terug
Tecnovita M650N Venice massagestoel
Bezorging 3-5 werkdagen
€ 3.990,00 € 3.192,00

Tecnovita M650N Venice massagestoel

Nummer 1 van de meest verkochte Massagestoelen
€ 3.990,00 € 3.192,00

Gratis bezorging vanaf € 50

Tecnovita M650N Venice massagestoel Tecnovita Zeer comfortabele stoel met Zero Gravity-systeem, 4 type massages, afstandsbediening, Spinal Adjustment Massage Theraphy en HRI ruganalyse. Massagestoelen M650N

Eigenschappen Tecnovita M650N Venice massagestoel

 
De BH Shiatsu massagestoelen zijn gebaseerd op de traditionele Japanse massagetechniek Shiatsu, wat letterlijk 'druk met de vingers' betekent. Deze techniek legt voornamelijk de nadruk op de behandeling van alle klinische symptomen die met de wervelkolom verband houden, waarbij voor verlichting en ontspanning wordt gezorgd in verschillende lichaamsdelen.

De naam Venice van de Tecnovita M650 massagestoel is geïnspireerd door de grachten van de unieke Italiaanse stad met dezelfde naam. De Venice massagestoel behandelt uw lichaam als een geheel van meridianen en energie-kanalen wat leidt tot het meest complete gevoel van welzijn en ontspanning.

· De M650 Venice is voorzien van het unieke Zero Gravity-systeem dwz dat behulp van rollers die geplaatst worden boven het hart (zoals bij astronauten tijdens het opstijgen), de zogenaamde Zero-G positie (Zero Gravity) bepaald wordt en vervolgens zal uw lichaamsgewicht gelijkmatig worden verdeeld over de gehele massagestoel.

· De gevolgen hiervan zijn dat u op een unieke manier kan ontspannen en alle sporen van stress zullen verdwijnen. Vermoeidheid zal plaatsmaken voor een prettig gevoel van welzijn.Type massages:
· Kneedmassage: Een intensieve massage met knedende bewegingen. Weldadig voor stijve en gespannen spieren. Met name in de onderrug en bovenop de schouders is deze techniek zeer effectief.
· Klopmassage: De kloppende massage voelt aan alsof de masseur ritmisch met de vuist op de spieren klopt. Deze massage werkt heel goed op stijve en vermoeide spieren en geven het lichaam een echte oppepper.
· Dual-action massage: Nieuwe techniek die gebruik maakt van zowel de kneed- als de klopmassage en die de spieren volledig ontspant.
· Shiatsu massage: Drukpuntenmassage waarbij de meridianen in het lichaam worden gestimuleerd, waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen.
· Muzikale therapie: een combinatie van de verschillende typen massages waarbij uw favoriete muziek beluisterd kan worden.

Specificaties:

· Met de moderne LED backlight afstandsbediening kunt u uw massage volledig aanpassen aan uw persoonlijke eisen en bovendien worden alle delen van uw rug betrokken in de massage.

· De air armmassage zorgt voor optimale ontspanning en een aangenaam gevoel van lichtheid in de armen.

· Met behulp van de persoonlijke instellingen kunt u massages opnemen en in het geheugen bewaren.

· Tegelijkertijd geeft de stoel een vibratie massage die instelbaar is en voor optimale ontspanning en een aangenaam gevoel van lichtheid in de benen zorgt.

· De Spinal Adjustment Massage Theraphy beschikt over optische sensoren om schouders en lengte van de gebruiker te localizeren om op die manier een persoonlijke driedimensionale massage te geven.

· Heart Rate Indicator (HRI) analyse van uw rug, wat betekent dat de stresszones op uw rug geanalyseerd worden en op basis daarvan wordt uw rug volledig gemasseerd.

Extra's:

· De stoel past zich automatisch aan uw benen de positie van uw benen aan dankzij het intelligente regulatiesysteem waarover de stoel beschikt.

· Tevens kunt u tijdens de massage naar uw favoriete muziek luisteren met de op de stoel geplaatste stereo speakers en de meegeleverde hifi hoofdtelefoon.

Technische gegevens:
· Afmetingen: 130 x 95 x 131 cm.
· Gewicht: 97 kg.
 

Productvergelijking Tecnovita M650N Venice massagestoel

Bezorgen Tecnovita M650N Venice massagestoel

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadLeverbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Tecnovita M650N Venice massagestoel

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Tecnovita M650N Venice massagestoel

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Tecnovita M650N Venice massagestoel

0
0 Sterren
5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening