Massagestoelen Tecnovita

De massagezetels zijn elegant, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn de beste manier om de vitaliteit van het lichaam te recupereren, de bloedsomloop te verbeteren, giftige stoffen uit het systeem te krijgen, spierspanning te verminderen, stress en slapeloosheid tegen te gaan, enz. Het zijn producten van de nieuwste technologie in massagecentra die ontworpen zijn om voor de nodige rust en ontspanning te zorgen om een aangenaam gevoel van welzijn te verkrijgen in het comfort van de thuisbasis. De soorten massages en instellingsmogelijkheden hangen af van model tot model maar ook van de kenmerken en de functies.

Kies tot 4 producten om te vergelijken

 • Geniet van een relaxte masage van uw gehele lichaam.
  BH Shiatsu Milan M900
  Top Produckten

  BH Shiatsu Milan M900

 • Topmassagetechnieken en 5 typen massages op een comfortabele traditionele stoel van exclusief design.
  BH Shiatsu M400 Prince massagestoel
 • Vele soorten massages, 3D ruggengraat correctie massagetherapie, afstandbediening, ambilight, muziektherapie en nog veel meer.
  BH Shiatsu M1200 Scala massagestoel
 • Verstelbare rugleuning en verstelbare beenhoek. Warmte massage. Klopmassage op de schouders, rug en benen. In hoogte verstelbaar.
  Tecnovita Capri M111 Massagestoel
 • Zeer comfortabele stoel met Zero Gravity-systeem, 4 type massages, afstandsbediening, Spinal Adjustment Massage Theraphy en HRI ruganalyse.
  BH Shiatsu M650N Venice massagestoel
 • Verstelbare rugleuning en verstelbare beenhoek. Warmte massage. Klopmassage op de schouders, rug en benen. In hoogte verstelbaar.
  Tecnovita Capri M111 Zwart Massagestoel
terug

Links over die u kunnen intereseren Massagestoelen