650.095 tevreden klanten

Tecnovita Tecnovita YSG01 Cavitatie gel G One, YSG51 Reaffirming Serum S One, YSG52 Serum Anticellulitis S two. Cavitatie 10001713+1714+1715

Cosmetica Set YSG01 + YSG51 + YSG52

Nummer 9 van de meest verkochte Cavitatie
Aanbieding
€ 84,00
€ 75,60

LevertijdBezorging 2-3 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Cosmetica Set YSG01 + YSG51 + YSG52


Tecnovita YSG01 Cavitatie gel G One
 
De YSG01 G One gel van Technovita by BH is speciaal samengesteld en ontwikkeld door BH Tecnovita voor gebruik met cosmetische cavitatie apparaten zowel gepulste en continue: Cavislim YS30 en Cavislim Excel YS50.
 
De mineralen kan de transmissie van golven efficiënt en zonder verlies van het bevorderen van de verwijdering van cellulitis en het verminderen van het effect van de "sinaasappelhuid" huid, waardoor de elasticiteit en het uiterlijk van de huid.
 
Het is een hoge dichtheid gel die geen minerale oliën in de samenstelling "olie-vrij" zonder effect verslaafd bevat "overstag gaan." De aloë vera, die bekend staat verzachtende, kalmerende en genezing, en ervoor zorgen dat glycerine gebruikt kan worden door alle huidtypes, zelfs de gevoelige.
 
 
Wijze van toepassing
 
Toe te passen gel overvloedig aanwezig in het gebied met een zachte massage werken zonder doordringende het.
 
 
Presentatie
 
Pakket van 500 ml.Tecnovita YSG51 Reaffirming Serum S One

De firming serum YSG51 S One dankzij de hoge absorptie textuur is ideaal om te gebruiken als een verstevigende behandeling voorafgaand aan de cavitatie. Sonoporosis als gevolg van de actieve bestanddelen doordringen in de huid sneller verstevigende vermenigvuldigen.
 
Een daarvan is een serum S Oil Free (bevat geen minerale oliën in de samenstelling), bevat maïsolie. De aloë vera, die bekend staat verzachtende, kalmerende en genezing, en ervoor zorgen dat glycerine gebruikt kan worden op alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Organisch silicium, collageen, elastine, vitamine B, E en retinol (anti-aging), behandeld efficiënt slappe lichaam en striae.
 
 
Wijze van toepassing
 
Van toepassing zijn voorafgaand aan de cavitatie esthetische sessie op het te behandelen gebied, het geven van een zachte massage tot het volledig geabsorbeerd.
 
Wij raden het gebruik van deze serum voor de laatste behandeling sessie en later in het onderhoud.
 
 
Presentatie
 
Pakket van 50 ml.Tecnovita YSG52 Serum Anticellulitis S two

De YSG52 Serum Anticellulitis S two, dankzij de hoge absorptie textuur is ideaal om te gebruiken als een cellulitis behandeling voorafgaand aan de cavitatie. Als gevolg van de actieve bestanddelen doordringen sonoporosis sneller en dieper in de huid merkbaar aanpak van cellulitis.
 
Twee is een serum S Oil Free (bevat geen minerale oliën in de samenstelling) en kan worden gebruikt op elk huidtype, zelfs de meest gevoelige. Het omvat in zijn formulering Fucus extracten, Ruscus, cafeïne en anderen het vergemakkelijken van de verwijdering van cellulitis en sinaasappelhuid.
 
 
Wijze van toepassing
 
Van toepassing zijn voorafgaand aan de cavitatie sessie op het te behandelen gebied, het geven van een zachte massage tot het volledig geabsorbeerd.
 
 
Presentatie
 
Pakket van 50 ml.

Bezorgen Cosmetica Set YSG01 + YSG51 + YSG52

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Cosmetica Set YSG01 + YSG51 + YSG52

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Cosmetica Set YSG01 + YSG51 + YSG52

Beoordelingen van klanten over Cosmetica Set YSG01 + YSG51 + YSG52

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Cosmetica Set YSG01 + YSG51 + YSG52

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.