terug
Mutant BCAA
Bezorging 2-3 werkdagen
€ 14,99

Mutant BCAA

  Bezorging 2-3 werkdagenNog 3 exemplaren beschikbaar!
  € 14,99

  Gratis bezorging vanaf € 50

  Mutant BCAA Mutant Bevat 100% vrije vorm BCAA in de 2:1:1 (leucine, isoleucine, valine) verhouding. Vertakte keten aminozuren --

  Aanbevolen: combineer met...

  Mutant Iso Surge - 2.27kg

  Mutant Iso Surge - 2.27kg

  € 59,99
  Weider Nutrition Vegan Protein - 750g

  Weider Nutrition Vegan Protein - 750g

  € 22,99

  Eigenschappen Mutant BCAA


  • 100% vrije vorm, 2:1:1 BCAA
  • Speciale ultra fast delivery capsules
  • Totaal BCAA supplement
  • 2000 mg pure BCAA per serving!
  • Makkelijk te doseren capsules

  Mutant BCAA bevat 2000 mg pure BCAA in speciale "ultra fast delivery" capsules. Deze capsule garandeert ultra snelle opname en werking. Mutant BCAA bevat 100% vrije vorm BCAA in de 2:1:1 (leucine, isoleucine, valine) verhouding. Mutant BCAA bevat het gepatenteerde Bioperine.


  Gebruik

  Neem 4 capsules per dag vóór de training. Op dagen dat u NIET sport- De hele dag door gebruiken.


  Inhoud

  Mutant BCAA - 200 Capsules


  Ingrediënten

  Capsule (geleermiddel (Gelatine),), Antiklontermiddel (Siliciumdioxide (E551), Magnesiumstearaat (E572),), Emulgator (Microkristallijne cellulose (E460) .


  Voedingswaarde informatie

   Per portie
  Magnesium 57 mg
  Geïnstantiseerde BCAA met een verhouding van 2:1:1 2000 mg
  L-Leucine 1000 mg
  L-Valine 500 mg
  L-Isoleucine 500 mg
  Mix van 8 elektrolyten
  (Magnesiumoxide, Kaliumcitraat, Natriumcitraat,
  Tricalciumfosfaat, Calciumlactaat, Natriumbicarbonaat, Calciumcitraat, Natriumchloride)
  131 mg
  Absorptiemiddel - BioPerine®  
  Bioperine® (zwarte peper als 95% piperine) 2.5 mg

  Productvergelijking Mutant BCAA

  Bezorgen Mutant BCAA

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 50 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
  • VoorraadNog 3 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

  Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

  • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
  • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

  • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
  • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

  Betaalmogelijkheden Mutant BCAA

  iDealZonder extra kosten

  Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

  OverboekingZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

  Bankgegevens

  • Bankgegevens: Rabobank
  • Rekeningnummer: 151281955
  • IBAN: NL15 RABO 0151281955
  • BIC: RABONL2U

  Onder remboursZonder extra kosten

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  CreditcardZonder extra kosten

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  Creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPalZonder extra kosten

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Vraag aan expert over Mutant BCAA

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  Beoordelingen van klanten over Mutant BCAA

  0
  0 Sterren
  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)

  Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening