649.676 tevreden klanten

Reebok Maximale snelheid: 20 km/u. Afmetingen loopband: 150x50 cm. Soft Drop opvouwsysteem. Continumotor van 3 pk. 7 inch lcd-display. Loopbanden RVTT-10721BK

Reebok Titanium TT3.0 Loopband

Semi-professioneelinfo
€ 1.999,00

LevertijdBezorging 3-5 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Reebok Titanium TT3.0 Loopband


Duurzame loopband met ventilatiesysteem

De geïntegreerde ventilator van deze Reebok loopband zorgt dat u tijdens het trainen frisse lucht krijgt. Zo kunt u zelfs tijdens intensieve trainingen comfortabel blijven lopen. Daarnaast bestaat de band uit verschillende lagen en heeft het een Triple FLex dempingssysteem, wat betekent dat deze duurzaam is en overmatige druk goed opvangt. De Reebok Titanium TT3.0 Loopband is eenvoudig op te bergen door middel van de transportwieltjes. Ook is het toestel op te vouwen, zodat het niet te veel ruimte inneemt als deze aan de kant gezet wordt.


Multimedia-aansluiting voor Apple iOS, Android OS en mp3-spelers


Door middel van de Bluetooth-aansluiting van deze Titanium TT3.0 loopband kunt u er apparaten op aansluiten, zoals de iPhone, iPad en Android smartphones en tablets. Zo kunt u de 'Run on Earth' app downloaden en met behulp van het lcd-scherm een virtuele wandeling door uw favoriete stad maken, met beelden afkomstig van Google Maps. Bovendien is deze Reebok loopband uitgerust met een mp3-aansluiting. Hiermee kunt u naar muziek luisteren via de ingebouwde speakers. De geïntegreerde USB-poort maakt dat u uw USB-apparaten kunt opladen tijdens het sporten.Eigenschappen

· Maximale snelheid: 20 km/u
· Afmetingen loopband: 150×50 cm
· Soft Drop opvouwsysteem
· Continumotor van 3 pk
· 7 inch lcd-display
· Maximaal gebruikersgewicht: 145 kg
· Triple flex dempingssysteem
· Elektronisch geregelde hellingshoek, 16 niveau's (0-15%)
· 17 programma's
· Hartslagmeting via handsensoren en ingebouwde ontvanger
· MP 3 met ingebouwde speakers
· I-drive console systeem
· USB lader
· Apple systemen toepasbaar
· Run On Earth app beschikbaar
· Bluetooth
· Koelingssysteem

Andere producten gerelateerd aan Reebok Titanium TT3.0 Loopband

Bezorgen Reebok Titanium TT3.0 Loopband

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-5 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden Reebok Titanium TT3.0 Loopband

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Productvergelijking Reebok Titanium TT3.0 Loopband

Beoordelingen van klanten over Reebok Titanium TT3.0 Loopband

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening