terug
Tanita Innerscan Dual RD-953 Zwart
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 199,95 € 194,99

Tanita Innerscan Dual RD-953 Zwart

Nummer 4 van de meest verkochte Lichaamsanalyse weegschalen
Bezorging 2-3 werkdagenNog 4 exemplaren beschikbaar!
€ 199,95 € 194,99

Gratis bezorging vanaf € 50

Tanita Innerscan Dual RD-953 Zwart Tanita Gebruikt twee verschillende frequenties met bio-elektrische impedantie om meer nauwkeurige resultaten te bieden. Lichaamsanalyse weegschalen RD-953BK36 / TA0515 10010009

Eigenschappen Tanita Innerscan Dual RD-953 Zwart


Tanita Innerscan Dual RD-953 is de meest nauwkeurige BCM-personenweegschaal met Bluetooth ter wereld.

Tanita-RD953-1


Nieuwe eigenschappen

 • BIA-technologie met dubbele frequentie
 • Meer dan 10 lichaamsmetingen
 • Inclusief nieuwe metingen: spierkwaliteit en kwalificatie van de spierkwaliteit 
 • 4 geheugens, automatische herkenningsfunctie en resultaten met kleurcode
 • Bluetooth-verbinding met de gratis app My Tanita
 • 5 jaar garantie

De RD-953 monitor is voorzien van BIA-technologie met dubbele frequentie van medische kwaliteit. Hij gebruikt twee verschillende frequenties met bio-elektrische impedantie om meer nauwkeurige resultaten te bieden, evenals spierconditie: de kwalificatie van de spierkwaliteit bestaat uit 3 categorieën: hoog, standaard en laag. Deze resultaten kunnen worden verbeterd door regelmatig te sporten.

Alle resultaten worden weergegeven op de lcd-monitor en kunnen onmiddellijk worden overgezet op uw iPhone/Android via Bluetooth-technologie en worden bijgewerkt op uw iPhone waar u uw voortgang kan volgen met de Tanita-app.

De RD-953 monitor heeft 4 gebruikersgeheugens, elk met een eigen kleur, en een automatische herkenningsfunctie waardoor u niet altijd uw gegevens hoeft in te voeren voor elk gebruik. Hij geeft de verkregen gegevens ook weer in een kleurenschaal van rood naar groen naargelang de resultaten gunstig zijn of niet.


Geavanceerde BIA-Technologie met Dubbele Frequentie

Tanita-RD953-2

Hij werkt met de geavanceerde BIA-technologie met dubbele frequentie die gebruik maakt van verschillende frequenties van bio-elektrische impedantie. De RD-953 monitor verzamelt diepgaande celinformatie wat een meer nauwkeurige en complete analyse van uw lichaamssamenstelling biedt, alsook van de conditie van uw spieren.

 • Lage frequentiestroom: krijgt extracellulaire gegevend
 • Hoge frequentiestroom: krijgt zowel intra- als extracellulaire gegevens


Functies

Tanita-RD953-3

Volledige analyse van uw lichaamssamenstelling in slechts een paar seconden!
 • Gewicht
 • % Lichaamsvet
 • Totaal lichaamswater
 • Index voor visceraal vet
 • Spiermassa
 • Spierkwaliteit
 • Botmassa
 • BMR
 • Metabole leeftijd
 • Fysieke index
 • BMI


Kwalificatie van de spierkwaliteit

Dankzij de dubbele frequentie kan de RD-953 monitor celgegevens verzamelen en indelen in 3 categorieën: hoog, midden, laag.

Hoog
Hoge dichtheid van spiervezels en weinig vet, water, bindweefsels enz… Regelmatige lichaamsbeweging helpt om de gezonde spierkwaliteit de behouden.

Tanita-RD953-4

Laag
De spiervezels zijn minder in vergelijking met de andere onderdelen. Meer regelmatige lichaamsbeweging zal helpen om de spierkwaliteit te verbeteren.

Tanita-RD953-5


Eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken

1. Sta op uw RD-953


Tanita-RD953-6

2. RD-953 herkent u automatisch en bewaart uw gegevens op uw profiel (dat u moet configureren)

Tanita-RD953-7

3. Werk uw gegevens bij met de iPhone/Android-app

Tanita-RD953-8

4. Uw resultaten worden weergegeven met een kleurenschaal

Tanita-RD953-9


De nieuwe MyTanita-app

De gratis app MyTanita laat gebruikers van de RD-953 monitor toe om de voortgang van hun lichaamssamenstelling te registreren met eenvoudige grafieken en handige evaluaties. U kan een doel opgeven om te helpen om gemotiveerd te blijven en hij is perfect voor diëten en trainingsprogramma’s. De app is beschikbaar in de App store en Google play store. De app is compatibel met de systemen van Apple en Android en is beschikbaar in 3 talen: Engels, Duits en Frans.

Tanita-RD953-10


Specificaties

 • Maximale capaciteit: 200 kg
 • Minimale graduatie: 0,05 kg*
 • Gebruikersgeheugens: 4
 • Voeding: AAx4
 • Connectiviteit: Bluetooth-versie 4.0

* Graduatie van 0 tot 100 kg/ 0,05 kg en van 100 tot 200 kg/ 0,1kg.

Dé gids om uw lichaam beter te kennen

Productvergelijking Tanita Innerscan Dual RD-953 Zwart

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs€ 199,95€ 194,99
Prijs€ 199,99€ 209,00
Prijs€ 299,00€ 189,00
Prijs€ 169,00
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkTanita
MerkTanita
MerkTanita
MerkGarmin
Gewicht2,6 Kg
Gewicht3,52 Kg
Gewicht3,15 Kg
Gewicht3,34 Kg
Garantie5 jaar
Garantie3 jaar
Garantie3 jaar
Garantie2 jaar
Belangrijkste eigenschappen
In segmentenNee
In segmentenJa
In segmentenJa
In segmentenNee
Vet %Ja
Vet %Ja
Vet %Ja
Vet %Ja
SpiermassaJa
SpiermassaJa
SpiermassaJa
SpiermassaNee
Gegevens uit te lezen.Ja
Gegevens uit te lezen.Nee
Gegevens uit te lezen.Ja
Gegevens uit te lezen.Ja
Water %Ja
Water %Ja
Water %Ja
Water %Ja
Visceraal vetJa
Visceraal vetJa
Visceraal vetJa
Visceraal vetNee
BotmassaJa
BotmassaJa
BotmassaJa
BotmassaJa
Metabolische leeftijdJa
Metabolische leeftijdJa
Metabolische leeftijdJa
Metabolische leeftijdNee
BMIJa
BMIJa
BMIJa
BMIJa
BMRJa
BMRJa
BMRJa
BMRNee
Elektroden4
Elektroden8
Elektroden8
Elektroden4
AtleetstandJa
AtleetstandJa
AtleetstandJa
AtleetstandNee
DCINee
DCIJa
DCIJa
DCINee

Bezorgen Tanita Innerscan Dual RD-953 Zwart

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 4 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 5 jaar
 • officieel dealer

Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.

Tanita fabriceert weegschalen en body composition analyzers voor zowel de professionele als de consumentenmarkt. Tenzij aangegeven dat het gaat om een product specifiek voor SemiProfessional of Professional gebruik zijn de Tanita producten aangeboden door fitnessdigital geschikt voor consumenten. Dat wat wil zeggen dat de garantie vervalt wanneer de factuur op naam van een bedrijf staat of wanneer het product op professionele wijze gebruikt wordt.Garantie

fitnessdigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

tanita

Gedurende meer dan 70 jaar, heeft Tanita Corporation (Japan), producten van hoge kwaliteit geproduceerd. In de laatste 40 jaar echter, zijn weegschalen en Body Composition Analysers de speer van het bedrijf geworden.

In 1992 produceert Tanita als eerste, weegschalen die ook de lichaams-samenstelling kan meten. Wereldwijd zijn er al meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht en daarmee is Tanita wereldmarktleider als producent en ontwikkelaar van Body Composition Analysers.

De specifieke Tanita BIA-methode (Bioelectrical Impedance Analysis) is de meest eenvoudige en snelste van alle huidige meetmethoden en geeft het minste ongemak. Het meet de elektrische weerstand (impedantie) van het lichaam, waardoor vervolgens het lichaamsvetpercentage kan worden berekend. Als de te meten persoon met blote voeten op de voetelektroden van het weegplateau gaat staan, wordt er een niet voelbaar en ongevaarlijk zwakstroomsignaal door het lichaam gestuurd. De Tanita rekent dit direct na de meting razendsnel uit, zodat het na enkele seconden in het display kan worden afgelezen.

De nauwkeurige Body Composition Analysers van Tanita zijn het resultaat van meer dan 15 jaar wetenschappelijk onderzoek naar BIA en lichaamssamenstelling in samenwerking met de meest gerenommeerde onderzoekscentra overal ter wereld.

tanita

Betaalmogelijkheden Tanita Innerscan Dual RD-953 Zwart

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Tanita Innerscan Dual RD-953 Zwart

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Tanita Innerscan Dual RD-953 Zwart

5 Sterren
50 %
(1)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
50 %
(1)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

2 Klantbeoordelingen
Zeer tevreden

Geweldig apparaat. Metingen zijn stabiel en komen nagenoeg overeen met een professionele bodyscanner. Verbinding met de app. is eenvoudig en werkt prima. Snelle levering en prima service.

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Tanita Innerscan Dual RD-953 Zwart
55
5 Sterren5 Sterren
Mening Tanita

Het duurt even voor dat je het systeem snapt. Een instructie boekje mis ik er wel bij.

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Tanita Innerscan Dual RD-953 Zwart
35
3 Sterren3 Sterren
2 Klantbeoordelingen