Ontdek onze verjaardagsaanbiedingen

Electrische spierstimulatie voor rehabilitatie en pijnverlichting Sport-Elec

De elektrostimulators voor revalidatie en pijnverlichting zijn apparaten die, door middel van de transmissie van elektrische impulsen naar de spieren, de revalidatie van letsels begunstigen en kleine alledaagse kwalen verlichten. De vasculaire en pijnverlichtingsprogramma's zorgen o.a. voor het volgende: ze voorkomen rugpijn, ze verminderen het gevoel van zware benen, ze decontracteren en ontspannen de spieren en verbeteren je welzijn. De elektrostimulatie is een erkende techniek waarvan de effectiviteit gevalideerd werd door verschillende wetenschappers. Deze techniek wordt gebruikt in ziekenhuizen en in fysiotherapie voor medische doeleinden. Meer informatie

Kies tot 4 producten om te vergelijken producten geselecteerd

 • Pocket-sized, klein en overal mee naar toe te nemen.
  Sport-Elec Farmadolor Elektrostimulator

  Levering 2 - 3 werkdagen

  Sport-Elec Farmadolor Elektrostimulator

  5.0 Sterren (1)

  Koopgids voor elektrostimulators voor revalidatie en pijnverlichting


  De elektrostimulators voor revalidatie en pijnverlichting beschikken hoofdzakelijk over specifieke programma's om de gezondheid van de gebruiker te verbeteren. Deze programma's verschillen naargelang het model. Ze zijn ontworpen om het lichaam voor te bereiden op een fysieke inspanning en om zich daarna snel te herstellen. Ze zijn ideaal voor actieve mensen die hun levenskwaliteit willen verbeteren en pijn willen verlichten. De elektrostimulators van deze categorie zorgen o.a. voor de volgende voordelen:

  • · Ze voorkomen spierblessures.
  • · Ze verlichten de pijn van de geaffecteerde zones.
  • · Ze kalmeren nekpijn.
  • · Ze verbeteren de gelokaliseerde bloedcirculatie.
  • · Ze geven vorm aan de spieren.
  • · Ze bevorderen een snel en optimaal herstel.
  • · Ze verhogen het uithoudingsvermogen.
  • · Ze verhogen het spiervolume en de spierkracht.

  Het belangrijkste aspect waar men rekening mee moet houden bij het aankopen van een elektrostimulator van deze categorie is het aantal en het type beschikbare programma's, aangezien de mogelijke behandelingen verschillen naargelang het model.

  terug

  Links over die u kunnen intereseren Pijn en revalidatie