terug
POWERbreathe K3 + CADEAU USB 4GB
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 398,99 € 346,87

POWERbreathe K3 + CADEAU USB 4GB

Nummer 3 van de meest verkochte Ademhalingstrainers
Bezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
€ 398,99 € 346,87

Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

POWERbreathe K3 + CADEAU USB 4GB POWERbreathe De POWERbreathe K3 is de meest uitgebreide uitvoering van de K Serie voorzien van 'Test' mode, Trainings historie en Warm-up en Cool-down programma. Ademhalingstrainers POWKinK3

Eigenschappen POWERbreathe K3 + CADEAU USB 4GB

 
De POWERbreathe K3 is de meest uitgebreide uitvoering van de K Serie voorzien van 'Test' mode, Trainings historie en Warm-up en Cool-down programma. Innovatief en bekroond ontwerp. Behuizing vervaardigd uit duurzame en robuste materialen.

Afneembaar spruitstuk voorzien van een mondstuk van  zachte kunststof met antimicrobacteriële eigenschappen. Het heldere LCD scherm is goed afleesbaar en de menustructuur eenvoudig te bedienen. De metronoom begeleidt u tijdens de training en na afloop worden de resultaten weergegeven en geindexeerd aan de hand van uw profiel.
 
De K3 wordt geleverd compleet met poweradapter, bureaustandaard, neusclip, zwarte stoffen hoes, boekje met gebruiksaanwijzing en 4 reinigingstabletten.
 
Ontwikkeld met behulp van de laatste snufjes op het gebied van micro-electronica en LCD techniek. Na 7 jaar research en development is men er in geslaagd een volledig nieuwe en gepatenteerde electronisch aangestuurde "rapid-response valve" te creëren die de ademweerstand opwekt en calibreert. De POWERbreathe K Serie is speciaal ontworpen om tijdens de training de weerstand bij iedere inademing te optimaliseren.
 

Caratteristiche

· Dynamische weerstand tijdens iedere ademteug.
· Automatische instelling van de weerstand voor trainen naar capaciteit.
· Pacing piepje zorgt dat de training niet te snel of te langzaam gaat.
· Spruitstuk kan eenvoudig van het apparaat los gekoppeld worden om schoon te spoelen.          
· Meerdere personen kunnen met het apparaat trainen, additionele spruitstukken vereist.         
· Pas de weerstand aan voor hogere intensiteit van de training.
· Weergave trainingsresultaat.         
· Oplaadbare batterijen met een auto off functie.         
· Test functie: meet uw S-Index en volg uw progressie.        
· Historie: alle resultaten van de afgelopen 36 sessies in een scherm.
· Programma selectie voor Warm-up of Cool-down op aangepaste weerstanden.


Intelligentie / "Advance Variable Loading"
 
Deze 'Advanced Variable Loading' stelt de gebruiker instaat om over de hele lengte van de inademing tegen een dynamische weerstand te trainen.
 
 
De 'Auto optimizing' technology meet en calibreert gedurende de eerste 2 inademingen waarna vanaf de derde inademing automatisch de correcte weerstand voor de rest van de training wordt opgebouwd.
 
 
Training Pacing
 
De ingebouwde metronoom geeft aan wanneer de volgende inademing tijdens de training moet volgen. Op het LCD scherm is te zien hoeveel van de 30 inademingen van de training nog resteren.
 
 
Design prijs
 
De POWERbreathe K Serie heeft in 2010 de "Consumer Product" ontwerp prijs gewonnen in Engeland.
Deze ontwerp prijs is uitgereikt door de Plastics Industrie in Engeland en is een van de meest vooraanstaande prijzen in haar categorie.
 
 
Voor wie?
 
Geschikt voor iedereen die zijn conditie wil verbeteren. Ideaal om de conditie weer op peil te brengen aan het begin of gedurende het seizoen. Door de instelmogelijkheden en automatische weerstandsaanpassing is het apparaat voor iedereen geschikt.
 
· Recreatieve sporters die conditie willen verbeteren.
· Classic / Plus gebruikers die trainingsresultaten willen monitoren.
· Als warming-up en cool-down bij wedstrijden.
 
 
Hoe en wanneer te trainen?
 
· Opbouw: 2 maal per dag 30 intensieve ademteugen. Na 4 tot 6 weken resultaat.
· Onderhoud: 2 maal per dag 30 intensieve ademteugen. 3 keer per week.
 
 
Onderhoud / Schoonmaken
 
Spruit- en mondstuk na iedere training los koppelen van het apparaat en goed af spoelen met lauw water. Minimaal een keer per week het mond- en spruitstuk 10 minuten laten weken in warm water met een POWERbreathe schoonmaak tablet, milde zeep of afwasmiddel. Het apparaat zelf kan met een (licht vochtig) doekje schoongemaakt worden maar mag verder niet met water in aanraking komen.
 
 
Contra-indicaties
 
· Als u twijfel heeft of de toepasbaarheid van de POWERbreathe in uw situatie, of als u een luchtweg aandoening hebt, kunt u uw huisarts om advies vragen.
· Ademhalingsspiertraining, zoals uitgevoerd met de POWERbreathe, is niet aanbevolen voor patienten met een geschiedenis van spontane pneumothorax (klaplong niet als gevolg van een trauma), omdat er een mogelijkheid bestaat dat zich een herhaling van de pneumothorax voor kan doen.
· In geval van een traumatische pneumothorax en/of gebroken rib(ben) dient de POWERbreathe niet gebruikt te worden voordat volledig herstel is opgetreden.
· Ademhalingsspiertraining, zoals uitgevoerd met de POWERbreathe, is niet aanbevolen voor astma patienten die regelmatige zware en onverwachte exacerbaties ondervinden.
· Ademhalingsspiertraining, zoals uitgevoerd met de POWERbreathe, is niet aanbevolen voor mensen die recent een trommelvlies perforatie gehad hebben.
· Ademhalingsspiertraining, zoals uitgevoerd met de POWERbreathe, door personen onder de 16 jaar moet gebeuren onder supervisie van een volwassene.
 

Belangrijkste eigenschappen

Productvergelijking POWERbreathe K3 + CADEAU USB 4GB

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs€ 398,99€ 346,87
Prijs€ 324,99€ 309,00
Prijs€ 569,99€ 529,00
Prijs€ 59,95
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkPOWERbreathe
MerkPOWERbreathe
MerkPOWERbreathe
MerkPOWERbreathe
Gewicht0,5 Kg
Gewicht0,5 Kg
Gewicht0,5 Kg
Gewicht0,5 Kg
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Belangrijkste gegevens
TrainerElektronisch
TrainerElektronisch
TrainerElektronisch
TrainerMechanisch
Weerstand
Weerstand
Weerstand
WeerstandMedium
SeriesKinetic
SeriesKinetic
SeriesKinetic
SeriesIronMan/Black Ed.

Bezorgen POWERbreathe K3 + CADEAU USB 4GB

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is.
 • Het product in de originele verpakking zit.
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

Het merk

powerbreathe.gif

POWERbreathe® is het resultaat van 10 jaar onderzoek naar verbeteringen in ademhalingsvermogen en -techniek.
Gemakkelijk en door iedereen te gebruiken, mensen van alle leeftijden en fysieke condities, met als doel de ademhaling te verbeteren.

Zoals aangetoond in laboratoria, zijn er slechts 30 ademhalingen, twee keer per dag met een POWERbreathe® nodig om de ademhalingsspieren energieker te maken en te versterken. Na een gebruik gedurende enkele dagen is het reeds mogelijk de voordelen van de POWERbreathe® op te merken en na een gebruik van 4 weken is de longcapaciteit vergroot waardoor een actievere leversstijl gevoerd kan worden en tevens kunnen fysieke prestaties verbeterd worden.

Een POWERbreathe® versterkt het middenrif en verbetert de dagelijkse ademhaling; het helpt ook stress situaties beter tegengaan.

POWERbreathe® is het officiële ademhalingstrainingsapparaat van Ironman en Irongirl.

Betaalmogelijkheden POWERbreathe K3 + CADEAU USB 4GB

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over POWERbreathe K3 + CADEAU USB 4GB

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
3 Vragen 2 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

3 Vragen
Is dit gevaarlijk wanneer men rookt? Vraag van W uit 8500Weet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, Nee hoor. Geschikt voor iedereen die zijn conditie wil verbeteren. Ideaal om de conditie weer op peil te brengen aan het begin of gedurende het seizoen. Door de instelmogelijkheden en automatische weerstandsaanpassing is het apparaat voor iedereen geschikt. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

kan ik een extra plastic mondstuk bestellen voor mijn k3 power breath ?Vraag van nico venneker uit JUlianadorp Weet u het antwoord? Geef het hier.0 Antwoorden
Meet de power breath K3 ook de maximale inspiratiekracht in cm water . en wat is dan het bereik ? Dat is nl belangrijk om dat te kunnen vergelijken met normaalwaarden .Vraag van nico venneker uit Den Helder Weet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, Ja hoor, alle Powerbreathe doen dat, en ze hebben allemaal een inspiratiekracht van tussen de 0 y 200 CmH2o. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

3 Vragen

Beoordelingen van klanten over POWERbreathe K3 + CADEAU USB 4GB

5 Sterren
100 %
(1)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

1 Klantbeoordelingen
Nog meer lucht

Onvoorstelbaar wat je in 3 weken kunt bereiken met de powerbreath K3, SUPER!!

 • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
POWERbreathe K3 + CADEAU USB 4GB
55
5 Sterren5 Sterren
1 Klantbeoordelingen