terug
Spirit XBR95 Ligfiets
Bezorging 3-5 werkdagen
€ 1.595,00

Spirit XBR95 Ligfiets

Nummer 6 van de meest verkochte Ligfiets hometrainers
€ 1.595,00

Gratis bezorging vanaf € 50

Spirit XBR95 Ligfiets Spirit Fitness Duurzaam, comfortabel en soepel zijn alle kwaliteiten van de Spirit semi-recumbent fietsen. Eenvoudige aanpassingen, heldere LCD-schermen, een ventilator en comfortabel en duurzaam zadel zijn standaard. 40 niveaus van weerstand en geen behoefte aan elektriciteit. Ligfietsen XBR95

Aanbevolen: combineer met...

Eigenschappen Spirit XBR95 Ligfiets

 

Duurzaam, comfortabel en soepel zijn alle kwaliteiten van de Spirit semi-recumbent fietsen. Eenvoudige aanpassingen, heldere LCD-schermen, een ventilator en comfortabel en duurzaam zadel zijn standaard.

De XBR95 is onze top van de lijn semi-recumbent fiets. Hij biedt alle gemakken van de XBR25 en opties van de XBR55, samen met twee extra programma's, een zwaardervliegwiel, 40 niveaus van weerstand en geen behoefte aan elektriciteit.

Belangrijke kenmerken:

Fusion Programma
Dit programma neemt u mee door de hoge niveaus van cardio & kracht intensiteit, gevolgd door herstel perioden van lage intensiteit. Dit programma maakt gebruik van en ontwikkelt uw "Fast Twitch" spiervezels die worden gebruikt bij het uitvoeren van taken die intens en van korte duur zijn. Deze breken uw zuurstofniveau af gevolgd door perioden van herstel om uw zuurstof te herstelen. Uw cardiovasculair systeem wordt geprogrammeerd om zuurstof efficienter te gebruiken.

Calorie Programma
Dit programma volgt een snelle progressie tot op het niveau van de maximale snelheid (standaard of gebruikersinvoer niveau) die is opgelopen voor 2/3 van de training. Dit programma zal uw vermogen om uit te houden testen voor een lange tijd. Twee personen kunnen persoonlijke gegevens opslaan en ontwerpen van een aangepast programma dat kan worden opgeslagen voor toekomstig gebruik. U beslist wat de weerstand en de helling voor elk segment van het programma zal zijn.

Spieractivatie
Het is belangrijk om te weten welke spiergroepen het meest getraind worden tijdens een training. Op onze e-glide gebruik je je glutes (bilspieren), hamstrings (achterkant van je dij), quads (dij), calf (kuitspieren) en je pec-en armspieren.

Hartslag%Profiel

De grafiek in de console geeft de maximale hartslag weer in verhouding tot uw leeftijd (wordt berekend wanneer u uw leeftijd in de programmeringsectie van elk programma invoert).

Vliegwiel systeem
Een zwaar 14 Kg vliegwiel resulteert in meer traagheid (omwentelingen Per minuut & Watt output).

Generator Systeem
Dit toestel gebruikt een generator voor de console, hierdoor is er geen elektriciteit nodig..

Specificaties:


· Console: 19 cm Blue Backlit LCD / geïntegreerd leesrek
· Console feedback: RPM, caloriën, tijd, afstand, hartslag, niveuas, METs, Segment tijd, Programmanaam, Watts, rondes
· Hartslag: Contact & telemetrisch, hartslagriem inbegrepen
· Weerstand: 40 niveaus
· Aandrijving: Poly-V Belt w/Self-Tensioner
· Power: Zelf-genererend
· Vliegwiel: 14 Kg staal
· Zadel: High density foam with reclining Mesh Back
· Aanpassingen: Cable-Activated Lever for Fore/Aft Seat
· Crank: 3-delig, koud gelast Staal, Case-Hardened assen & Commercial-Grade afgedichte lagers
· Frame: Commercial-Grade gestructureerd Staal / duurzame poederlak
· Afmetingen: 130 x 66 x 122 cm
· Product gewicht: 56 Kg
· Maximum gebruikers gewicht: 159 Kg

Productvergelijking Spirit XBR95 Ligfiets

Bezorgen Spirit XBR95 Ligfiets

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadLeverbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

{0} biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Spirit XBR95 Ligfiets

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Spirit XBR95 Ligfiets

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Spirit XBR95 Ligfiets

0
0 Sterren
5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening