Black Friday
terug
Puori Mineral M3 - 120 capsules
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 25,00

Puori Mineral M3 - 120 capsules

Nummer 3 van de meest verkochte Vitamines en mineralen
Toppers
  € 25,00

  Gratis bezorging vanaf € 50

  Puori Mineral M3 - 120 capsules Puori Ontworpen voor het optimaal herstellen en aanvullen van een magnesiumtekort in lichaamscellen. Vitamines en mineralen 102102

  Eigenschappen Puori Mineral M3 - 120 capsules


  Essentiële mineralen

  • Elke partij is van kwaliteit verzekerd
  • 300 mg magnesium per portie (van tauraat en gluconaat)
  • Optimale opname door het gebruik van vitamine B6 en appelzuur
  • Levert een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren tijdens training/sport(-prestatie)
  • 1 capsule bevat 100mg magnesium, 5mg zink en 3,67mg vit.B6
  • De voorkeur van atleten
  • Dagelijkse dosering: 3 Capsules
  • Totaal: 120 capsules per verpakking

  Meer dan 300 enzymen vereisen de aanwezigheid van magnesiumionen, inclusief alle enzymen die gebruik maken van of het produceren van cellulaire energie in het menselijk lichaam. Magnesium en zink dragen bij aan een normale spierfunctie en zink speelteen centrale rol in de omzetting van koolhydraten naar energie. Neem drie capsules onmiddellijk na fysieke inspanning of voor het slapen gaan - of zoals voorgeschreven door uw zorgverlener of apotheker.

  Puori M3 bevat alleen de meest absorbeerbare organische vormen van magnesium en zink. Ontworpen voor het optimaal herstellen en aanvullen van een magnesiumtekort in lichaamscellen.


  Noodzakelijk voor ons bestaan

  Magnesium is essentieel voor ons bestaan; het heeft een grote invloed op zo’n 325 enzymatische reacties in het lichaam. Ongeveer 80% van die reacties zijn betrokken bij vrijwel elk lichamelijk proces / activiteit. Magnesium speelt een fundamentele rol in vele cellulaire reacties waarbij voedsel wordt omgezet, zoals het koolhydraatmetabolisme, de vetverbranding , de eiwitsynthese , de ATP synthese en het zogenaamde second messenger systeem. Magnesium speelt ook een fundamentele rol in neuromusculaire, cardiovasculaire, immuun- en hormonale functies.


  Zorg voor je lichaam en geest

  • Spierfunctie onderhouden: Magnesium draagt bij aan een normale spierfunctie.
  • Snel herstel: Magnesium en zink spelen een rol bij het opbouwen van lichaamseiwit.
  • Elektrolytenbalans: Magnesium helpt bij het handhaven van een normale electrolytenbalans.
  • Vermindert vermoeidheid: Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en bevordert de energiestofwisseling.
  • Metabolisme: Zink draagt bij tot een normaal metabolisme van macronutriënten.
  • Verbetert zuurstof-aflevering: Vitamine B6 draagt ​​bij tot de vorming van rode bloedcellen.


  Hoogste kwaliteit

  • Organisch magnesium: Een unieke combinatie van de meest absorbeerbare vormen van magnesium. Alleen in organische vormen.
  • Organisch zink: Organisch zink in zijn meest absorbeerbare vorm om maximale opname te verzekeren.
  • Betere opname: Een unieke mix van appelzuur en vitamine B6 zorgt voor een maximale absorptie van de zink- en magnesium mineralen.
  • Gegarandeerd gmo vrij: Puori M3 is getest en gecertificeerd volledig vrij te zijn van GMO door het onafhankelijke laboratorium IFIT (International Fitness Ingredient Testing).
  • Geen verboden stoffen: Puori M3 is gecertificeerd en getest op verboden stoffen, zuiverheid en concentratie door het onafhankelijke laboratorium IFIT (International Fitness Ingredient Testing ) en is bekroond met 5 van de 5 sterren.
  • Natuurlijk gewonnen: De mineralen in Puori M3 worden gewonnen uit een natuurlijke bron.


  Vergroot je werkcapaciteit

  Door alleen de meest absorbeerbare en organisch magnesium en zink, gecombineerd met absorptie-versterkers vitamine B6 en appelzuur te gebruiken, hebben we een product gemaakt zonder concessies. Het is speciaal ontworpen voor het herstellen en het aanvullen van uitgeputte magnesium en zink niveaus, waardoor het atletische prestaties verbetert. In principe is Puori M3 een veel krachtiger en gezondere versie van het beter bekende standaard ZMA product.


  Wat is magnesium en wat is zink?

  Magnesium is het vierde meest voorkomende mineraal in het lichaam en het is essentieel voor een goede gezondheid . Ongeveer 50 % van het magnesium wordt gevonden in de botten. De andere helft wordt vooral aangetroffen in de cellen van lichaamsweefsel en organen. Slechts 1 % van het magnesium wordt gevonden in het bloed en het lichaam werkt hard om bloedwaarden van magnesium constant te houden.

  Zink is een van de 24 klassieke microvoedingsstoffen die nodig is om te overleven. Het kan worden gevonden in diverse vleessoorten, eieren en peulvruchten en is vooral hoog in oesters . Zink staat bekend als een afrodisiacum en testosteron booster, hoewel de eerste alleen anekdotisch is en dit laatste geldt alleen bij een tekort.


  Hoe kan ik m3 het beste innemen?

  Van mineralen is algemeen bekend dat ze een antagonistisch effect te hebben op het gebied van absorptie. Dus hoge inname van een van de volgende mineralen (en stoffen) zou de biologische beschikbaarheid van magnesium kunnen verminderen:

  Calcium / Fosfor / Ijzer / Koper / Mangaan / Fytinezuur (in granen en volkoren producten) / Alcohol

  Neem je magnesium dus liever niet samen met een zuivelproduct in. Vanwege het kalmerende effect is het voor veel mensen raadzaam de magnesium ca. 30 minuten voor het slapengaan in te nemen. Ook kun je de magnesium innemen na een zware inspanning, om zo een bijdrage te leveren aan het herstellen van je elektrolytenbalans.


  Gebruik

  Neem drie capsules onmiddellijk na fysieke inspanning of voor het slapen gaan - of zoals voorgeschreven door uw zorgverlener of apotheker. De algemene aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van magnesium is 375 mg per dag.


  Inhoud

  Puori Mineral M3 - 120 capsules


  Ingredienten

  Magnesiumtauraat, appelzuur (E296), magnesiumgluconaat dihydraat, zinkpicolinaat, microkristallijne cellulose, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, pyridoxine hydrochloride (Vit.B6), kleurstof: karamel, rundergelatine.


  Toelichting overige ingrediënten

  Gelatine: De Puori M3 capsule is gemaakt van rundergelatine.

  Magnesiumstearaat: Onttrokken uit een natuurlijke bron, ook wel magnesiumzout genoemd, wordt dit gebruikt om te waarborgen dat de werkzame bestanddelen in de capsules gelijkmatig gemengd worden.

  Cellulose: Onttrokken uit een natuurlijke bron wordt microkristallijn cellulose gebruikt als vulstof, met een aantal van dezelfde eigenschappen als magnesiumstearaat, om te waarborgen dat de werkzame bestanddelen in de capsules gelijkmatig verdeeld worden.


  Voedingswaarde informatie

  Per portie: 3 Capsules
  Porties per verpakking: 40
    3 capsules % RI
  Magnesium (als Taurinaat & Gluconaat) 300 mg 80%
  Zink (Zinkpicolinaat) 15 mg 150%
  Vitamine B6 11 mg 786%
  Appelzuur 300 mg *
  Referentie-inname van een gemiddelde colwassene (8400 kJ / 2000 Kcal)
  * Referentie-inname niet vastgesteld


  Waarschuwingen

  Raadpleeg als u zwanger bent of borstvoeding geeft een gezondheidsdeskundige voordat u dit product gaat gebruiken. Dit product is een voedingssupplement en dient gebruikt te worden in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond uitgebalanc eerd dieet en niet als vervanging ervan. Alleen bedoeld voor gebruik als voedingssupplement, niet gebruiken indien het veiligheidszegel gebroken is of ontbreekt. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen. Bewaar op een koele, droge en donkere plek.

  Productvergelijking Puori Mineral M3 - 120 capsules

  Bezorgen Puori Mineral M3 - 120 capsules

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • Voorraad9 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • Puori
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Puori garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden Puori Mineral M3 - 120 capsules

  iDealZonder extra kosten

  Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

  Bankgegevens

  • Bankgegevens: Rabobank
  • Rekeningnummer: 151281955
  • IBAN: NL15 RABO 0151281955
  • BIC: RABONL2U

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  CreditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  Creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Puori Mineral M3 - 120 capsules

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Puori Mineral M3 - 120 capsules

  0
  0 Sterren
  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening