terug
PowerBar Creatine - 400gr
Bezorging 10 werkdagen
€ 23,99 € 19,99

PowerBar Creatine - 400gr

Nummer 2 van de meest verkochte Creatine monohydraat
Toppers - 17%
PowerBar PowerBar Creatine is ontwikkeld om de prestatie tijdens hoogintensieve, kortdurende inspanningen te verbeteren. Creatine monohydraat POW-CREATINE

Eigenschappen PowerBar Creatine - 400gr


 • 100 % topkwaliteit Creapure® creatinemonohydraat
 • Creatine verbetert de prestatie tijdens kortdurende, hoogintensieve inspanning
 • Lost goed op
 • Geschikt voor vegetariërs

Als fanatieke sporter stel je jezelf constant ambitieuze doelen en wil je geen compromissen sluiten op de weg er naartoe. Het gebruik van de juiste sportvoeding aangepast aan jouw trainingen en wedtrijden kan hierbij een wezenlijk verschil maken. PowerBar Creatine is ontwikkeld om de prestatie tijdens hoogintensieve, kortdurende inspanningen te verbeteren.


Gebruik

Neem 1 portie per dag gedurende 28 dagen.

Bereiding: meng 1 portie =3,4g (ongeveer 1 theelepel) in 200 ml water, hetgeen 3g creatine oplevert.

Idealiter nuttig je PowerBar Creatine gelijktijdig met een koolhydraatrijke maaltijd of drank. Op dagen dat je traint is het ideale moment om creatine te nemen meteen na de training.

Verhoogde concentratie creatine in de spieren keert terug op basisniveau na ongeveer 4 weken na het stoppen met suppletie.


Inhoud

PowerBar Creatine - 400gr


Ingrediënten

Creatinemonohydraat. Kan sporen bevatten van soja, melk en eieren.


Voedingswaarde informatie

 pro 100 gpro Portion (3,4 g*)
Creatine 88,0 g 3,0 g

*per 3,4 g poeder in 200 ml water


Waarschuwing

Max. 1 portie van 3,4g per dag. Creatine is niet geschikt voor kinderen en adolescenten. Voor volwassenen - enkel te gebruiken gedurende intensieve trainingsperiodes. Kan een gewichtstoename veroorzaken.

Voedingssupplementen zijn geen vervangingvan een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet overschreden worden.

Belangrijkste eigenschappen

Productvergelijking PowerBar Creatine - 400gr

Bezorgen PowerBar Creatine - 400gr

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • BeschikbaarheidBezorging 10 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Het aantal werkdagen die staan voor de levering van de bestelling. Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag verwerkt vóór 14:30.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • PowerBar
 • Officiële Distributeur

​Garantiebepalingen

fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

GARANDEREN DAT:

 • Het product is nieuw
 • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
 • PowerBar garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

Betaalmogelijkheden PowerBar Creatine - 400gr

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over PowerBar Creatine - 400gr

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over PowerBar Creatine - 400gr

0
0 Sterren

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening