarten en GPS-navigatie, wat een uitgebreide ervaring en reputatie garandeert op de markt van de GPS-horloges. Met 3.600 werknemers wereldwijd en de verkoop van haar producten in meer dan 35 landen vertrouwen er elke dag miljoenen personen in TomTom om de meest intelligente beslissingen te nemen en hun doelstellingen te bereiken.

TomTom