649.507 tevreden klanten

Tanita De geavanceerde InnerScan technologie. Biedt nauwkeurige metingen van uw gezondheid met Tanita. Lichaamsanalyse weegschalen TA0040

Tanita BC-730 Pink Weegschaal

Aanbieding
€ 49,95
€ 45,00

LevertijdBezorging 2-3 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Tanita BC-730 Pink Weegschaal


De geavanceerde InnerScan technologie. Biedt nauwkeurige metingen van uw gezondheid met Tanita.

De Tanita BC-730 is zeer geschikt voor het bijhouden van veranderingen in de samenstelling van uw gewicht en lichaam gedurende een bepaalde tijd. Door het gebruik van de nieuwste Innerscan technologie is de werkelijke impact van uw dieet en fysieke training op uw lichaam te zien en de motivatie krijgen die u nodig heeft om uw doelen te bereiken.

Tanita-BC-730


Mini Body Composition Monitor

Snel. Nauwkeurig. Betrouwbaar.
 
De compacte Tanita Body Monitor BC-730 met bio-impedantie analyse meet de lichaamssamenstelling door het sturen van een veilig lage frequentie signaal door het hele lichaam, vanaf de 4 elektroden die op de basis van de weegschaal zitten. Dit signaal circuleert tussen de vloeistof van het spierweefsel, maar stuit op verzet van vetweefsel. Deze weerstand, die bio-impedantie wordt genoemd, wordt nauwkeurig gemeten en de resultaten worden vergeleken met het geslacht, de lengte en het gewicht van de persoon om een gepersonaliseerde vet en lichaamssamenstellinglezing te berekenen.

De resultaten worden duidelijk weergegeven op een LCD-display met twee regels die gemakkelijk af te lezen zijn. Het compacte ontwerp maakt het perfect om de samenstelling van je lichaam tijdens het reizen te meten en is tevens ideaal voor het opslaan in een lade of kast. Dankzij de automatische herkenning hoeft u alleen de eerste keer gegevens in te voeren - de compacte body Monitor Tanita BC-730 zal u de volgende keren herkennen en uw gegevens laden zodra u op de weegschaal stapt.


Meten met een Tanita weegschaal


Gewicht

Tanita-BC-730-1
Totale lichaamsgewicht
Toont uw totale lichaamsgewicht. Dankzij het Tanita weegmechanisme, heeft u elke keer als u erop stapt een nauwkeurige lezing van uw gewicht. Accurate gewichtsmeting zorgt voor een precieze meting van de lichaamssamenstelling.


% Lichaamsvet

Tanita-BC-730-3

Wat is het percentage lichaamsvet? (Toepasselijk bij leeftijden tussen de 5 en 99)
Het vetpercentage heeft betrekking op de hoeveelheid vetmassa ten opzichte van het totale gewicht in procenten. De lichaamsvetmassa is de hoeveelheid vet op het lichaam.


Visceraal vet (buikvet)

Tanita-BC-730-4

Wat is de viscerale mass index? (Toepasselijk bij leeftijden tussen 18 en 99)
Visceraal vet is geconcentreerd in het abdominale gedeelte van het lichaam, wat werkt als stootkussen en beschermt zo de organen.


Spiermassa

Tanita-BC-730-5

Wat is spiermassa?
Spiermassa omvat skeletspieren, spieren zoals hart- en verteringsspieren en het water dat in deze spieren is opgenomen. Spieren fungeren als motor die energie verbruikt.


Fysieke index

Tanita-BC-730-6

Wat is de fysieke index?
Beoordeelt de verhouding spierenmassa en lichaamsvet in het lichaam en dit leidt tot een van 9 lichaamssoorten.


Botmassa

Tanita-BC-730-7

Wat is botmassa?
Hoewel het zeer onwaarschijnlijk is dat de botmassa van een persoon verandert in korte tijd, is het belangrijk om gezonde botten te hebben door middel van een evenwichtig dieet rijk aan calcium te volgen en te sporten. Het is raadzaam om botmassa over een lange tijd te meten om veranderingen te voorkomen.


Basaal metabolisme

Tanita-BC-730-8

Wat is basaal metabolisme (BMR)? (Toepasbaar bij leeftijden tussen 18 en 99)
Ook wel ruststofwisseling genoemd, gaat het hier om het energieniveau en de calorieën die het lichaam verbruikt in ruststand (ook wanneer je slaapt).
 

Metabolische leeftijd

Tanita-BC-730-9

Wat is de metabolische leeftijd? (Toepasbaar bij leeftijden tussen 18 en 99)
Dit wordt berekend door het vergelijken van uw basaal metabolisme (BMR) met de gemiddelde BMR van uw leeftijdsgroep. Als uw metabolische leeftijd hoger is dan uw werkelijke leeftijd, is dit een indicator die je nodig hebt om je stofwisseling te verbeteren. Een actievere leefwijze helpt bij de opbouw van gezond spierweefsel, wat op zijn beurt uw metabolische leeftijd zal verbeteren.


Lichaamswaterpercentage

Tanita-BC-730-10

Wat is het lichaamswaterpercentage? (Toepasbaar bij leeftijden tussen 18 en 99)
Het totaal percentage van lichaamswater is een percentage van de totale hoeveelheid vocht in uw lichaam.
 

Eigenschappen

 • Automatische herkenning
 • Recall functie
 • Gast stand
 • Atleet-stand
 • Geheugen: 5 personen

Tanita-BC-730-11

Metingen

 • Gewicht
 • Lichaamsvetpercentage ( leeftijd: 5-99 )
 • Lichaamswaterpercentage
 • Spiermassa
 • Fysieke index
 • Botmassa
 • Basaal metabolisme
 • Metabolische leeftijd
 • Visceraal vetpercentage


Specificaties

 • Maximaal gebruikersgewicht: 150kg
 • Compact design: (21,6 x 26 x 35 cm)
 • Gemakkelijk op te bergen en te vervoeren: (800)
 • Gewichtstoename: 100 g
 • Stappen lichaamsvet: 0,1%
 • Vermogen: inclusief 4 AAA batterijen
 • Garantie: 3 jaar


Afleesnauwkeurigheid

Tanita-Readings-1

Voor een optimale afleesnauwkeurigheid raden wij u aan om uw gewicht en lichaamsvetpercentage te bepalen zonder kleren aan en onder dezelfde vochtcondities.

Als u uw kleren niet uitdoet, moet u altijd uw sokken of nylons uittrekken en ervoor zorgen dat uw voetzolen schoon zijn voordat u op de weegschaal stapt. Zorg ervoor dat uw hielen zich in een lijn bevinden met de elektrodes op de weegschaal. Uw voeten mogen groter zijn dan het weegplateau - nauwkeurige aflezingen kunnen nog steeds verkregen worden zelfs als uw voeten buiten de weegschaal uitsteken Het beste is om op dezelfde tijd van de dag uw gewicht en lichaamsvet te bepalen.

Probeer om drie uur na het opstaan, eten, of inspannende lichaamsoefeningen te wachten met het nemen van metingen. Alhoewel aflezingen onder andere omstandigheden niet dezelfde absolute waarden vertegenwoordigen, zijn ze nauwkeurig voor het bepalen van fluctuaties mits de metingen regelmatig worden uitgevoerd. Vergelijk het gewicht en lichaamsvetpercentage dat onder dezelfde condities over een bepaalde periode van tijd werd bepaald om uw voortgang te beoordelen.

Opmerking: Een nauwkeurige aflezing is niet mogelijk wanneer uw voetzolen niet schoon zijn als uw knieën gebogen zijn als u op de weegschaal staat.

 Dé gids om uw lichaam beter te kennen


Andere producten gerelateerd aan Tanita BC-730 Pink Weegschaal

Bezorgen Tanita BC-730 Pink Weegschaal

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Tanita BC-730 Pink Weegschaal

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 3 jaar
 • officieel dealer

Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.

Tanita fabriceert weegschalen en body composition analyzers voor zowel de professionele als de consumentenmarkt. Tenzij aangegeven dat het gaat om een product specifiek voor SemiProfessional of Professional gebruik zijn de Tanita producten aangeboden door fitnessdigital geschikt voor consumenten. Dat wat wil zeggen dat de garantie vervalt wanneer de factuur op naam van een bedrijf staat of wanneer het product op professionele wijze gebruikt wordt.Garantie

fitnessdigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

tanita

Gedurende meer dan 70 jaar, heeft Tanita Corporation (Japan), producten van hoge kwaliteit geproduceerd. In de laatste 40 jaar echter, zijn weegschalen en Body Composition Analysers de speer van het bedrijf geworden.

In 1992 produceert Tanita als eerste, weegschalen die ook de lichaams-samenstelling kan meten. Wereldwijd zijn er al meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht en daarmee is Tanita wereldmarktleider als producent en ontwikkelaar van Body Composition Analysers.

De specifieke Tanita BIA-methode (Bioelectrical Impedance Analysis) is de meest eenvoudige en snelste van alle huidige meetmethoden en geeft het minste ongemak. Het meet de elektrische weerstand (impedantie) van het lichaam, waardoor vervolgens het lichaamsvetpercentage kan worden berekend. Als de te meten persoon met blote voeten op de voetelektroden van het weegplateau gaat staan, wordt er een niet voelbaar en ongevaarlijk zwakstroomsignaal door het lichaam gestuurd. De Tanita rekent dit direct na de meting razendsnel uit, zodat het na enkele seconden in het display kan worden afgelezen.

De nauwkeurige Body Composition Analysers van Tanita zijn het resultaat van meer dan 15 jaar wetenschappelijk onderzoek naar BIA en lichaamssamenstelling in samenwerking met de meest gerenommeerde onderzoekscentra overal ter wereld.

tanita

Productvergelijking Tanita BC-730 Pink Weegschaal

Beoordelingen van klanten over Tanita BC-730 Pink Weegschaal

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Tanita BC-730 Pink Weegschaal

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.