blackfriday
terug
Slendertone Abs3 Gordel
Bezorging volgende werkdag
€ 99,90 € 78,99

Slendertone Abs3 Gordel

Bezorging volgende werkdagMeer dan 10 beschikbaar
€ 99,90 € 78,99
Slendertone Verstevig en versterk je buikspieren met de klinisch bewezen Slendertone Abs3 Gordel Unisex Gordels en shorts 0515-2004

Eigenschappen Slendertone Abs3 Gordel


Verbeter uw buikspieren met de Slendertone Abs3 voor hem en haar!
 
De Slendertone Abs3 voor hem en haar is een klinisch bewezen apparaat voor elektrostimulatie. Ervaringen met de Slendertone Abs3 voor hem en haar tonen aan dat een platte, beter getrainde buik al na 8 weken trainen mogelijk is (bij 5 sessies per week van elk 30 minuten). De 3 elektroden van het apparaat stimuleren de buikspieren en zorgen zo voor contacties van de spieren. Met de Slendertone Abs3 voor hem en haar worden tevens de dieper gelegen spieren getraind, deze worden bij normale oefeningen vaak niet bereikt.
 

Elektrostimulatie voor elk trainingsniveau!

De elektroden worden zo geplaatst op de Slendertone Abs3 voor hem en haar, dat door middel van elektrostimulatie alle buikspieren getraind worden. Het plaatsen van de elektroden is daarom ook geen probleem voor beginners. De Slendertone Abs3 voor hem en haar biedt 7 programma's voor buikspiertraining: voor zowel beginners als gevorderde. De intensiteit van de Slendertone Abs3 voor hem en haar kan nauwkeurig van 0-99 ingesteld worden. Voorgeprogrammeerde fasen voor warming-up en cooling-down verbeteren tevens het effect van de training.
 
 
Buikspiertraining - altijd en overal

De Slendertone Abs3 voor hem en haar is klein, onopvallend en kan onder de kleding gedragen worden. Zou u elektrostimulatie zelfs op uw werk niet willen missen, dan zijn de twee comfort programma's ideaal. Deze programma's zijn manueel te bedienen en uw kunt zolang trainen met de Slendertone Abs3 voor hem en haar als u wil, zonder dat het stoort tijdens het werk. Omdat verdere accessoires niet nodig zijn, is de Slendertone Abs3 voor hem en haar ook perfect voor onderweg.
 
Slendertone Abs3 voor hem en haar maakt gebruik van elektrostimulatie voor een effectieve training van de buikspieren
 
 • Duidelijk resultaat al na 8 weken
 • 7 progressieve programma's - voor zowel beginners als gevorderde
 • 99 intensiteitsniveaus voor nauwkeurig afgestemde elektrostimulatie
 • Geschikt voor een tailleomvang tussen 61 en 119 cm
 • De Abs3 van Slendertone is makkelijk te bedienen en heeft een overzichtelijk display met slechts enkele knoppen
 • Elektroden zitten op de optimale plaats, zodat alle buikspieren getraind wordenVoorgeprogrammeerde warming-up en cooling-down


Bij de levering van de Slendertone Abs3 zijn inbegrepen

Slendertone Abs3
Slendertone gordel van textiel
1 Set van zelfklevende elektroden
Drie 1,5 V-batterijen (LRO3 / AAA)
Bedieningshandleiding
 
De Slendertone Abs3 voor hem en haar voldoet, als medisch apparaat, aan de intenationale norm IEC/EN 60601-1-2:2001 voor elektromagnetische hulpmiddelen.De Slendertone Abs3 voldoet aan de richtlijn voor medische hulpmiddelen (93/42/EWG) en is CE/TÜV/VDE gecertificeerd.

Productvergelijking Slendertone Abs3 Gordel

Bezorgen Slendertone Abs3 Gordel

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Slendertone Abs3 Gordel

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Slendertone Abs3 Gordel

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
2 Vragen 2 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

2 Vragen
Hi, heb je een Nederlandse handleiding over de rogramma instellingen? En hoe vaak per week mag je de gordel gebruiken en hoe lang per keer?Vraag van Manon uit leidenWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Om resultaten te verkrijgen wordt aangeraden het apparaat 5 sessies per week van elk 30 minuten te gebruiken. Er worden duidelijke gebruiksindicaties meegestuurd met het product.Beantwoord door fitnessdigital.com

Ik kocht de slendertone Flex Gordel, moeten de elektroden na elke beurt opnieuw van het apparaat losgemaakt worden of mogen die op de gordel bevestigd blijven als je die dagelijks gebruikt?Vraag van Wim Petit uit ZwalmWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, De electroden hebben een levensduur van ongeveer 20 - 40 sessies, dat hangt af van het programma dat u gebruikt en hoe u met uw electroden omgaat. Een aanrader voor lange levensduur: - Zorg dat uw huid schoon en vetvrij is op de plaats waar u de electroden plaatst. - Als u wilt, kunt u dit deel van uw huid scheren - Plak ze terug op het plastic na gebruik. - Stop alles in een klein zakje. Wel doen!! Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

2 Vragen

Beoordelingen van klanten over Slendertone Abs3 Gordel

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
100 %
(1)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

1 Klantbeoordelingen
praktisch en voelbaar

Goede aanvulling rondom mijn taekwondo-oefeningen. Waar die vooral op snelheid/reactievermogen zijn gericht, voel je hiermee goed je spieren. en werken de lagere niveaus ontspannend

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Slendertone Abs3 Gordel
45
4 Sterren4 Sterren
1 Klantbeoordelingen