blackfriday
terug
Technogym Wellness Ball Large (65cm)
Bezorging 10 werkdagen
€ 124,00 € 99,99

Technogym Wellness Ball Large (65cm)

Nummer 4 van de meest verkochte Fitnessballen
Home Premium
Black friday - 19%
€ 124,00 € 99,99
Technogym Hij helpt u lichaamsgewichtsoefeningen uit te voeren en flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een juiste houding te ontwikkelen. Fitnessballen A0000155AA

Combineer met...

Technogym Spazio Forma Loopband

Technogym Spazio Forma Loopband

€ 3.490,00€ 3.339,00
Technogym Synchro Forma Crosstrainer

Technogym Synchro Forma Crosstrainer

€ 3.590,00€ 3.229,00
Technogym Bike Forma Hometrainer

Technogym Bike Forma Hometrainer

€ 2.290,00€ 2.175,50
Technogym Recline Forma Ligfiets

Technogym Recline Forma Ligfiets

€ 2.790,00€ 2.650,50

Eigenschappen Technogym Wellness Ball Large (65cm)

Ontdek alle voordelen van onze Home Premium producten

Met de Wellness Ball™ wordt het trainen van al uw spiergroepen een genoegen; hij helpt u lichaamsgewichtsoefeningen uit te voeren en flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een juiste houding te ontwikkelen.Eindeloze mogelijkheden

De innovatieve Wellness Ball™ kan op veel verschillende manieren worden gebruikt voor lichamelijke voorbereiding en een eindeloze variëteit aan oefeningen om uw spieren steviger te maken, te stretchen en te ontspannen. Het is ideaal voor alle types gebruikers en professionele sporters en goed voor revalidatie.


Comfortabel & veilig

Zorgvuldig geselecteerde materialen staan garant voor stabiliteit, houvast en een zacht oppervlak. De Wellness Ball™ is gecertificeerd bestand tegen barsten voor extra veiligheid en dankzij het speciale mengsel wordt langzaam, gecontroleerd leeglopen gegarandeerd als hij lek mocht raken. De bal is 100% made in Italy van PVC en vinyl van hoge kwaliteit, beide geschikt voor recycling. Hij is bovendien ftalaatvrij, latexvrij en voldoet aan strikte Europese veiligheidsvoorschriften.


Stimuleert alle spieren

Het destabiliserende effect dat door de vorm van de bal wordt gecreëerd, helpt u stabiliteit uit te dagen omdat tegelijkertijd alle spieren van uw lichaam worden aangesproken – hetgeen evenwicht, houding, kracht en spierelasticiteit verbetert.


Specification

 • Standard functions and accessories: Bag, Pump with adapter, exercise manual
 • Diameter Wellness Ball Black: 650mm

Productvergelijking Technogym Wellness Ball Large (65cm)

Bezorgen Technogym Wellness Ball Large (65cm)

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBezorging 10 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Het aantal werkdagen die staan voor de levering van de bestelling. Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag verwerkt vóór 14:30.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Technogym Wellness Ball Large (65cm)

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Technogym Wellness Ball Large (65cm)

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Technogym Wellness Ball Large (65cm)

0
0 Sterren

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening