terug
Slendertone Abs5 Unisex
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 99,99 € 91,99

Slendertone Abs5 Unisex

Nummer 10 van de meest verkochte Gordels en shorts
Bezorging 2-3 werkdagenNog 5 exemplaren beschikbaar!
€ 99,99 € 91,99

Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

Slendertone Abs5 Unisex Slendertone Verstevig en versterk je buikspieren met de klinisch bewezen. Gordels en shorts 0517-2006

Eigenschappen Slendertone Abs5 Unisex


Slendertone-Abs5-1

Slendertone Abs5 Unisex is een elektronische spierstimulator, die bedoeld is voor het verbeteren van de prestaties van gewone spieren. Het systeem kan ook, onder medische supervisie, gebruikt worden voor revalidatie van spieren die door rust of letsel verzwakt zijn geraakt. Met dit revolutionaire nieuwe concept kunt u de draagbare controller koppelen aan een reeks aan spierverstevigende artikelen waarmee u uw hele lichaam kunt verstevigen. Het SLENDERTONE SYSTEM is discreet en oplaadbaar en levert resultaten - snel.

De revolutionaire Slendertone Abs5 Unisex maakt gebruik van de enige klinisch bewezen EMS-technologie en traint alle spieren van de buik. Er wordt een signaal gestuurd naar de zenuwen die gekoppeld zijn naar alle spieren van de buik. Als het signaal sterker wordt gaan de spieren samentrekken. U kunt uw Slendertone Abs5  bijna overal gebruiken - terwijl u thuis ontspant, op kantoor aan het werk bent, in de tuin of zelfs terwijl u een wandeling maakt. Als u de Abs5 Unisex gordel regelmatig gebruikt, daarbij een gezond voedingspatroon aanhoudt en aan sport doet, ziet u ongetwijfeld resultaten binnen 4 tot 8 weken.
 

U kunt het volgende verwachten

Slendertone-Abs5-2

· Sterkere, gespierdere buik.
· Beter passende kleding.


Productinformatie
 
Slendertone-Abs5-3

· Resultaatgerichte Abs5
· 10 trainingsprogramma's voor de buik.
· 2 actieve programma's om te gebruiken voor buikspieroefeningen.
· Intensiteit (niveau tot 130).


Geavanceerde klinisch geteste technologie  
 
Slendertone-Abs5-4

Slendertone Abs5 gebruikt elektronische spierstimulatietechnologie (EMS) om de signalen na te bootsen die de hersenen versturen naar de spieren tijdens een trainingssessie. Via de drie elektroden worden alle buikspieren geactiveerd, niet alleen diegenen die zich onder de elektroden bevinden. Met meer dan 50 jaar medische ervaring en een intensief gebruik door de gebruikers kunt u er zeker van zijn dat de Slendertone producten resultaten bieden.


Inhoud
 
Slendertone-Abs5-5

· Slendertone Abs5 Unisex gordel
· Slendertone Draagtas
· 1 set elektroden en batterijen

Productvergelijking Slendertone Abs5 Unisex

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs€ 99,99€ 91,99
Prijs€ 149,99€ 110,89
Prijs€ 169,99€ 136,49
Prijs€ 59,00
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkSlendertone
MerkSlendertone
MerkSlendertone
MerkSport-Elec
Gewicht0,55 Kg
Gewicht1,08 Kg
Gewicht1,08 Kg
Gewicht2,5 Kg
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar

Bezorgen Slendertone Abs5 Unisex

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 5 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Slendertone Abs5 Unisex

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Slendertone Abs5 Unisex

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Slendertone Abs5 Unisex

5 Sterren
66 %
(2)
4 Sterren
33 %
(1)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

3 Klantbeoordelingen
Happy

Ben erg blij met de Slendertone. Had na 2 x keizersnede een slappe buik (weinig vet) maar naar 4 weken Slendertone had ik al resultaat. De spieren worden sterker en de huid strakker. Super blij mee!

 • 9 van de 9 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Slendertone Abs5 Unisex
55
5 Sterren5 Sterren
Erg blij

Mijn vrouw is er erg blij mee.

 • 3 van de 8 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Slendertone Abs5 Unisex
45
4 Sterren4 Sterren
slendertone gordel

Ik ben zeer tevreden ; ik had namelijk inwendig buikvet en het is met het gebruik van slendertone samen met een dieet van kip en groenten aanzienlijk verminderd

 • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Slendertone Abs5 Unisex
55
5 Sterren5 Sterren
3 Klantbeoordelingen