Ontdek onze KORTINGEN

Puori

Puori, één van de meest erkende merken in de ontwikkeling van micronutriënten, biedt hoogwaardige natuurlijke supplementen om de sportieve en gezonde ontwikkeling van de mensen te verbeteren.

Allen Zien
Puori

Top producten Puori

Puori categorieën

Waarom Puori kopen?

Puori is een bedrijf dat opgericht werd in 2009, in Kopenhagen (Denemarken). Haar doel is om het concept van de multivitamine opnieuw uit te vinden door de krachtigste, meest efficiënte en natuurlijke micronutriënten aan te bieden die vandaag de dag schaars zijn in ons gemiddelde dieet. Een doel dat men aan het verwezenlijken is dankzij de voortdurende ontwikkeling van nieuwe technologieën en de verworven wetenschappelijke kennis die zich ontwikkelen in nauwe samenwerking met een aantal van de meest gepassioneerde experts en kenners van hun vakgebied.

Puori heeft één van de kleinste assortimenten in de supplementenindustrie maar door één simpele reden: het merk richt zich op de specialisatie, m.a.w. het focust op de producten van een bepaald gebied om een product van superieure kwaliteit te kunnen aanbieden.

Daarnaast zet Puori zich in voor het milieu en garandeert het dat haar producten natuurlijk zijn en ontwikkeld worden zonder het ecosysteem te beschadigen. Dit alles in combinatie met de hoogste kwaliteit en innovatie in elk van haar producten en door de nutritionele ondersteuning te bieden die nodig is om het gebrek aan vitaminen en mineralen te compenseren.