Ontharingsapparaten Rio

Uitgebreid assortiment aan ontharingsapparaten om de lichaams- en gezichtsbeharing sneller, efficiënt en langdurig te verwijderen. De soort technologie die wordt toegepast door het ontharingsapparaat verschilt van apparaat tot apparaat. De meest gebruikt zijn de laser, gepulseerd licht (IPL), elektrolyse en was. De resultaten variëren in snelheid, efficiëntie, comfort en tijd van verschijning en hangen af van het soort technologie dat gebruikt wordt. Meer informatie

Kies tot 4 producten om te vergelijken producten geselecteerd

 • Ontworpen om de haarwortel permanent te verzwakken zonder de huid te beschadigen. Werkt met diodelaser 808nm.
  Rio Salon Chic X1 Epilator
  Top Produckten

  Bezorging 2-3 werkdagen

  Rio Salon Chic X1 Epilator

 • Het geavanceerde LCD- scherm maakt permanente ontharing voor iedereen gemakkelijk.
  Rio Ontharingsapparaat Ontharingsapparaat
 • Geschikt voor alle haartypes. Geschikt voor mannen en vrouwen. Eenvoudig, snel en efficiënt waxen. Voor de ontharing van gezicht en alle delen van het lichaam
  Rio Total Body Waxing kit
  Aanbieding beschikbaar

  Bezorging 2-3 werkdagen

  Rio Total Body Waxing kit

 • Pijnloze permanente ontharing. Makkelijk in gebruik. Geschikt voor alle haartypes. Klein ontharingsoppervlak: haartjes worden individueel behandeld. Daarom is dit ontharingsapparaat voornamelijk geschikt voor het gezicht, de oksels en de bikinilijn.
  Rio Elektrolyse Hair Remover CNHR2

  Bezorging 2-3 werkdagen

  Rio Elektrolyse Hair Remover CNHR2

 • 9V Mains Adapter.
  Rio CNHR2 Power Adapter

  Bezorging 2-3 werkdagen

  Rio CNHR2 Power Adapter

 • Is eenvoudig in het gebruik en is geschikt voor verwijdering van ongewenste beharing in het gezicht of op het lichaam.
  Rio Laser GO X60 Ontharingsapparaat

  Bezorging 2-3 werkdagen

  Rio Laser GO X60 Ontharingsapparaat

 • 100 Wax strips, 20 houten Spatels.
  Rio Removal strip & applicators

  Bezorging 2-3 werkdagen

  Rio Removal strip & applicators

 • 400ml Soft Wax. Navulling voor Rio Total Body Waxing - Complete Waxing Kit - CWAX.
  Rio Soft Wax 400ml

  Bezorging 2-3 werkdagen

  Rio Soft Wax 400ml

 • Lamp voor de Rio IPHR4 lichtontharing.
  Rio Lamp voor IPHR4

  Bezorging 2-3 werkdagen

  Rio Lamp voor IPHR4

 • 3 tabletten Hard Wax. Navulling voor Rio Total Body Waxing - Complete Waxing Kit - CWAX
  Rio Hard Wax (x3)

Koopgids voor ontharingsapparaten


De belangrijkste factor waarmee men rekening moet houden bij het kopen van een ontharingsapparaat, is het soort technologie dat gebruikt wordt door dat apparaat. Bovendien, moet men om het apparaat te kiezen dat het best past bij de behoeften van elke persoon, rekening houden met factoren zoals de huidskleur en het haartype.

Ontharingsapparaten met was

Het ontharen met was is de meest traditionele methode. Deze methode kenmerkt zich door het aanbrengen van koude of warme was op de te ontharen zone (armen, benen, oksels, enz.). Hoewel het een snelle methode en een van de meest gebruikte is, is het ook de minst effectieve methode omdat het haar niet permanent verwijderd wordt en opnieuw verschijnt na 10 tot 15 dagen (dit is afhankelijk van de huidkenmerken en van het lichaamshaar van elke persoon).

Laserontharingsapparaten

De laserontharing is een methode om het haar definitief te verwijderen. Het bestaat in het aanbrengen van een energielading op de te ontharen zone. Er zijn verschillende sessies nodig om het optimale resultaat te bekomen en bij deze ontharingsapparaten is het niet nodig om de lampen te vervangen.

IPL-ontharingsapparaten

De IPL-ontharingsapparaten werken door korte en intense gefilterde lichtstralen op de huid aan te brengen. Het licht wordt geabsorbeerd door de kleurpigmenten die zich in en rond het haar bevinden en deactiveert tijdelijk het haarzakje waardoor het haar niet teruggroeit. In tegenstelling tot de laserontharingsapparaten is het bij die van gepulseerd licht wel nodig om de lampen te vervangen en daarom bestaan er vervangingslampen. Het is een heel efficiënte methode. Net zoals bij ontharing door middel van laser zijn er verschillende sessies nodig om een optimaal resultaat te verkrijgen. Het is mogelijk dat er na verloop van tijd een herhalingssessie nodig is om de beste resultaten te garanderen.

Er zijn producten die de IPL-technologie combineren met die van radiofrequentie, wat zorgt voor een stijging van de gebruiksgraad voor een uitgebreider gamma aan huidskleuren en haartypes.

Elektrisch ontharingsapparaat (elektrolyse)

De elektrische ontharingsapparaten vernietigen de haarfollikel zodat de resultaten zeer effectief zijn. Bovendien kan dit soort ontharingen toegepast worden voor lichaamsgebieden die moeilijk bereikbaar zijn. Dit is dus een handige en aantrekkelijke methode.

terug

Links over die u kunnen intereseren Ontharingsapparaten