Ontdek onze KORTINGEN

Slendertone

Als wereldleider in elektrische spierstimulatie voor het grote publiek ontwikkelt Slendertone elektrostimulatieproducten voor de gezondheid, schoonheid en het welzijn, om het lichaam te modelleren en de buikspieren, armen, billen en zelfs het gezicht grondig te tonen.

Alles zien
Slendertone

Top producten Slendertone

Slendertone categorieën

Waarom Slendertone kopen?

Unieke technologie met geteste resultaten

Dankzij nieuwe, gepatenteerde technologie stimuleert Slendertone zacht de spieren om ze te versterken, te tonen en ze vorm te geven. Het C.S.I (Geconcentreerd Innervatiesysteem) stuurt signalen naar de zenuwen via elektroden waardoor de spieren geactiveerd worden en ze samentrekken. Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat de technologie alle spieren van de zone stimuleert en niet alleen die die zich onder de elektroden bevinden.

Elektrostimulatie is een techniek die oorspronkelijk gebruikt werd in de geneeskunde om te spieren te revalideren na een letsel, rug- en nekpijn of een periode van gedwongen inactiviteit. Momenteel kan men met de producten van Slendertone de spieren grondig hermodelleren en tonen zoals de buikspieren, de armen, de billen en zelfs het gezicht.

slendertone

Geschiedenis van Slendertone

De nummer één in elektrostimulatie

Slendertone, een dochteronderneming van de Bio-Medical Research (BMR) groep en wereldleider op het gebied van de spierelektrostimulatie voor het grote publiek, heeft meer dan 50 jaar ervaring en is aanwezig in meer dan 30 landen. Het merk ontwikkelt producten voor esthetische doeleinden (gezondheid, schoonheid en welzijn) door dezelfde technologie te gebruiken als die van Neurotech, de divisie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van revalidatieproducten voor ziekenhuizen. Slendertone heeft haar grote reputatie verdiend dankzij het naleven van strenge medische normen en het uitvoeren van klinische studies en effectiviteittests in al haar producten.

Pionier in haar sector

Hoge technologie en kwaliteit

In het jaar 2000 heeft Slendertone voor een revolutie gezorgd op de markt met de lancering van de eerste elektrostimulatiegordel met geïntegreerde elektroden (Slendertone Flex) in Europa. Dit product was een grote nieuwigheid omdat tot nu toe de elektroden rechtstreeks verbonden waren aan de apparaten. Iets later vergrootte de Short Flex, de eerste draadloze short voor de bilspieren, de naamsbekendheid van het merk. Zeven jaar later bereikte Slendertone de rang van spierexpert en toen heeft het ook de nieuwe generatie producten gecreëerd die bediend werden vanaf een oplaadbare controller; de System-reeks. In het jaar 2012 heeft het de krachtigste en meest gevarieerde ABS-gordel voorgesteld. Deze lanceringen ondersteunen haar meer dan 50 jaar ervaring, aanwezigheid in meer dan 30 landen en verkopen van 6,1 miljoen vanaf het jaar 2000 tot 2012.

slendertone