649.507 tevreden klanten

Suunto Veelzijdig fitnesshorloge inclusief Dual Comfort Belt met advies over de duur voor herstelperiode na een zware workout. Met Movestick Fitness sporthorloges en hartslagmeters SS018260000

Suunto M5 All Black Hartslagmeter

Aanbieding
€ 129,99
€ 109,61

Eigenschappen Suunto M5 All Black Hartslagmeter


Uit de nieuwe M-serie fitness-horloges van Suunto speciaal voor fanatieke fitness sporters is er nu de veelzijdige M5 All Black hartslagmeter.

Het kan soms lastig zijn om naast je werk en andere verplichtingen de motivatie te vinden om te gaan sporten. Met de M-serie is dat verleden tijd. Wil je je conditie verbeteren of wil je afvallen, de Suunto M-Serie begeleidt en motiveert je hierbij.

De M5 All Black hartslagmeter biedt drie persoonlijke doelstellingen om uit te kiezen: conditie verbeteren, gewichtsbeheersing of vrije training. U kunt uw doelstellingen zelf bepalen en de Suunto M5 verzorgd het ideale wekelijkse trainingsschema om deze te behalen. Afhankelijk van uw vooruitgang, trainingsroutine of gemiste sessies, wordt uw schema automatisch afgestemd.

Dit model komt inclusief fitnesstest om uw huidige conditie te meten. Tevens zijn uploads van logs naar movescount.com mogelijk met een optionele Suunto Movestick.

Parcours snelheid en afstandsmeting zijn mogelijk met de compatibele en tevens optionele Suunto FootPOD, Suunto BikePOD en Suunto GPS POD.


PRODUKTKENMERKEN

Hartslag en oefeningen:
· Real-time hartslagmeting
· Meting verbrande calorieën
· BMI (Body Mass Index) berekening
· Conditietest

Oefeningsbegeleiding:
· Volgende workout suggesties, ideale duur en intensiteit
· Automatisch aanpassend trainingsprogramma voor de volgende week, welke je stuurt richting je gestelde doel (conditieverbetering, gewichtsmanagement, vrije training)
· Real-time sturing in intensiteit en duur
· Aanmoedigende berichten ter motivatie
· Suggestie voor hersteltijd na een oefening

Oefeningsstatistieken:
· Overzicht van de oefeningen
· Oefeningshistorie en trends
· Data overzetten naar Movescount.com (met optionele Movestick)
· Downloaden van persoonlijk trainingsprogramma via Movescount.com (met optionele Movestick)

Snelheid en afstand:
· Compatibel met de Suunto Foot POD, Suunto Bike POD en Suunto GPS POD voor snelheids- en afstandsmeting

Extra's:
· Schermverlichting
· Menu in 9 talen, inclusief Nederlands; EN, DE, ES, FI, FR, IT, NL, SV, PT
· Weekdag en datum
· Horloge
· Stopwatch
· Alarm
· Waterdicht (tot 30 meter)
· Zelf verwisselbare batterij
· Eenvoudige 3-knops bediening

Hartslagband:
· Suunto Dual Comfort Belt - compatibel met de meeste cardio apparaten uit de sportschool en Suunto Fitness Solution.
· Tevens compatibel met Suunto Comfort Belt.

Movescount.com, de sportgemeenschap waar elke beweging telt
Movescount is een nieuwe webservice voor sportliefhebbers die hun training een extra dimensie willen geven en tevens dient Movescount.com als stimulans en motivatie binnen de sportgemeenschap. Het belangrijkste van deze nieuwe service is dat het leuk is en gemakkelijk te gebruiken. Movescount.com vervangt de actuele software voor uw PC van Suunto voor de categorieën training en buitensport.

Hoe werkt Movescount.com?
Na een training kunnen sporters hun trainingsgegevens opladen op Movescount.com om deze te delen met andere sporters en feedback te krijgen over hun sportresultaten. Tevens kunnen foto's toegevoegd worden via Flickr, videos via Youtube en wereldwijde trainingsroutes. Leden kunnen hun gegevens bekijken en veranderen via trainingssamenvattingen en kalenders. Ook kunnen er speciale groepen gevormd worden en op die manier kunnen leden informatie uitwisselen en leren van andere sporters.

Wat biedt Movescount.com nog meer?
Leden kunnen nieuwe ideeën opdoen via deze sportgemeenschap die relevant zijn voor hun persoonlijke trainingsactiviteiten. De routes opgegeven door leden bieden informatie over moeilijkheidsgraad en rondetijden.
Movescount.com beschikt over trainingsprogramma's die leden de mogelijkheid biedt nieuwe sportuitdagingen aan te gaan en die tevens te delen met anderen. Links zijn mogelijk met Twitter en Facebook, waardoor leden in staat zijn hun ervaringen verder te delen. Aan het gebruik van Movescount.com zijn geen speciale voorwaarden verbonden; het is een eenvoudige en gratis service en om in te loggen heeft u geen speciale sportproducten nodig.
 

Specificaties
 
Geschikt om uw training over te zetten naar het programma Movescount voor een gedetailleerde analyse PC en Mac compatibel
 
Geschikt voor:
· Suunto T3d
· Suunto T4d
· Suunto M4
· Suunto M5
· ANT digitale transmissie
· USB aansluiting
· Gewicht: 1,5 gram
 
Beschrijving
 
Zeer compacte draadloze USB-stick (voorheen Movestick) voor het uploaden van de logs van de t3, t4, M4 en M5 naar Movescount. Eventueel ook te gebruiken om de hartslag real time van max. 3 atleten op een laptop te volgen (mits ze dus een digitale belt van de t3, t4 en/of t6 hebben) in de monitorfunctie van Firstbeat SPORTS software. Maximaal bereik 10 meter.

Andere producten gerelateerd aan Suunto M5 All Black Hartslagmeter

Bezorgen Suunto M5 All Black Hartslagmeter

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Beschikbaarheid3-5 werkdagenBezorging 3-5 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

3-5 werkdagen

Bezorging 3-5 werkdagen

Betaalmogelijkheden Suunto M5 All Black Hartslagmeter

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 2 jaar
 • Officiële Distributeur

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

Garanderen dat:

 • Het product nieuw is
 • Het product in de originele verpakking zit
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk

Het merk

suunto

Het Finse Suunto, opgericht in 1936, is een high tech bedrijf dat deel uitmaakt van de beurs genoteerde AMER groep. Van origine maker van kompassen, is Suunto sinds de jaren zestig actief met het fabriceren van electronische duikinstrumenten en heeft daarmee een rijke historie in de duiksport opgebouwd.

Op dit moment is Suunto de absolute marktleider in de duiksport, outdoor, watersport en speelt een prominente rol in de trainings- en fitnessmarkt. Suunto-horloges worden wereldwijd uitvoerig gebruikt door Suunto-ambassadeurs die een belangrijke rol spelen in de topsport, de outdoor, de watersport en de duiksport.

Het bedrijf Suunto telt wereldwijd meer dan 500 werknemers en distribueert haar producten in meer dan 100 landen.

suunto

Productvergelijking Suunto M5 All Black Hartslagmeter

Beoordelingen van klanten over Suunto M5 All Black Hartslagmeter

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Suunto M5 All Black Hartslagmeter

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
1 Vragen 1 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

1 Vragen 1
Wordt deze hartslagmeter ook met band geleverd? Of is het alleen het horloge en de movestick?Vraag van Gilles Bouman uit AmsterdamWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, Suunto Dual Comfort Belt (Analog Coded & ANT Coded)zit ook in de doos en is inbegrepen in de prijs. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

1 Vragen 1