terug
Me My Elos SOFT 6k ME-1800 Epilator
Niet meer leverbaar
€ 525,00 € 199,99

Me My Elos SOFT 6k ME-1800 Epilator

Aanbieding - 62%
€ 525,00 € 199,99
Me My Elos De mE-technologie is het meest doeltreffend voor de behandeling van de haarfollikel, aangezien hij 2 energiesoorten tegelijkertijd gebruikt: Gepulseerd Licht (IPL) en Radiofrequentie (RF). Ontharingsapparaten ME-1800

Eigenschappen Me My Elos SOFT 6k ME-1800 Epilator


 • Epilator met professionele technologie voor huishoudelijk gebruik, totaal vermogen van 9 joules/cm2.
            
 • De -technologie is het meest doeltreffend voor de behandeling van de haarfollikel, aangezien hij 2 energiesoorten tegelijkertijd gebruikt: Gepulseerd Licht (IPL) en Radiofrequentie (RF).

 • De IPL-puls van , zet lichtenergie om in thermische energie en verwarmt de haarschacht en de follikel waardoor deze zwakker wordt en er geen nieuw haar kan groeien.

 • De RF-energie van focust op de follikel en verwarmt deze, door de warmte wordt de follikel permanent geremd.

 • is de snelste manier om je te ontharen, met 2 snelheden en een permanent knipperlichtsysteem.

 • is geschikt voor de meest uiteenlopende huidtypes, 1 tot 6 voor je lichaam en 1 tot 4 voor je gezicht.

 • Je kan ook een lamp gebruiken met hoger vermogen, 120.000 o 200.000 flitsen.Inhoud

 • Machine
 • Lamp met 6.000 flitsen
 • Bril
 • Reinigingsborsteltje

Productvergelijking Me My Elos SOFT 6k ME-1800 Epilator

Bezorgen Me My Elos SOFT 6k ME-1800 Epilator

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidNiet meer leverbaar
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Het gaat hier om een exclusief product wat besteld moet worden of een product wat niet op voorraad is. U kunt contact met ons opnemen via tel. 085 - 56 05 101 of via email klantenservice@fitnessdigital.nl om meer informatie te ontvangen over de levertijd van dit product.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Me My Elos SOFT 6k ME-1800 Epilator

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Me My Elos SOFT 6k ME-1800 Epilator

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Me My Elos SOFT 6k ME-1800 Epilator

0
0 Sterren

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening