Bekijk al onze kerstaanbiedingen
terug
Tanita Weegschaal Innerscan Dual RD-901 Wit
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 199,00 € 155,95

Tanita Weegschaal Innerscan Dual RD-901 Wit

Nummer 10 van de meest verkochte Lichaamsanalyse weegschalen
€ 199,00 € 155,95
Tanita Weegschaal Innerscan Dual RD-901 Wit Tanita Door de Dual Frequenz BIA meting en de 50 gram deling meet de RD-901 in totaal 10 lichaamswaarden heel precies. Lichaamsanalyse weegschalen TA0045

Eigenschappen Tanita Weegschaal Innerscan Dual RD-901 Wit


Heel precieze, bluetooth weegschaal voor lichaamsanalyse

De Tanita weegschaal voor lichaamsanalyse RD901 (bluetooth) is de eerste Bluetooth Smart lichaamsanalyse-weegschaal van het merk Tanita. Onder het strakke design verstopt de Tanita RD-901 de talrijke functies waarover ze beschikt. Door de Dual Frequenz BIA meting en de 50 gram deling meet de RD-901 in totaal 10 lichaamswaarden heel precies. De Tanita weegschaal voor lichaamsanalyse RD901 (bluetooth) levert meetgegevens zoals gewicht, lichaamsvetaandeel, lichaamsvocht, Body Mass Index (BMI), metabolische leeftijd alsook spieraandeel in slechts enkele secondes.

Tanita Innerscan Dual RD-901


Smarte lichaamsanalyse-weegschaal

De Tanita-weegschaal RD901 herkent de gebruiker automatisch bij het stappen op de weegschaal, meet onmiddelijk en geeft de tien lichaamswaardes na elkaar weer. Daarbij worden enkele waardes direct beoordeeld met een rood, geel, of groen achtergrondlicht.

Tanita Innerscan Dual RD-901


De gemeten waardes worden per bluetooth overgedragen naar de Tanita

Healthplanet App op uw iPhone (vanaf 4s) of iPad (vanaf 2). Als uw iPhone of iPad in de buurt ligt, wordt het resultaat automatisch overgedragen, indien dit niet het geval is, slaat de weegschaal het resultaat op tot de volgende verbinding. Ter controle van de ontwikkeling van uw persoonlijke waardes en langdurige controle kunnen de resultaten opgevolgd werden in een grafiek in de app en de webgebaseerde software. De app en de sofware zijn verkrijgbaar in het Engels.


Lichaamsanalyse door de Bio-Impedantie-Techniek

Onder het strakke design verbergt de Tanita RD-901, wat er werkelijk onder steekt. Bij de Tanita lichaamsanalyse-weegschalen wordt dezelfde techniek gebruikt, die ook in het professionele domein bij duizenden dokters, fitnessstudio's en professionele sporters ingezet wordt. De transparente, bijna onzichtbare elektroden op het voetvlak zijn gepatenteerde sensoren, die de lichaamswaarden registreren met behulp van Bio-Impedantie-Analyse. Twee laagfrequente elektrische stromen vloeien door het lichaam. Bij het doorstromen van het signaal door de spier-, vet- en waterdelen van het lichaam wordt de lichaamssamenstelling via wetenschappelijke vergelijkingen en individuele waarden van elke gebruiker berekend. Zo is de meting nog nauwkeuriger en met 15 seconden bijna dubbel zo snel dan oudere modellen.


Eigenschappen

· Tanita RD901: heel precieze, bluetooth weegschaal voor lichaamsanalyse
· Metingen: Totaalgewicht, Body Mass Index, lichaamsvet, vetvrije massa (kg), indicator voor buikvet, spiermassa, totaal lichaamsvocht, botmineraalmassa, metabolische leeftijd
· Snelle segmentanalyse in 15 seconden
· Onmiddellijke data-overdracht via Bluetooth 4.0 naar uw Smartphone
· Activering door het opstappen
· Automatische herkenning van de gebruiker
· Modern, slank design
· Eenvoudig verstaanbare weergave van de meetresultaten met directe kleurrijke beoordeling
· 4 Gebruikergeheugens
· Automatische herkenning
· Functie Recall
· Atleet mode
· Gast stand

· Max. belastbaar tot: 200 kg
· Opstelmaten: (L) 3.59 cm x (B) 3.79 cm x (H) 0.49 cm

* iOS available.

Dé gids om uw lichaam beter te kennenProductvergelijking Tanita Weegschaal Innerscan Dual RD-901 Wit

Bezorgen Tanita Weegschaal Innerscan Dual RD-901 Wit

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • Voorraad7 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 3 jaar
 • officieel dealer

Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.

Tanita fabriceert weegschalen en body composition analyzers voor zowel de professionele als de consumentenmarkt. Tenzij aangegeven dat het gaat om een product specifiek voor SemiProfessional of Professional gebruik zijn de Tanita producten aangeboden door fitnessdigital geschikt voor consumenten. Dat wat wil zeggen dat de garantie vervalt wanneer de factuur op naam van een bedrijf staat of wanneer het product op professionele wijze gebruikt wordt.Garantie

fitnessdigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

tanita

Gedurende meer dan 70 jaar, heeft Tanita Corporation (Japan), producten van hoge kwaliteit geproduceerd. In de laatste 40 jaar echter, zijn weegschalen en Body Composition Analysers de speer van het bedrijf geworden.

In 1992 produceert Tanita als eerste, weegschalen die ook de lichaams-samenstelling kan meten. Wereldwijd zijn er al meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht en daarmee is Tanita wereldmarktleider als producent en ontwikkelaar van Body Composition Analysers.

De specifieke Tanita BIA-methode (Bioelectrical Impedance Analysis) is de meest eenvoudige en snelste van alle huidige meetmethoden en geeft het minste ongemak. Het meet de elektrische weerstand (impedantie) van het lichaam, waardoor vervolgens het lichaamsvetpercentage kan worden berekend. Als de te meten persoon met blote voeten op de voetelektroden van het weegplateau gaat staan, wordt er een niet voelbaar en ongevaarlijk zwakstroomsignaal door het lichaam gestuurd. De Tanita rekent dit direct na de meting razendsnel uit, zodat het na enkele seconden in het display kan worden afgelezen.

De nauwkeurige Body Composition Analysers van Tanita zijn het resultaat van meer dan 15 jaar wetenschappelijk onderzoek naar BIA en lichaamssamenstelling in samenwerking met de meest gerenommeerde onderzoekscentra overal ter wereld.

tanita

Betaalmogelijkheden Tanita Weegschaal Innerscan Dual RD-901 Wit

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Tanita Weegschaal Innerscan Dual RD-901 Wit

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Tanita Weegschaal Innerscan Dual RD-901 Wit

5 Sterren
100 %
(1)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

1 Klantbeoordelingen
Zeer goed product met vlotte levering

Uitstekend product met een scherpe prijs en vlotte levering.

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Tanita Weegschaal Innerscan Dual RD-901 Wit
55
5 Sterren5 Sterren
1 Klantbeoordelingen