terug
PowerBar L-Carnitin Liquid - 20x25ml citrus
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 47,00 € 36,70

PowerBar L-Carnitin Liquid - 20x25ml citrus

Nummer 7 van de meest verkochte Gewichtscontrole Vetmobilisatie
Aanbieding - 22%
  Bezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
  € 47,00 € 36,70

  Gratis bezorging vanaf € 50

  PowerBar L-Carnitin Liquid - 20x25ml citrus PowerBar PowerBar L-Carnitine voor sporters is een ampul met 25ml vloeibare L-Carnitine. Wens je extra gewicht te verliezen dan is l-carnitine een geschikt product. Carnitine is een speciaal aminozuur dat een essentiële rol speelt in de vetstofwisseling. Vetmobilisatie POW-CARNITINA 10005923

  Eigenschappen PowerBar L-Carnitin Liquid - 20x25ml citrus

  PowerBar L-Carnitine voor sporters is een ampul met 25ml vloeibare L-Carnitine. Wens je extra gewicht te verliezen dan is l-carnitine een geschikt product. Carnitine is een speciaal aminozuur dat een essentiële rol speelt in de vetstofwisseling. Vetten kunnen pas worden verbrand als ze in aanraking zijn gekomen met carnitine. Deze molecuul transporteert de overtollige vetzuren in een cel naar de mitochondriën, de energiecentrale binnen de cel. Hier worden de vetten omgezet naar de biologische energie ATP die nodig is voor het functioneren van ons lichaam. Is in de cel de vetzuurmolecuul omgezet naar energie, dan keert de carnitine molecuul terug naar de cel om meer vetzuren te halen. Dit proces blijft zich op deze manier herhalen.

  De vetzuren zijn vooral belangrijke brandstof voor spieren, en dus ook het hart. De hersenen gebruiken glucose als brandstof. Het lichaam maakt zelf carnitine aan, maar we halen het ook uit voeding. Rood vlees is de voornaamste bron van carnitine. De aminozuren lysine en methionine, de vitamines C, B3 en B6 en het mineraal ijzer zijn nodig voor het aanmaken van carnitine. Is er aan één van deze voedingsstoffen een tekort in het lichaam, dan veroorzaakt dat ook een tekort aan carnitine.

  Extra carnitine kan weer een positieve invloed hebben. Er wordt al sinds 1937 onderzoek gedaan naar de invloed van carnitine op bepaalde klachten. L-carnitine is de synthetische, bioactieve vorm van ons lichamelijke carnitine. Het innemen van extra L-carnitine kan ook helpen bij vormen van spierdystrofie en pijn in de kuiten na een stuk lopen. Bij mannen zou de stof helpen met een verbetering van het uithoudingsvermogen en herstel na inspanning. De stof zorgt voor extra energie en is daarom populair onder sporters. Zij moeten immers continu tijdens hun inspanning over voldoende energie beschikken.

  Het is bekend dat de hoeveelheid carnitine in ons lichaam afneemt als we ouder worden. Daarom wordt het dure, synthetische acetyl L-carnitine momenteel gebruikt om het denkvermogen te verbeteren. Het kan ook het vetgehalte bij oudere mensen verlagen en spiermassa doen toenemen. Uit onderzoeken is daarnaast gebleken dat de stof het cholesterolgehalte kan verlagen en dat het een gunstige invloed kan hebben op diabetespatiënten.

  L-carnitine wordt ook veelvuldig ingezet als vetverbrander bij mensen met overgewicht. De stof verhoogt immers de vetverbranding en verlaagt dus je vetpercentage. Het kan een hulpmiddel zijn bij het diëten, omdat het gevoelens van honger en zwakte verkleint. L-carnitine is bij veel (online) winkels verkrijgbaar in capsules of vloeibare vorm.

  Unieke eigenschappen

  · stimuleert de vetverbranding
  · bespoedigt het spierherstel
  · bevat 25ml per ampul
  · 1000mg L-carnitine per ampul
  · slechts 6kcal
  · vloeibare vorm / wordt snel opgenomen

  Aanbevolen gebruik:

  Neem 15 minuten voorafgaand aan de inspanning 1 ampul. Duurt de inspanning langer dan 3 uur, neem dan een extra ampul halverwege de inspanning voor extra gewichtsverlies.

  Voedingswaarde-informatie:

   Voedingswaarde Per ampul (25 ml)
   
   
   Energie kJ (kcal)

  25 (6)
   

   Eiwitten  <0,1 g
   

   Koolhydraten
   
   1,0 g
   
   Vetten
   
   <0,1 g
   
   L-Carnitine  1000 mg   

  Belangrijkste eigenschappen

  Productvergelijking PowerBar L-Carnitin Liquid - 20x25ml citrus

  Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

  Belangrijkste eigenschappen
  Prijs€ 47,00€ 36,70
  Prijs€ 31,69
  Prijs€ 31,30
  Prijs€ 41,90€ 35,60
  BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
  BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
  BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
  BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
  GebruikThuisgebruik
  GebruikThuisgebruik
  GebruikThuisgebruik
  GebruikThuisgebruik
  MerkPowerBar
  MerkVictory
  MerkWeider Nutrition
  MerkAmix
  Gewicht0,5 Kg
  Gewicht0,3 Kg
  Gewicht0,5 Kg
  Gewicht0,24 Kg
  GarantiePowerBar
  GarantieWeider
  GarantieWeider
  GarantieAmix Advanced Nutrition
  Belangrijkste gegevens
  DoelVerbeteren prestaties
  DoelAfvallen
  DoelAfvallen
  DoelAfvallen
  GebruikVoor de training
  GebruikTijdens de training
  GebruikVoor en na de training
  GebruikVoor de training
  VormDrinkampullen
  VormCapsules
  Vorm
  VormCapsules
  VeganNee
  VeganNee
  VeganNee
  VeganNee

  Bezorgen PowerBar L-Carnitin Liquid - 20x25ml citrus

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  • PowerBar
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • PowerBar garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Betaalmogelijkheden PowerBar L-Carnitin Liquid - 20x25ml citrus

  iDealZonder extra kosten

  Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

  Bankgegevens

  • Bankgegevens: Rabobank
  • Rekeningnummer: 151281955
  • IBAN: NL15 RABO 0151281955
  • BIC: RABONL2U

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  CreditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  Creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over PowerBar L-Carnitin Liquid - 20x25ml citrus

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over PowerBar L-Carnitin Liquid - 20x25ml citrus

  0
  0 Sterren
  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening