terug
Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening
Bezorging volgende werkdag
€ 79,99 € 59,99

Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening

Nummer 2 van de meest verkochte Andere accessoires en Electrische spierstimulatie
Bezorging volgende werkdagNog 1 exemplaar beschikbaar!
€ 79,99 € 59,99

Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening Slendertone Verstevig uw billen met de nieuwe Bottom broek. Andere accessoires 0396-2045

Eigenschappen Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening


Slendertone Bottom S+7
is het nieuwste onder de revolutionaire kwaliteitsproducten voor lichaamsstimulering! Dit model komt zonder handbediening!


Kenmerken

· De Bottom lift, verstevigd en verstrakt de billen komfortabel en effectief en u zou reeds in enkele weken resultaten moeten zien.
· Deze nieuw ontwikkelde broek van lycra maakt het gemakkelijk en prettig om uw zitvlak te verstevigen terwijl u thuis bent.
· SLENDERTONE BOTTOM maakt gebruik van de unieke klinisch bewezen EMS-technologie waarbij alle spieren worden getraind, niet alleen de spieren onder de pads.
· Er wordt een signaal gestuurd naar de zenuwen die gekoppeld zijn naar alle spieren van de billen en bovenbenen. Als het signaal sterker wordt gaan de spieren samentrekken.


Gebruik

Indien u de Bottom vier keer per week gebruikt kunt u binnen vier weken het volgende resultaat verwachten:

· Maakt uw zitvlak steviger.
· Verbetering van uw figuur in 4 weken.
· U ziet er beter uit in jeans.

Voor de beste resultaten raden wij u aan uw Slendertone Bottom S+7 te gebruiken in combinatie met een gezond dieet en lichaamsbeweging.

Slendertone Bottom S+7 is een elektronische spierstimulator, die bedoeld is voor het verbeteren van de prestaties van gewone spieren. Het systeem kan ook, onder medische supervisie, gebruikt worden voor revalidatie van spieren die door rust of letsel verzwakt zijn geraakt.


Productinformatie

·Resultaatgerichte Bottom (korte broek)
·Ergonomisch design
·Geschikt voor maten 34-42 (61-97 cm)
 
** Zonder handbediening
 

Productvergelijking Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening

Bezorgen Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
2 Vragen 1 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

2 Vragen
Hoe wordt de Slendertone Bottom, zonder handbediening eigenlijk bedient. Moet ik daarvoor een ander Slendertone product in mijn bezit hebben.?Vraag van Just Merks uit ZoetermeerWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, Deze werkt niet zonder handbediening, maar is te bestellen zonder handbediening voor klanten die al een handbediening bij bijvoorbeeld hun gordel hebben en de bottom erbij willen bestellen. Opgelet dus, als u geen handbieding heeft moet u kiezen voor de bottom mét handbediening. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

Hallo, Ik heb de Slendertone ABS gordel (System Plus Female). Als ik kop de Accessory Bottom, kan ik het met de handbediening (system controller) van de gordel gebruiken? Of moet ik iets meer kopen (pads, etc)? Wat precies wordt geleverd in de Accessory Bottom doos? Bedankt voor de info! T.M. Vraag van Tania Malmierca uit LeidenWeet u het antwoord? Geef het hier.0 Antwoorden
2 Vragen

Beoordelingen van klanten over Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening

0
0 Sterren
5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening