terug
Puori Vitamin D3 - 120 capsules
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 15,90

Puori Vitamin D3 - 120 capsules

  Bezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
  € 15,90

  Gratis bezorging vanaf € 50

  Puori Vitamin D3 - 120 capsules Puori Vitamine D3, geleidelijk onttrokken uit een natuurlijke bron en vermengd met biologische kokosolie voor maximale opname. Vitamines en mineralen 102202

  Eigenschappen Puori Vitamin D3 - 120 capsules


  Kokosformule D3

  • Elke partij wordt op kwaliteit gecontroleerd
  • Dosis zelf nauwkeurig te bepalen
  • Vitamine D van natuurlijke bron
  • Gemengd met kokosolie om opname te verbeteren
  • Essentieel voor calciumopname, wat nodig is voor sterke botten
  • 2,500 IU per capsule
  • Het voorkeursmerk van atleten
  • Wetenschappelijk onderbouwd


  Essentieel voor ons bestaan

  Recent onderzoek laat zien dat vitamine D een belangrijke rol speelt bij het celdelingsproces, de werking van het immuunsysteem,de werking van het hormonaal systeem, de werking van het renine-angiotensine systeem (regulatie van de bloeddruk), de mate van insuline gevoeligheid en de werking van de vetstofwisseling.

  Vitamine D3, geleidelijk onttrokken uit een natuurlijke bron en vermengd met biologische kokosolie voor maximale opname.

  Voor de productie van Puori D3 wordt vitamine D gewonnen uit schapenwol.


  Help je lichaam om nog beter te worden

  • Sterke botten: Vitamine D is essentieel voor de opname van calcium, de verwerking van calcium en voor botvorming.
  • Ondersteun het immuunsysteem: De actieve vorm van vitamine D is van grote invloed op een goede werking van het immuunsysteem.
  • Sterke spieren: Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale werking van de spieren.


  De beste kwaliteit

  • Kokosolie: Vitamine D3 is een in vet oplosbare vitamine. Door deze te mengen met de hoogste kwaliteit kokosolie, een middelelange keten triglyceride (Medium Chain Triglyceride), garanderen we het snelste en beste opneembare supplement dat momenteel verkrijgbaar is.
  • 5-Sterren IFIT onderscheiding: Puori D3 is getest en gecertificeerd op puurheid en kwaliteit door het onafhankelijke laboratorium IFIT (International Fitness Ingredient Testing) en is beloond met 5 van de 5 sterren.
  • Natuurlijke Vitamine D3: Elke capsule bevat minimaal 2500IU vitamine D3, afkomstig uit schapenwol (lanoline).
  • Gegarandeerd zonder GMO'S: Puori D3 is getest door IFIT (International Fitness Ingredient Testing) en gegarandeerd vrij van genetisch gemodificeerde ingredienten.
  • Geen verboden stoffen: Puori D3 is getest door IFIT (International Fitness Ingredient Testing) en gegarandeerd vrij van de verboden stoffen op de WADA dopinglijst.
  • Natuurlijke bron: Elke capsule bevat minimaal 2500IU vitamine D3, afkomstig uit schapenwol (lanoline).


  Wetenschappelijk bewezen

  Ons lichaam maakt zelf vitamine D aan wanneer het wordt blootgesteld aan ultra violet licht. Onderzoeken tonen echter aan dat veel mensen een chronisch tekort aan vitamine D hebben, omdat ze niet regelmatig met hun volledige lichaam in de zon komen. Voldoende Vitamine D is essentieel voor ons functioneren. Het draagt bij aan het goed kunnen absorberen van calcium en fosfor en is belangrijk voor sterke botten, een goed functionerend immuunsysteem en een optimale spierfunctie.


  Afkomst van de grondstoffen

  De Vitamine D is gebaseerd op lanoline, die wordt verkregen uit schapen wol. Dit is afkomstig uit de wol van gezonde levende schapen uit Australië en Nieuw-Zeeland.


  Wat is Vitamine D3?

  Vitamine D is een steroide hormoon; een groep vet oplosbare pro-hormonen die bijdragen aan het opnemen en verwerken van calcium en fosfor. Mensen die regelmatig met hun volledige lichaam blootgesteld worden aan zonlicht hebben geen vitamine D suppletie nodig, omdat hun lichaam onder invloed van het ultraviolette licht zelf voldoende vitamine D aanmaakt. Helaas betekent dit ook dat je lichaam geen vitamine D binnenkrijgt wanneer je niet voldoende aan zonlicht blootgesteld wordt of niet voldoende vitamine D via je voeding binnenkrijgt.


  Waar is Vitamine D3 goed voor?

  Vitamine D3 verhoogt de mate waarin het lichaam zich tegen virussen, zoals de griep, kan verweren. Het helpt het immuunsysteemom longaandoeningen tegen te gaan. Deze "magische" vitamine helpt infecties te voorkomen en draagt zorg voor de opname van calcium. Er zijn studies die aantonen dat vitamine D ook kan helpen bij astmatische klachten.

  Vitamine D wordt ook geasocieerd met een toename van kracht en een verminderde kans op vallen bij ouderen. Recentelijk is ook een toename van atletische prestaties aangetoond, wanneer vitamine D tekorten werden weggewerkt.


  Gebruik

  Je kunt vitamine D het beste bij een maaltijd innemen (1-2 Capsules/Dag), net zoals de O3. Je kan zelf kiezen om je dagelijkse dosis in een keer te nemen, of verspreid over de dag.


  Inhoud

  Puori Vitamin D3 - 120 capsules (60-120 Dagelijkse Porties)


  Andere ingredienten uitgelegd

  Kokosolie: Wij gebruiken de hoogste kwaliteit kokosolie om maximale absorptie te garanderen van het vet oplosbare vitamine.

  Gelatine: Elke Puori D3 capsule is geëncapsuleerd in rundsgelatine.

  Glycerine: Zorgt ervoor dat de gelatin flexible blijft en voorkomt dat de soft-gel scheurt.

  Gezuiverd water: Een kleine hoeveelheid van gezuiverd water blijft in de capsule zelf.

  Karamel kleur: Om de Vitamine D3 te beschermen tegen licht, wordt de gelatin capsule gekleurd met minder dan 0,02g natuurlijike karamel kleur.


  Voedingswaarde informatie

  Per portie: 1-2 Softgel
  Porties per verpakking: 120
    1 Softgel % RI
  Vitamine D3 2500UI 62.5µg Cholecalciferol 1250%

  Referentie-inname van een gemiddelde colwassene (8400 kJ / 2000 Kcal)


  Waarschuwingen

  Raadpleeg als u zwanger bent of borstvoeding geeft een gezondheidsdeskundige voordat u dit product gaat gebruiken. Dit product is een voedingssupplement en dient gebruikt te worden in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond uitgebalanc eerd dieet en niet als vervanging ervan. Alleen bedoeld voor gebruik als voedingssupplement, niet gebruiken indien het veiligheidszegel gebroken is of ontbreekt. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen. Bewaar op een koele, droge en donkere plek. Neem niet dan de aanbevolen dagelijkse dosering.

  Productvergelijking Puori Vitamin D3 - 120 capsules

  Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

  Belangrijkste eigenschappen
  Prijs€ 15,90
  Prijs€ 16,99
  Prijs€ 11,99€ 10,90
  Prijs€ 11,40
  BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
  BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
  BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
  BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
  GebruikThuisgebruik
  GebruikThuisgebruik
  GebruikThuisgebruik
  GebruikThuisgebruik
  MerkPuori
  MerkVictory Endurance
  MerkScitec Nutrition
  MerkQNT
  Gewicht0,1 Kg
  Gewicht0,15 Kg
  Gewicht0,27 Kg
  Gewicht0,4 Kg
  GarantiePuori
  GarantieWeider
  GarantieScitec Nutrition
  GarantieQNT
  Belangrijkste gegevens
  DoelVerbeteren prestaties
  DoelHydratatie
  DoelVerbeteren prestaties
  DoelVerbeteren prestaties
  GebruikBij het eten.
  GebruikTijdens de training
  GebruikBij het eten.
  GebruikNa de training
  VormCapsules
  VormCapsules
  VormTabletten
  VormPoeder
  VeganNee
  VeganNee
  VeganNee
  VeganNee

  Bezorgen Puori Vitamin D3 - 120 capsules

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • Puori
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Puori garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden Puori Vitamin D3 - 120 capsules

  iDealZonder extra kosten

  Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

  Bankgegevens

  • Bankgegevens: Rabobank
  • Rekeningnummer: 151281955
  • IBAN: NL15 RABO 0151281955
  • BIC: RABONL2U

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  CreditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  Creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Puori Vitamin D3 - 120 capsules

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Puori Vitamin D3 - 120 capsules

  0
  0 Sterren
  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening