terug
Schuimroller Adidas
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 50,00 € 36,99

Schuimroller Adidas

Nummer 8 van de meest verkochte Stretching
Aanbieding - 26%
Bezorging 2-3 werkdagenNog 2 exemplaren beschikbaar!
€ 50,00 € 36,99

Gratis bezorging vanaf € 50

Schuimroller Adidas Adidas Harde binnenkant zorgt ervoor dat u dieper kunt rollen en masseren dan met zachte rollen. Stretching ADAC-11501

Eigenschappen Schuimroller Adidas

 

Schuimroller Adidas

· 33cm lengte x 14 cm diameter
· Harde binnenkant zorgt ervoor dat u dieper kunt rollen en masseren dan met zachte rollen
· Helpt sneller herstellen van spierweefsel


Overzicht

Schuimrollen zijn de laatste jaren snel uitgegroeid en zijn inmiddels een geïntegreerd onderdeel van training geworden voor atleten.omdat het de mogelijkheid biedt mobiel te blijven sneller te herstellen.
De harde binnenkant zorgt ervoor dat u dieper kunt rollen om het spierweefsel te masseren dan met zachte rollen.

Wanneer weet u of u genoeg heeft gerold?

Als u niet meer voelt dat het rollen werkt is het genoeg geweest.
De eerste 2-3 herhalingen kunnen onaangenaam aanvoelen maar als de roller zijn werkdoet, zal de pijn afnemen en als u min of meer tien keer herhaald heeft zal de spier ontspannen aanvoelen.

Wat zegt de coach?

U heoft niet echt te begrijpen wat de wetenschap uitlegt over myo fasial release om te profiteren van de voordelen.-gewoon voelen dat een spier die gespannen of vermoeid is, en met deze spier op het apparaat rollen.
Dit doet u met uw lichaamsgewicht op de roller (de enige regel is dat u in de richting van de spiervezels rolt in plaats van heen en weer bovenop de vezel).
De roller kan u helpen fris te blijven en blessures tegen te gaan.

Gespannen spieren? Zoek ze en rollen maar!

Aantekening van de ontwerper:

Al onze producten zijn gedurende vele uren getest; de diameter en de lengte van de roller zijn bedacht voor zo weinig mogelijk "tijdverlies" voor het masseren van de maximale hoeveelheid spierweefsel.

Productvergelijking Schuimroller Adidas

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs€ 50,00€ 36,99
Prijs€ 37,00
Prijs€ 26,95€ 19,99
Prijs€ 69,95
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkAdidas
MerkBody-Solid
MerkTunturi
MerkCare
Gewicht0,83 Kg
Gewicht1 Kg
Gewicht0,72 Kg
Gewicht12 Kg
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar

Bezorgen Schuimroller Adidas

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

adidas

De Adidas Groep zet zich hard in om wereldleider te zijn in sportartikelen. Adidas richt zich vooral direct op de conusment en om die reden wordt er voortdurend hard gewerkt aan kwaliteitsverbetering, uiterlijk en image van hun producten om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen.

Adidas is in de sportartikelenindustrie toonaangevend op het gebied van innovatie en design met als doelstelling sporters te helpen het maximale uit hun training te halen.

adidas

Betaalmogelijkheden Schuimroller Adidas

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Schuimroller Adidas

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Schuimroller Adidas

0
0 Sterren
5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening