terug
Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone Bottom Vrouwen + Arms Accessory Vrouwen
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 228,99 € 189,00

Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone Bottom Vrouwen + Arms Accessory Vrouwen

Nummer 9 van de meest verkochte Gordels en shorts

Gratis bezorging vanaf € 50

Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone Bottom Vrouwen + Arms Accessory Vrouwen Slendertone Verstevig uw billen met de nieuwe Bottom broek. Slendertone Arms voor vrouwen, zonder handbediening, is speciaal geschikt voor vrouwen die in vorm willen blijven. Gordels en shorts 1890+586 10002533

Eigenschappen Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone Bottom Vrouwen + Arms Accessory Vrouwen


Slendertone Bottom

Is het nieuwste onder de revolutionaire kwaliteitsproducten voor lichaamsstimulering!


Kenmerken

· De Bottom lift, verstevigd en verstrakt de billen komfortabel en effectief en u zou reeds in enkele weken resultaten moeten zien.

· Deze nieuw ontwikkelde broek van lycra maakt het gemakkelijk en prettig om uw zitvlak te verstevigen terwijl u thuis bent.

· Slendertone Bottom maakt gebruik van de unieke klinisch bewezen EMS-technologie waarbij alle spieren worden getraind, niet alleen de spieren onder de pads.

· Er wordt een signaal gestuurd naar de zenuwen die gekoppeld zijn naar alle spieren van de billen en bovenbenen. Als het signaal sterker wordt gaan de spieren samentrekken.


Gebruik van Bottom

Indien u de Bottom vier keer per week gebruikt kunt u binnen vier weken het volgende resultaat verwachten:

· Maakt uw zitvlak steviger.
· Verbetering van uw figuur in 4 weken.
· U ziet er beter uit in jeans.

Voor de beste resultaten raden wij u aan uw Slendertone Bottom te gebruiken in combinatie met een gezond dieet en lichaamsbeweging.

Slendertone Bottom is een elektronische spierstimulator, die bedoeld is voor het verbeteren van de prestaties van gewone spieren. Het systeem kan ook, onder medische supervisie, gebruikt worden voor revalidatie van spieren die door rust of letsel verzwakt zijn geraakt.


Productinformatie

· Resultaatgerichte Bottom (korte broek)
· Oplaadbare afstandsbediening
· Ergonomisch design
· Geschikt voor maten 34-42 (61-97 cm)


Inhoud

· Slendertone Bottom kledingstuk
· Handbediening
· Pakje met 4 zelfklevende pads
· Slendertone Batterijlader
· Instructiehandleiding
· Aanvullende handleiding 'Snel aan de slag'
 

Slendertone Arms voor Vrouwen
 
U kunt dit product niet gebruiken indien u niet over een Slendertone handbediening beschikt!

Slendertone Arms voor vrouwen, zonder handbediening, is een systeem wat gebruik maakt van een klinisch bewezen technologie van banden voor de armen die beide armen tegelijk versterkt. Dit product is essentieel voor al die vrouwen die fit willen blijven en hun armspieren willen ontwikkelen. 

In een recente studie hebben 89% van de gebruikers van de Slendertone Arms voor vrouwen vermeld strakkere armen te hebben en 72% van de gebruikers beweerde de spieren van hun armen sterker ontwikkeld te hebben. 

Het systeem heeft 3 programma's van 10, 15 of 20 minuten die zich aan uw ritme aanpassenGebruik Slendertone Arms terwijl u ontspant thuis 5 keer per week gedurende 20 minuten en krijg resultaten in slechts 6 weken. Voor optimale prestaties, volg het Slendertone trainingsplan van 30 dagen samen met een gezonde voeding en genoeg beweging.

De pads moeten regelmatig worden vervangen.


Inclusief

· Manchetten.
· 4 zelfklevende pads & Banden.
· Instructiehandleiding.

Productvergelijking Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone Bottom Vrouwen + Arms Accessory Vrouwen

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs€ 228,99€ 189,00
Prijs€ 259,80€ 189,00
Prijs€ 239,00€ 179,00
Prijs€ 239,00€ 179,00
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
BezorgingBezorging 2-3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkSlendertone
MerkSlendertone
MerkSlendertone
MerkSlendertone
Gewicht2 Kg
Gewicht2,81 Kg
Gewicht2 Kg
Gewicht1,35 Kg
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar

Bezorgen Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone Bottom Vrouwen + Arms Accessory Vrouwen

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadNog 3 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone Bottom Vrouwen + Arms Accessory Vrouwen

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone Bottom Vrouwen + Arms Accessory Vrouwen

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Pack Elektronische Spierstimulator Slendertone Bottom Vrouwen + Arms Accessory Vrouwen

0
0 Sterren
5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening