terug
PurePharma Omega O3 - 120 capsules
Bezorging volgende werkdag
€ 32,50

PurePharma Omega O3 - 120 capsules

Nummer 1 van de meest verkochte Gezondheid van de gewrichten
Toppers
Bezorging volgende werkdagMeer dan 10 beschikbaar
€ 32,50
PurePharma Omega-3 vetzuren zijn een belangrijk onderdeel van elke voeding. Gezondheid van de gewrichten 101002 PurePharma O3

Eigenschappen PurePharma Omega O3 - 120 capsules


Ultra zuivere visolie

 • Natuurlijke Triglyceriden
 • Gemaakt van ansjovis en sardines
 • Zuiverste kwaliteit
 • Geen verontreinigingen , geen kunstmatige toevoegingen
 • Elke partij is getest door een onafhankelijk laboratorium ( IFOS )
 • Beloond met 5 van de 5 sterren door IFOS
 • Gegarandeerd min . 74 % TG Omega3's
 • 1250mg EPA + DHA 500mg / 3 capsules!
 • De voorkeur van atleten


2000 mg Omega-3 in 3 capsules

Omega-3 vetzuren zijn een belangrijk onderdeel van elke voeding. Slechts één dagdosering van onze capsules, met natuurlijke citroensmaak, levert ondersteuning voor zelfs de meest veeleisende gebruiker. PurePharma O3 heeft een krachtige 74 % natuurlijke triglyceride formulering.

Elke partij PurePharma visolie wordt getest door gecertificeerde en geaccrediteerde referentielaboratorium partners (IFOS) om de hoogste zuiverheid, veiligheid, netheid, concentratie en stabiliteit te waarborgen.


Zorg voor je lichaam en geest

 • Goed voor het hart: EPA en DHA hebben een gunstige invloed op het hart. Het beoogde effect kan bereikt worden bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
 • Goed voor de hersenen: DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. Het beoogde effect kan bereikt worden bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
 • Goed voor de ogen: DHA helpt het gezichtsvermogen normaal te houden. Het beoogde effect kan bereikt worden bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
 • Goed voor de bloeddruk: DHA en EPA dragen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk. Het beoogde effect kan bereikt worden bij een dagelijkse inname van 3 gram EPA en DHA.


Wij tillen visolie naar het volgende niveau

 • Natuurlijke triglyceriden: Elke capsule bevat minimaal 74% omega-3 vetzuren in de best absorbeerbare natuurlijke triglyceride vorm.
 • Farmaceutische kwaliteit: PurePharma Omega - 3 is tweemaal moleculair gedistilleerd en koud gefiltreerd om een buitengewone zuiverheid te waarborgen.
 • Ultra vers gegarandeerd: Van het vangen van de vis, het produceren en verfijnen van de visolie tot de verwerking in capsules, controleren wij de temperatuur, zuurstof en blootstelling aan licht om de meest verse kwaliteit te verzekeren.
 • 5 sterren IFOS & IFIT: Alle PurePharma producten zijn gecertificeerd en getest op zuiverheid en versheid door de onafhankelijke laboratoria IFOS en IFIT en zijn bekroond met 5 van de 5 sterren.
 • Kleine diepzeevissen: Door alleen gebruik te maken van verse, wild gevangen ansjovis en sardines, garanderen wij de zuiverste en meest geconcentreerde visolie.
 • 5:2 EPA : DHA ratio: Onze 5:2 verhouding EPA / DHA is ontworpen om de absorptie te optimaliseren en om te zorgen voor de juiste mix van Omega - 3 -vetzuren bij zowel lage als hoge doseringen.


Wetenschappelijk bewezen

Bij PurePharma ontwikkelen we alleen supplementen met ingrediënten waar een groot draagvlak van wetenschappelijk onderzoek voor is en we bieden je daarnaast de absolute zekerheid dat onze producten voordelig en van zeer hoge kwaliteit zijn.

Ons team van experts is continu op de hoogte van het meest actuele wetenschappelijk onderzoek en onze productiemethodes zijn gebaseerd op een never ending product cycle; dit zorgt er voor dat alle supplementen voortdurend worden bijgewerkt en worden doorontwikkeld volgens de meest actuele onderzoeken.


Zeker van duurzaamheid met onze vissers

 • O3 is afkomstig van verse, wild gevangen ansjovis en sardines.
 • Bijvangst wordt voorkomen door het gebruik van speciale netten.
 • 100% van de grondstof wordt gebruikt.
 • Afvalbeleid.
 • Traceerbaarheid en kwaliteitsborging


Wat is visolie?

Visolie is afkomstig van vis. Vis is rijk aan twee specifieke groepen lange keten, meervoudig onverzadigde vetzuren ( omega-3 ) ​​bekend als EPA ( eicosapentaeenzuur ) en DHA ( docosahexaeenzuur). Deze twee omega - 3 vetzuren zorgen hoofdzakelijk voor de gunstige effecten van visolie.


Gebruik

Neem drie capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd, of zoals voorgeschreven door uw zorgverlener of apotheker.

Het beste is om uw visolie in te nemen bij de maaltijd. U kunt er voor kiezen om uw dagelijkse dosering in één keer in te nemen, of om deze te verdelen over de dag. Om de absorptie te bevorderen, wordt aanbevolen visolie tijdens de maaltijd in te nemen.

De algemeen aanbevolen hoeveelheid is circa 2-4 gram EPA en DHA (gecombineerd) per dag. Bij voorkeur verkregen uit natuurlijke bron, zoals wild gevangen vis. Bij beperkte inname hiervan, kunt u supplementen gebruiken om de juiste dosering binnen te krijgen.


Hoe kan ik visolie het beste bewaren?

Bewaar visolie op een koele, donkere plaats (bij voorkeur in de koelkast) . Dit is vooral belangrijk als de pillen geen donkere capsule coating hebben en / of in een doorzichtige pot zitten. Visolie reageert op licht en warmte en kan bederven. Bedorven visolie , te herkennen aan de geur en smaak, moet onmiddellijk worden weggegooid.


Inhoud

PurePharma Omega O3 - 120 capsules


Ingredienten

Visolieconcentraat (ansjovis- en sardineolie [vis]), rundergelatine , citroenolie, kleurstof: karamel, bevochtigingsmiddel: glycerol, water, antioxidant: tocoferolrijk extract.


Toelichting overige ingrediënten

Gelatine: Elke PurePharma O3 capsule wordt ingekapseld in rundergelatine.

Glycerol: Zorgt ervoor dat de gelatine flexibel blijft en voorkomt het breken van de capsules.

Gezuiverd water: Een kleine hoeveelheid gezuiverd water blijft in de capsulewand achter.

Karamelkleurstof: Om schadelijke blootstelling aan licht van de visolie te voorkomen, wordt de gelatinecapsule gekleurd met minder dan 0,02 g caramel.

Citroenolie: Natuurlijke citroenolie, gewonnen uit de schil van citroenen, wordt toegevoegd aan de visolie om de versheid en smaak te behouden

Gemengde tocoferolen: Gemengde tocoferolen, onttrokken uit een natuurlijke bron worden toegevoegd aan de visolie om oxidatie te voorkomen en de versheid te behouden.


Voedingswaarde informatie

Per portie: 3 Capsules
Porties per verpakking: 40
  3 capsules
Visolie 2700 mg*
Complete Omega-3 vetzuren 2000 mg*
EPA (Eicosapentaenoisch zuur) 1250 mg*
DHA (Docosahexaeenzuur) 500 mg*
Andere Omega-3s 250 mg*
Referentie-inname van een gemiddelde colwassene (8400 kJ / 2000 Kcal)
* Referentie-inname niet vastgesteld


Waarschuwingen

Alleen bedoeld voor gebruik als voedingssupplement, niet gebruiken indien het veiligheidszegel gebroken is of ontbreekt. Consult your physician before using this product if you are pregnant, diabetic, allergic to iodine, using blood thinners or anticipate surgery. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen. Bewaar op een koele, droge en donkere plek.

Productvergelijking PurePharma Omega O3 - 120 capsules

Bezorgen PurePharma Omega O3 - 120 capsules

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • PurePharma
 • Officiële Distributeur

​Garantiebepalingen

fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

GARANDEREN DAT:

 • Het product is nieuw
 • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
 • PurePharma garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

Betaalmogelijkheden PurePharma Omega O3 - 120 capsules

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over PurePharma Omega O3 - 120 capsules

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over PurePharma Omega O3 - 120 capsules

5 Sterren
100 %
(1)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

1 Klantbeoordelingen
Omega O3 capsules werken merkbaar

Sinds ik de Omega O3 capsules van PurePharma dagelijks inneem merk ik dat mijn spieren en gewrichten soepeler zijn geworden en ik geen pijn meer heb bij de dagelijkse bewegingen. Ik ben een 50Plus vrouw dus met deze capsules kan ik veel beter mijn dag doorkomen en mijn werk verrichten.

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
PurePharma Omega O3 - 120 capsules
55
5 Sterren5 Sterren
1 Klantbeoordelingen