649.898 tevreden klanten

Suunto Geleverd met Dual Comfort Belt, meet real time hartslag, gemiddelde hartslag, calorieverbruik bij elke hartfrequentie en de hartslagzone waarin je traint. Fitness sporthorloges en hartslagmeters SS020648000

Suunto M2 Lime Hartslagmeter

Aanbieding
€ 99,99
€ 72,81

LevertijdBezorging volgende werkdagNog 5 exemplaren beschikbaar!

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Suunto M2 Lime Hartslagmeter

 
Uit de nieuwe M-serie fitness-horloges van Suunto speciaal voor mensen die recreatief willen sporten en een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken is er nu de M2 Lime hartslagmeter.

Het kan soms lastig zijn om naast je werk en andere verplichtingen de motivatie te vinden om te gaan sporten. Met de M-serie is dat verleden tijd. Wil je je conditie verbeteren of wil je afvallen, de Suunto M-Serie begeleidt en motiveert je hierbij.
 
suunto m2

PRODUKTKENMERKEN M2 Lime

Hartslag en oefeningen:
· Real-time hartslagmeting
· Meting verbrande calorieën
· BMI (Body Mass Index) berekening

Oefeningsbegeleiding:
· Hartritmezones met alarm

Oefeningsstatistieken:
· Overzicht van de oefeningen
· Oefeningshistorie en trends

Extra's:
· Menu in 9 talen, inclusief Nederlands; EN, DE, ES, FI, FR, IT, NL, SV, PT
· Weekdag en datum
· Horloge
· Stopwatch
· Alarm
· Waterdicht (tot 30 meter)
· Zelf verwisselbare batterij
· Eenvoudige 3-knops bediening
suunto m2

Hartslagband:
· Suunto Dual Comfort Belt - compatibel met de meeste cardio apparaten uit de sportschool en Suunto Fitness Solution.
· Tevens compatibel met Suunto Comfort Belt.

Andere producten gerelateerd aan Suunto M2 Lime Hartslagmeter

Bezorgen Suunto M2 Lime Hartslagmeter

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadNog 5 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Suunto M2 Lime Hartslagmeter

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • 2 jaar
 • Officiële Distributeur

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

Garanderen dat:

 • Het product nieuw is
 • Het product in de originele verpakking zit
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk

Het merk

suunto

Het Finse Suunto, opgericht in 1936, is een high tech bedrijf dat deel uitmaakt van de beurs genoteerde AMER groep. Van origine maker van kompassen, is Suunto sinds de jaren zestig actief met het fabriceren van electronische duikinstrumenten en heeft daarmee een rijke historie in de duiksport opgebouwd.

Op dit moment is Suunto de absolute marktleider in de duiksport, outdoor, watersport en speelt een prominente rol in de trainings- en fitnessmarkt. Suunto-horloges worden wereldwijd uitvoerig gebruikt door Suunto-ambassadeurs die een belangrijke rol spelen in de topsport, de outdoor, de watersport en de duiksport.

Het bedrijf Suunto telt wereldwijd meer dan 500 werknemers en distribueert haar producten in meer dan 100 landen.

suunto

Productvergelijking Suunto M2 Lime Hartslagmeter

Beoordelingen van klanten over Suunto M2 Lime Hartslagmeter

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over Suunto M2 Lime Hartslagmeter

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.