Tot 23/12/2019
Ontdek HIER onze kerstaanbiedingen

Revalidatie

Hulp bij herstel en het verminderen van het risico van blessures

Alles zien
Revalidatie

Categorieën Revalidatie

Topmerken Revalidatie

Revalidatieproducten

Aan sport doen en workouts uitvoeren is goed voor de gezondheid en de fysieke conditie maar inspanningen verhogen het risico op blessures door een slechte houding tijdens de workouts, een overspanning van de spieren, vallen, enz. Daarom bestaan er accessoires zoals sprays, enkelsteunen, elleboogsteunen, enz. zodat diegene die een blessure opgelopen hebben zo snel mogelijk optimaal hersteld zijn. Een reeks beschermingen toegewijd aan de versnelling en de optimalisatie van de recuperatie van een blessure en de vermindering van de pijn die deze veroorzaakt in het lichaam tijdens het revalidatieproces.

Deze accessoires worden aangebracht op de beschadigde spier of het gewricht. Ze helpen bij de revalidatie van de atleet en verminderen de tijd die hij/zij nodig heeft om zich te recupereren en zich opnieuw aan zijn/haar trainingen te wijden.

Deze accessoires worden enerzijds gedifferentieerd per behandelingsgebied waarvoor ze ontworpen werden, maar ook per type materiaal waarvan ze vervaardigd werden of de grootte.

revalidatieproducten


Sporttherapie met spray

Clay4Sport is een van de laatste incorporaties in de recuperatie en de preventie van sportblessures. Het is een natuurlijke klei die gebruikt wordt als sporttherapie, een soort gezondheidszorg die zich richt op de preventie van letsels en de revalidatie van de atleet door optimale niveaus van functionele, beroeps- en sportniveaus te bevorderen. Deze innovatieve en efficiënte behandeling die gecreëerd werd door de natuur en verbeterd werd door de wetenschap, kan gelijk waar gebruikt worden om een therapeutische actie te verkrijgen die gericht is op de optimalisatie van de prestaties in de sporttraining.

revalidatieproducten