terug
Polar Loop 2 Zwart Activity Tracker
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 120,00 € 79,00

Polar Loop 2 Zwart Activity Tracker

Bezorging 2-3 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
€ 120,00 € 79,00

Snelle en gratis bezorging vanaf € 50

Polar Loop 2 Zwart Activity Tracker Polar Elegante polsband volgt al je dagelijkse activiteit én weet zelfs wanneer je slaapt. Hij motiveert en begeleidt je naar een gezondere en fittere levensstijl. Activity trackers 90054912

Eigenschappen Polar Loop 2 Zwart Activity Tracker


Stijlvolle activity tracker

Polar Loop 2 White

De Polar Loop 2 is een stijlvolle en waterdichte activity tracker. Deze elegante polsband volgt al je dagelijkse activiteit én weet zelfs wanneer je slaapt. Hij motiveert en begeleidt je naar een gezondere en fittere levensstijl.


Persoonlijk activiteitsdoel

Dankzij jarenlang onderzoek heeft Polar een methode kunnen ontwikkelen waarmee je elke dag een persoonlijk activiteitsdoel kunt bepalen; en niet alleen maar op basis van het aantal stappen. Het activiteitsdoel op de Polar Loop 2 wordt afgestemd op je persoonlijke gegevens en het gekozen activiteitsniveau. Gedurende de dag wordt het activiteitsdoel aangepast aan de mate en intensiteit van je activiteit. Intensiteitsniveaus

Dankzij de unieke technologie van de Polar Loop 2 kun je je dagelijkse activiteit volgen op vijf intensiteitsniveaus: rusten, zitten en lage, gemiddelde en hoge activiteit. Bij bewegingen van lage tot hoge intensiteit laat een activiteitsbalk heel eenvoudig zien wat je voortgang is.

· Rusten
  Slapen en liggen
 
· Zitten
  Zitten en andere passieve activiteiten

· Laag
  Staan, lichte huishoudelijke werkzaamheden

· Gemiddeld
  Wandelen en andere middelzware activiteiten

· Hoog
  Hardlopen, joggen en andere intensieve activiteiten


Motiverend

Laat je motiveren bij het behalen van jouw doel. Het activiteitsdoel op de Loop 2 wordt gedurende de dag aangepast aan de intensiteit van je activiteit.


24/7 Design

Polar Loop 2

Ongekend draagcomfort
De zachte en flexibele Loop 2 past perfect om elke pols. De 85 afzonderlijke ledlampjes en de roestvrijstalen sluiting maken deze armband van hoge kwaliteit en geschikt om 24/7 te dragen. Maak je geen zorgen als de Loop 2 nat wordt; hij is waterdicht.


Slaap

Polar Loop 2

Slaap lekker
Je kunt de Loop 2 zelfs omhouden in bed en automatisch je slaappatroon laten registreren. Gebruik de Polar Flow app op je smartphone en kijk hoe lang en hoe goed je hebt geslapen. De Loop 2 kan ook als wekker gebruikt worden: met een licht trilsignaal laat hij je weten wanneer het tijd is om op te staan.


Motivatie

Polar Loop 2

For everyday heroes
Het is niet altijd makkelijk om tijd vrij te maken voor jezelf. De Loop 2 helpt je hierbij door motiverende feedback en persoonlijk advies te geven. Er zijn verschillende manieren om actief bezig te zijn. Zoek de manier die bij jou past en zorg dat je elke dag je activiteitsdoel behaalt.


Smart notifications

Polar Loop 2

Hallo, hallo
Wanneer je de Loop 2 om je pols draagt, word je met het trilsignaal op de hoogte gebracht van inkomende telefoongesprekken, berichten en afspraken in je agenda (uitsluitend iOS).

 
Functies

· Stappen en afstand
  Houdt bij hoeveel stappen je zet en berekent op basis daarvan je afgelegde afstand.

· Inactiviteitswaarschuwing
  Hij helpt je herinneren om te bewegen door te gaan trillen als je langer dan 55 minuten stilzit en zorgt ervoor dat je actieve onderbrekingen in je dag inbouwt.

· Smart calories
  Laat je precies zien hoeveel calorieën je hebt verbrand. Op basis van je gewicht, lengte, leeftijd, geslacht en de intensiteit van je fysieke activiteiten wordt een persoonlijk algoritme opgesteld.

· Activiteitsdoel
  Laat zien hoe actief je overdag bent geweest en geeft praktische tips om je activiteitsdoel voor die dag te behalen. Je activiteiten worden verdeeld in vijf intensiteitsniveaus: rusten, zitten, lage activiteit, gemiddelde en hoge activiteit.

· Slaap
  Registreert automatisch hoe lang je slaapt en hoe kwalitatief je slaap is. Bekijk je slaappatroon in de Polar Flow webservice en app en ontdek meer over je slaappatroon.

· Smart notifications
  Begint te trillen bij inkomende telefoongesprekken, berichten en afspraken in je agenda (uitsluitend iOS).

Polar Loop 2


Smart coaching
 
· Activity guido
  Laat zien hoe actief je overdag bent geweest en geeft praktische tips om je activiteitsdoel voor die dag te behalen.

· Activity benefit
  Geeft feedback over je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten en laat zien hoe je actieve keuzes bijdragen aan je gezondheid.

· Smart calories
  Laat je precies zien hoeveel calorieën je hebt verbrand.

· Energypointer
  Geeft duidelijke begeleiding hoe je sneller in vorm raakt. Polar H7 vereist.

· Trainingseffect
  Geeft motiverende feedback direct na je training. Polar H7 vereist.

· Hartslag tijdens je training
  Met één druk op de knop zie je tijdens een training wat je hartslag is op dat moment. Polar H7 hartslagsensor vereist.


Train op je eigen tempo

Polar Loop 2

Je hartslag is de meest nauwkeurige conditiemeter. De beste manier om je conditie te verbeteren en resultaat te zien, is door op de juiste intensiteit te trainen. Koppel de Polar H7 hartslagsensor aan de Loop 2 en mis nooit meer een hartslag. De H7 laat tijdens je training direct en nauwkeurig je hartslag zien op je pols.


Polar ecosysteem

· Polar Flow webservice en app
  Volg je dagelijkse voortgang en krijg hulp bij het behalen van je dagelijkse doelen. Ontdek hoe je dagelijkse gewoontes je gezondheid kan verbeteren.

Polar Loop 2

· Polar coach
  Een gratis online hulpmiddel waarmee je coach of personal trainer jouw voortgang kan volgen.

· Sensorcompatibiliteit
  Gebruik een Polar H7 Bluetooth® Smart hartslagsensor en volg je hartslag live via je pols.

· Myfitnesspal
  Houd je voeding in de gaten door een verbinding met 's werelds grootste database van voedsel, voeding en calorieën te maken (uitsluitend iOS).


Specificaties

Polar Loop 2

Afmetingen. Met zachte siliconen polsband
· Gewicht: 38 g
· Dikte: 0,8 mm
· Breedte: 20,0 mm

Technologie
· Oplaadbare 38 mAh Li-pol-batterij
· Batterij gaat tot 8 dagen mee bij 24/7 activiteitsmeting en 1 uur/dag trainen

Verbindingen
· Eenvoudig en draadloos synchroniseren via Polar Flow app met Bluetooth® Smart
· Speciale USB-aansluiting voor het opladen en gegevensoverdracht van en naar een pc of Mac via Polar FlowSync
· Bluetooth® Smart
· Polar Flow webservice geschikt voor Mac OS X 10.6 of hoger en voor een pc met Windows XP, 7, 8 software die kan worden bijgewerkt
· Gebruikersinterface in Engels, Spaans, Portugees, Frans, Deens, Nederlands, Zweeds, Noors, Duits, Italiaans, Fins, Pools, Russisch, Chinees, Japans

Belangrijkste eigenschappen

Productvergelijking Polar Loop 2 Zwart Activity Tracker

Bezorgen Polar Loop 2 Zwart Activity Tracker

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Alle producten onder garantie (2 jaar, vanaf de datum van verkoop aan de consument) zal kosteloos worden gerepareerd door Polar, hierbuij rekening houdend met alle aspecten die onder de garantie vallen. De garantie is in het geval van de elastische WearLink +, riemen en batterijen 1 jaar vanaf de datum van verkoop aan de consument.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is
 • Het product in de originele verpakking zit
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk

Het merk

polar

In 1979 al vestigde Polar zijn eerste patent voor draadloze hartslagmeting en in 1982 lanceerde het bedrijf de eerste draadloze en draagbare hartslagmeter, waarmee het de wijze waarop atleten trainen voorgoed veranderde. Nu, 30 jaar na de eerste vonk van inspiratie, biedt Polar het meest uitgebreide assortiment in de bedrijfstak. De producten lopen uiteen van eenvoudige modellen die beginners en recreatieve sporters motiveren en informeren tot volledige trainingssystemen voor 's werelds beste atleten in talloze takken van sport.

Door een combinatie van deskundigheid op het gebied van zowel sport, fysiologie, elektronica als inzicht in de klantenbehoeften is Polar, sinds 1977, toonaangevend op het gebied van technologische innovaties en hartslagmeting.

Het streven om de beste te zijn, wordt gedeeld door ambitieuze en zeer getalenteerde professionals die momenteel nog net zo gedreven zijn in alles wat zij doen, net als 30 jaar geleden. .

Met het hoofdkantoor vlakbij Oulu, in Finland, is Polar actief in meer dan 80 landen.

polar

Betaalmogelijkheden Polar Loop 2 Zwart Activity Tracker

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Polar Loop 2 Zwart Activity Tracker

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Polar Loop 2 Zwart Activity Tracker

5 Sterren
100 %
(1)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

1 Klantbeoordelingen
Polar Loop 2 geweldig!

Ik ben erg blij met de Loop 2, het stimuleert mij te blijven bewegen wat ik mijn geval erg belangrijk is ivm ziekte. Uiteraard zijn alle weetjes ook fijn te kunnen bijjhouden! De service is uitstekend, ik had iets nodig en dezelfde dag werd dit geregeld. Al met al.....erg blij mee!

 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
 • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Polar Loop 2 Zwart Activity Tracker
55
5 Sterren5 Sterren
1 Klantbeoordelingen