649.106 tevreden klanten

PowerBar PowerBar Beta Alanine is het geheime wapen in de strijd tegen melkzuur! Beta Alanine POW-BETA AL

PowerBar Beta Alanine - 112 tablets

Nummer 3 van de meest verkochte Beta Alanine
Toppers
€ 38,00
€ 26,40

LevertijdBezorging 2-3 werkdagenNog 2 exemplaren beschikbaar!

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen PowerBar Beta Alanine - 112 tablets

PowerBar Beta Alanine is het geheime wapen in de strijd tegen melkzuur!

Het is gebruikelijk dat bij een duurinspanning met een hoge intensiteit er melkzuur wordt gevormd in de spieren. Het effect hiervan is een branderig en zuur gevoel en treedt er vermoeidheid op. De spieren kunnen een deel van deze verzuring opvangen dankzij specifieke buffers. Beta Alanine verbetert deze bufferwerking, waardoor er minder snel verzuring en vermoeidheid optreedt. Intense trainingen en sportprestaties kunnen op die manier langer volgehouden worden.

· 112 tabs per verpaking
· PH waarde in de spieren langer op peil
· Presteer langer bij hogere intensiteit
· 100% Clean, volgens oa WADA, USADA

Specifieke eigenschappen:

· Vermindert opbouw melkzuur
· Vergroot spieruithoudingsvermogen
· Minder spiervermoeidheid
· Sneller spierherstel al tussen trainingen
· Toename Spiergroei
· Vergroot spierkracht
· Zwaarder trainen

Gebruiksadvies:

PowerBar adviseert de Beta Alanine te gebruiken in een opbouwfase van 8 weken. Gebruik de eerste 4 weken 2 maal per dag 2 tabletten, gelijkwaardig verdeeld over de dag. Met een tussenpauze van minimaal 3 uur. Vervolgens pas je de dosering de tweede periode van 4 weken aan tot 2 tabletten 1 maal per dag.

Voedingswaarde-informatie:

 

 
Belangrijkste eigenschappen

Bezorgen PowerBar Beta Alanine - 112 tablets

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 2 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden PowerBar Beta Alanine - 112 tablets

iDeal

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.


Overboeking

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder rembours

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

Creditcard

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPal

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

 • PowerBar
 • Officiële Distributeur

​Garantiebepalingen

fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

GARANDEREN DAT:

 • Het product is nieuw
 • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
 • PowerBar garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

Productvergelijking PowerBar Beta Alanine - 112 tablets

Beoordelingen van klanten over PowerBar Beta Alanine - 112 tablets

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)
0 van de 5

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

Vraag aan expert over PowerBar Beta Alanine - 112 tablets

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.