terug
Slendertone Face 2
Bezorging volgende werkdag
€ 169,00 € 163,00

Slendertone Face 2

Nummer 1 van de meest verkochte Electrische spierstimulatie uiterlijk en beauty
€ 169,00 € 163,00
Slendertone Speciaal voor vrouwen, is een revolutionair anti-aging product wat gebruik maakt van EMS toning-technologie om uw gezichtsspieren te behandelen. Uiterlijk en beauty 0374-2000

Combineer met...

Eigenschappen Slendertone Face 2


Slendertone Face, speciaal voor vrouwen
is een lichtgewicht hoofdband die op een laag niveau elektronische spierstimulatie (EMS) afgeeft om de gelaatsuitdrukking te trainen. Deze innovatieve technologie stimuleert de spieren onder de oppervlakte van het gezicht, waardoor deze spieren worden versterkt en ertoe worden aangezet om het naturlijke 'doorzakken' door het verouderingsproces te bestrijden.

Slendertone heeft meer dan 40 jaar ervaring in het maken van apparaten voor medische toepassingen, en biedt nu dit product aan, waarvan de werking klinisch bewezen is. Face is een product dat werkelijk resultaat geeft.

Om het beste resultaat met uw Face-apparaat te bereiken, raden we u aan om het niet meer dan 20 minuten per dag te gebruiken, 5 maal per week. U moet de Slendertone Face altijd gebruiken met een intensiteit die u prettig vindt, met tussenpozen van 24 uur. Na gebruik van ongeveer 3 maanden ziet u duidelijk resultaat. Activeer de spieren, geef uw gezicht een facelift!

Gebruik Slendertone Face, speciaal voor vrouwen als onderdeel van een normale, gezonde levenswijze, met als zichtbaar resultaat:

· Slendertone Face versterkt de spieren, waardoor uw gezicht er jonger uitziet.

· Klinisch bewezen dat de doorstroming van het bloed rond uw gezicht verbetert, waardoor uw gezicht er jonger uitziet en de huis frisser.

Het uiterlijk en de structuur van uw gezicht hangen grotendeels af van de conditie van de onderliggende spieren. Zoals alle spieren hebben ze regelmatig oefening nodig om sterk en actief te blijven. De Slendertone Face maakt gebruik van de klinisch bewezen en gepatenteerde CSI technologie van SLENDERTONE. Deze geeft minieme signalen rechtstreeks aan de fijne gezichtsspieren, waardoor ze op een zachtaardige manier worden geoefend en de stevigheid en teint van het hele gezicht worden verbeterd.

· Stap 1: Zachte signalen worden via de kussens uitgestuurd. Deze signalen activeren de zenuwen die de gezichtsspieren aansturen.

· Stap 2: Wanneer de sterkte van het signaal wordt verhoogd, laten de zenuwen op hun beurt uw spieren ritmisch samentrekken en ontspannen.Productinformatie

· gebaseerd op de klinisch bewezen en gepatenteerde CSI technologie van Slendertone
· 2 programma's
· 2 jaar productgarantie
· U dient dit product uitsluitend in een ontspannen houding, zittend of liggend, te gebruiken
· Personen onder de 18 jaar dienen dit product niet te gebruiken


Inhoud

· Face-regeleenheid; genereert signalen die via de kussens naar uw gezichtsspieren worden gestuurd om te ze te oefenen.
· Face-hoofdband; wordt om uw nek geplaatst om de geleidende armen in de juiste plaats op uw gezicht te houden.
· 3 x 1.5v (LR03/AAA) Batteries
· Gelkussens x 12 (6 paar); deze moeten voor gebruik op de armen van de hoofdband worden aangebracht. Ze geleiden het signaal van de hoofdband naar uw spieren.
· Instructieliteratuur

Productvergelijking Slendertone Face 2

Bezorgen Slendertone Face 2

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • Voorraad9 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Slendertone Face 2

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Slendertone Face 2

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Slendertone Face 2

5 Sterren
100 %
(2)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

2 Klantbeoordelingen
Top apparaatje

Heel fijn apparaat, ik zag eigenlijk al na 1 behandeling verschil en mijn dochter die niet wist dat ik wat gedaan had maakte ook een opmerking over strakkere huid. Na twee weken voel en zie ik nog meer verschil. Wat jammer dat er nog mensen zijn die hun gezicht verpesten met inspuitingen van botuline (botox), terwijl je met dit apparaat juist je spieren traint en strak maakt, en dus eigenlijk een natuurlijke facelift hebt, en een jong gezicht. Ik ben heel benieuwd na 12 weken behandelen hoe strak mijn huid dan is. Maar gezien het resultaat nu al, weet ik dat ik nog enthousiaster ben. Ik ben zelf therapeut en heb al veel vrouwen de Slendertone Face 2 aangeraden bij Fitness Digital. Dank mensen !

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Slendertone Face 2
55
5 Sterren5 Sterren
Fijn product

Ik gebruik het nog maar net een paar weken en naar mijn idee helpt het al. Ik heb de indruk dat mijn gezicht er in ieder geval uitgerust en fris uit ziet, door de Slendertone.

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Slendertone Face 2
55
5 Sterren5 Sterren
2 Klantbeoordelingen