Ontdek onze KORTINGEN

Overige fitness accessoires

Verbeter uw trainingen met de beste fitness accessoires

Alles zien
Overige fitness accessoires

Categorieën Overige fitness accessoires

Topmerken Overige fitness accessoires

Andere fitnessaccessoires

Tot deze categorie behoren o.a. de accessoires die dienen als aanvulling op de verschillende fysieke activiteiten zoals bijvoorbeeld: actiecamera's, cardio-accessoires, opvolgingsapparaten en draagbare audio, stoelfietsen en vloermatten. Een reeks accessoires voor de fysieke activiteit en het sporten, hetzij om de training te vergemakkelijken en te verbeteren met andere apparaten, hetzij om meer te genieten van de oefeningen terwijl we luisteren naar muziek of dergelijke activiteit opvolgen. Van al deze accessoires zijn de meest innovatieve van het moment de opvolgingsapparaten en de actiecamera's.

andere fitnessaccessoires


Opvolgingsapparaten

Opvolgingsapparaten zijn kleine en innovatieve apparaten die, bij contact met het lichaam, nuttige informatie geven aan de gebruiker over zijn/haar dagelijkse activiteiten. Ze kunnen bijvoorbeeld gegevens weergeven zoals de afgelegde afstand, de verbrande calorieën, het aantal uren slaap en de kwaliteit ervan, de slaapfasen, de inname van voedingsmiddelen en dranken, enz. Deze informatie is voor de gebruikers van belang om hun routine iets beter te leren kennen en zo sommige van hun levensgewoonten aan te passen om een veel gezondere levensstijl te leiden. Bovendien kunnen deze gegevens geanalyseerd worden, weergegeven worden als statistische gegevens en kunnen ze zelfs gedeeld worden met je vrienden. Het apparaat kan zelfs aanbevelingen en suggesties doen aan de gebruikers om ze te helpen om bepaalde aspecten en gewoonten van hun dagelijkse leven te helpen verbeteren. De weergegeven gegevens en functies zullen vooral variëren afhankelijk van het gebruikte apparaat.

andere fitnessaccessoiresActiecamera's

Het gebruik van actiecamera's tijdens trainingen en evenementen is de beste manier om grote momenten vast te leggen of om oefeningen te evalueren en eventuele fouten op te sporen en eruit te leren. Afhankelijk van de camera zullen de functies variëren maar meestal nemen de camera's op in HD, zijn ze waterdicht en beschikken ze over de nodige functies om elk sport op te nemen. Dankzij de meegeleverde steun kunnen ze worden bevestigd op een fiets, een snowboard, een surfboard, in een kano, enz. Op deze manier kan de gebruiker aan sport doen en de camera alles laten opnemen.