Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn

Mental Fitness Pip

Hoewel we ervan uitgaan dat we bewust onze aandacht beheersen, is de waarheid dat we meestal denken aan zaken die reeds plaatsgevonden hebben of die nog moeten plaatsvinden en dat we daarom slechts een klein deel kunnen herkennen van wat er zich om ons heen in het heden afspeelt. Mental Fitness of Mindfulness is een techniek om mentale oefeningen te leren die helpen bij het optimaliseren van de aandacht, de concentratie en bij de verbetering van de geestelijke gezondheid. Dit betekent dat het helpt om het heden op een bewuste manier te leven, hier en nu, om te herkennen en rechtstreeks verband te leggen met hetgeen wat er gebeurt terwijl het gebeurt, zonder het proberen te controleren. Meer informatie

Kies tot 4 producten om te vergelijken producten geselecteerd

 • Meet uw stressniveau. Ontstressen en heroriënteren op welk moment of welke plek dan ook. Real-time feedback helpt u uw reactie op stress te trainen.
  The Pip Zwart Stress Management Biosensor
  Top Produckten

  Bezorging 2-3 werkdagen

  The Pip Zwart Stress Management Biosensor


Wat is Mental Fitness of Mindfulness?


Het helpt niet alleen om de aandacht te optimaliseren en om het heden op een bewuste manier te leven, Mental Fitness stelt ons in staat om ons te concentreren op datgeen dat we leuk vinden en om al hetgeen wat ons stresseert of wat we niet leuk vinden, te elimineren, om zo een staat van ontspanning en blijvend welzijn te bekomen.

Mental Fitness is dus een techniek die verschillende voordelen oplevert voor de gezondheid:

 • · Helpt ons te ontspannen en een staat van innerlijke vrede te bereiken.
 • · Vermindert stress en depressie, en verhoogt de zelfacceptatie.
 • · Helpt om aanwezig te zijn in het heden, om gelukkig te zijn in het "hier en nu".
 • · Vergemakkelijkt de controle van de eigen geest en emoties, gedachten en herinneringen.
 • · Helpt om de eigen reacties objectief en met meer duidelijkheid te zien.

Mental Fitness

Kortom, Mindfulness is een techniek die nodig is om meer aandacht te besteden aan de ervaringen van het heden, om ze met een grotere belangstelling, nieuwsgierigheid en acceptatie te beleven. En niet alleen om meer aandacht te besteden aan het heden maar ook om een permanente staat van ontspanning zonder stress te bereiken.

terug

Links over die u kunnen intereseren Mental Fitness