Ontdek onze KORTINGEN

Oregon Scientific

Oregon Scientific, wereldwijd merk, maker van elektronische producten voor de hedendaagse levensstijl, is de marktleider in horloges en weerstations voor thuisgebruik. Oregon Scientific ontwerpt elk van haar producten met totale precisie en maakt gebruik van de nieuwste technologie.

Alles zien
Oregon Scientific

Waarom Oregon Scientific kopen?

· De meest geavanceerde technologie: Al haar producten zijn het resultaat van de combinatie van de meest geavanceerde Amerikaanse technologie met de stijl van Europees design.

· Eenvoud: Met geavanceerde maar eenvoudige functies bieden de producten van Oregon Scientific alle informatie van de omgeving zoals het uur, het weer, de temperatuur, de vochtigheid en atmosferische druk.

· Heeft meer dan één collectie: Naast de voorname collectie van Tijd en Weer is Oregon Scientific er met succes in geslaagd om vier andere productencollecties te ontwikkelen die gericht zijn op het verbeteren van de levensstijl: Sport en Gezondheid, Telecommunicatie, Digitale Media en E-learning.

· Innovatie: Oregon Scientific is een pionier geweest in de lancering van verschillende volledig innovatieve producten zoals het eerste weerstation in de wereld met kleur, de dunste digitale voice recorder, de dunste MP3-spelers in de wereld met een transparant LCD-scherm.

· Leider in Europa: Het merk concentreert zich op het integreren van het concept op een intelligente levenswijze in de technologische innovatie, wat ervoor zorgt dat het merk leider is in Europa.

· Oregon Scientific wereldwijd: Alsof dat nog niet voldoende was, heeft het vandaag ook een wereldwijd verkoopnetwerk met vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Brazilië, Australië, Japan, China, Singapore en Hong Kong, en met een groeiend netwerk van distributeurs.

· Duidelijke doelstelling: Sinds haar oprichting heeft het altijd een duidelijke doelstelling gehad: een toonaangevende leider zijn in elektronica gericht op het verbeteren van de levensstijl en een wereld creëren waar de producten van Oregon Scientific aanwezig zijn in elke kamer van elk huis.

· Missie: Oregon Scientific heeft als missie het "Smart Living", dat verwijst naar de zoektocht die de moderne mens doet naar een nieuw perspectief en naar een houding tegenover het leven en die zijn stijl verbetert.

Oregon Scientific

Geschiedenis van Oregon Scientific

Oregon Scientific, opgericht in 1989 in Portland (VS), is leider geworden in de markt van horloges en weerstations voor thuisgebruik. Doorheen de geschiedenis zijn er diverse strategische wijzigingen aangebracht, wat ervoor gezorgd heeft dat het vandaag leider is in de markt van horloges en weerstations.

In september 2004 werd een nieuw logo voor het merk voorgesteld. Dit logo voldoet aan de doelstelling: een toegevoegde waarde bieden en effectief de oorsprong van Oregon Scientific communiceren, door de verbetering van de levensstijl over te brengen dat het merk kenmerkt en dat de kwaliteit en de persoonlijke gevoelens opwekt. Aan de andere kant symboliseert het woord "Scientific" de technologie, de innovatie en de kwaliteit.

Oregon Scientific