Remington

Wereldleider in geavanceerde schoonheids- en persoonlijke verzorgingsprodukten: de sleutel tot succes is het innoverende karakter van het merk sinds de lancering van het eerste elektrisch scheerapparaat. Sindsdien ontwikkelde Remington zich tot een expert in persoonlijke verzorging, met een verkoop in 85 landen over de hele wereld.

Alles zien
Remington

Top producten Remington

Remington categorieën

Waarom Remington kopen?

De producten van Remington zijn innovatief, actueel en zijn zowel bedoeld voor mannen als vrouwen om de gewenste resultaten op een eenvoudige en efficiënte manier te bereiken.

Eén van de belangrijkste productenreeksen van Remington is de i-LIGHT foto-epilatie, die gebruik maakt van een exclusief systeem dat werkt met Intense Pulsed Light (IPL) technologie (die ook gebruikt wordt door dermatologen en schoonheidsklinieken en -instellingen) en die klinisch getest is voor de doeltreffende en veilige verwijdering van haar vanuit het comfort van uw eigen huis. Dit systeem dat ontworpen werd samen met een belangrijke dermatoloog is snel en pijnloos, en heel effectief:

· Snel: Dankzij een intelligente automatische multishot modus voor continue beweging, een sluitertijd van twee seconden en het feit dat het uitgebreidere zones kan bereiken dan de laser, is i-LIGHT één van de snelst beschikbare IPL-systemen.

· Geen wachttijd: i-LIGHT werkt door middel van aansluiting op het lichtnet. Het is dus niet nodig om het toestel op te laden en het staat altijd klaar voor de snelste behandelingen.

· Unisex lichaamsaccessoire: Voor mannen en vrouwen die op een professionele en delicate manier hun lichaamshaar willen verwijderen in het comfort van hun eigen huis.

· Veilig: Klinisch getest voor een veilige en doeltreffende ontharing vanuit het comfort van uw eigen huis.

Remington

Geschiedenis van Remington

Remington ontwerpt al meer dan 70 jaar lang innovatieve oplossingen...

· In 1937: Stelt 's werelds eerste elektrisch scheerapparaat voor.

· In 1960: Stelt het eerste draadloos scheerapparaat voor.

· In 1979: Victor Kiam: ?Ik vond het scheerapparaat zo goed dat ik het bedrijf gekocht heb.

· In 1992: In 1992: Verwerft Clairol Electrical en breidt zich uit naar de markt voor haarverzorging.

· In 2005: Brengt het eerste scheerapparaat voor lichaamshaar uit.

· In 2008: Brengt de eerste keramische stijltangen met microconditioners uit.

· In 2010: Stelt het eerste product met IPL-technologie voor thuisgebruik voor in Continentaal Europa.

· In 2011: Stelt 's werelds eerste kapper met touch control voor.

· In 2012: Ontwikkelt het revolutionair haarverzorgingassortiment Keratin Therapy met microconditioners en een exclusieve bescherming tegen hitte.

· In 2013: De introductie van de Hyperflex-serie heeft het scheersegment gerevitaliseerd. De positieve feedback van de consumenten en de klanten heeft ervoor gezorgd dat het de meest succesvolle lancering was tot nu toe.

· In 2014: Remington is marktleider en blijft innoveren in persoonlijke verzorging.

Remington