terug
Spirit CU800 Hometrainer
Bezorging 3-5 werkdagen
€ 1.850,00

Spirit CU800 Hometrainer

Semi-professioneel
€ 1.850,00

Gratis bezorging vanaf € 50

Spirit CU800 Hometrainer Spirit Fitness Duurzaam, comfortabel en soepel zijn alle kwaliteiten van de Spirit Fitness CU800 Hometrainer Eenvoudige aanpassingen, heldere LED-schermen, hoge dichtheid schuim zetels, uitdagende programma's, 40 niveaus van magnetische weerstand. Hometrainers CU800

Eigenschappen Spirit CU800 Hometrainer


Duurzaam, comfortabel en soepel zijn alle kwaliteiten van de Spirit Fitness CU800 Hometrainer Eenvoudige aanpassingen, heldere LED-schermen, een turbo koelventilator, hoge dichtheid schuim zetels, uitdagende programma's, 40 niveaus van magnetische weerstand en een generator powered console zijn standaard op beide modellen.

Binnenshuis hometrainers bestaan al vele tientallen jaren. Hun beroep en effectiviteit hebben de tand des tijds doorstaan. Comfort, gemak, vertrouwdheid en plezier zijn een paar redenen waardoor deze modaliteit een beroep doet op een groot deel van de bevolking.

De hele serie C zet uit op twee van deze kritische gebieden – comfort en gemak. We weten dat als u niet geniet van de ervaring die onze producten maakt, u niet het gevoel hebt van dit een levensstijl te maken.

Belangrijke kenmerken:

Aanpassingen
Een verticale op te voeren, pop pin betrokken zadelpen en micro aanpassingen van de zitplaats in de vooruit/achteruit richting.

Hartslag % Profiel

De grafiek in de console geeft de maximale hartslag weer in verhouding tot uw leeftijd (wordt berekend wanneer u uw leeftijd in de programmeringsectie van elk programma invoert).

Vliegwiel systeem

Een zwaar 14 Kg vliegwiel resulteert in meer traagheid .(RPM & Watt)..

Comfort
De zitting en rugleuning zijn gemaakt van hoge hardheid schuim pads; de pedalen worden ook opgevuld voor minder belasting op je voeten.

Generator Systeem
Dit apparaat gebruikt een generator om de console van stroom te voorzien. Daarom is er geen elektrische aansluiting nodig.

Specificaties:

· Console: Groot blauw LED Matrix w / 4 aparte LED informatievensters, een 20-teken LED Message Center, Heart Rate Ledbar & een geïntegreerd leesrek
· Console feedback: Tijd, Afstand, Calories, Watts, Snelheid, RPM, Hartslag, and METs
· Hartslag: Contact & Telemetric
· Weerstand: 40 Levels
· Drive train: Poly-V Belt w/Self-Tensioner
· Power: Zelf genereren/geen elektriciteit nodig
· Vliegwiel: 14 Kg
· Zadel: Dual-Spring Cushioned
· Aanpassingen: Easy-Ratchet w/ full Fore/Aft Seat
· Crank: 3-Stukken, Cold-Forged Steel, Case-Hardened Axle & Commercial-Grade Sealed Bearings
· Frame: Commercieel staalprofiel /Duurzame poederlak
· Afmetingen: 107 x 54 x 135 cm
· Product gewicht: 53 Kg
· Maximum gebruiks gewicht: 205 Kg.

Productvergelijking Spirit CU800 Hometrainer

Bezorgen Spirit CU800 Hometrainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadLeverbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

{0} biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Spirit CU800 Hometrainer

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Spirit CU800 Hometrainer

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Spirit CU800 Hometrainer

0
0 Sterren
5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening