blackfriday
terug
Marcy krachtstation GS99 (2 personen)
Bezorging 3-5 werkdagen
€ 1.299,00 € 1.099,00

Marcy krachtstation GS99 (2 personen)

Black friday - 15%
Bezorging 3-5 werkdagenNog 1 exemplaar beschikbaar!
€ 1.299,00 € 1.099,00
Marcy Twee personen kunnen tegelijk trainen met behulp van wel 20 verschillende oefeningen op hoogwaardige homegym. Krachtstations GS99

Eigenschappen Marcy krachtstation GS99 (2 personen)

Algemene informatie over krachtstations:
Krachtstations, of ook wel multistations of homegyms genoemd, worden steeds populairder voor thuisgebruik. Het krachtstation is een compacte versie van alle afzonderlijke krachttrainingstoestellen die u in een fitnesscentrum kunt vinden. U haalt met een krachtstation een geheel fitnesscentrum in huis. U kunt een uitgebreid aantal oefeningen uitvoeren met betrekking tot krachttraining, bodyshaping of bodybuilding.
Het is heel veilig om met deze krachtstations te werken vanwege het gebruik van gewichtenstapels die in plaats van los te zitten vast zitten aan kabels. Tevens bezitten de meeste stations een katrollensysteem om weerstand te bieden. Voor de meeste mensen is een weerstand van 60 tot 80 kg genoeg om uw doelen te bereiken. Het krachtstation moet daarnaast comfort, stabiliteit en natuurlijke bewegingen bieden.

Het complete Marcy Multistation GS99 is binnen deze prijsklasse uniek door de mogelijkheid om met twee personen tegelijkertijd op het toestel te kunnen trainen.

· Dit omdat het multistation uit twee afzonderlijke trainingsstations bestaat. Niet alleen kunt u hierdoor met z'n tweeën tegelijk trainen maar ook is het aantal oefeningen een stuk uitgebreider.

· Bovendien biedt het wel 20 verschillende trainingsmogelijkheden. De GS99 is zo uitgebreid dat we dan ook kunnen spreken van een echte volwaardige totale lichaamstrainer. Het gehele lichaam van de beenspieren, de torso en tot aan de armspieren toe kunt u met dit toestel optimaal ontwikkelen. Zeker de ervaren fitnesser zal het enorme potentieel van dit toestel weten te waarderen.

· De kwaliteit van de GS99 is tegelijkertijd van zeer hoog niveau. Dit ziet u niet alleen, maar voelt u ook! De bewegingen zullen tijdens het trainen dan ook zeer natuurlijk aanvoelen, ook onder zwaardere belastingen.

Het hoogwaardige staalkabel systeem in combinatie met gelagerde katrollen en een oersterk frame staan garant voor jarenlang trainingsplezier. De gewichten stapels bestaan uit 2x70 kilogram aan echte metalen gewichten. Het trainingsgewicht is met kleine stappen te verhogen (4,5 kilogram per stap). Hierdoor kunt heel precies het juiste gewicht instellen.

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbaar multitoestel met heel veel trainingsmogelijkheden dan is de GS99 het toestel dat u zoekt!


Technische gegevens

· Trainingsmogelijkheden: Bench Press, Leg Press, Shoulder Press, Butterfly, Preacher Curl, Tricep Kick Back, Deltoid Raise, Lat Pulldown, High And Low Pulley Stations
· Massieve constructie van staal met 50 x 50mm dikke buizen
· 2 gewichtsblokken: 70 kg (14 x 5 kg), 70 kg
· Kwalitatief hoogwaardige gekleurde poedercoating
· Afmetingen: (L x B x H) 213 x 182 x 208 cm
· Gewicht: 280 kg


Weight Plate Increments

· Plate 1: 7.5 kg
· Plate 2: 12 kg
· Plate 3: 16.5 kg
· Plate 4: 21 kg
· Plate 5: 25.5 kg
· Plate 6: 30 kg
· Plate 7: 34.5 kg
· Plate 8: 39 kg
· Plate 9: 43.5 kg
· Plate 10: 48 kg
· Plate 11: 52.5 kg
· Plate 12: 57 kg
· Plate 13: 61.5 kg
· Plate 14: 65 kg

Productvergelijking Marcy krachtstation GS99 (2 personen)

Bezorgen Marcy krachtstation GS99 (2 personen)

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadNog 1 exemplaar beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

fitnessdigital biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • 2 jaar
 • officieel dealer

***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.Garantie

FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

garanderen dat:

 • Het product nieuw is
 • Het product in de originele verpakking zit
 • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk

Het merk

marcy

In 1946 begon Marcy reeds met het produceren van fitnessapparaten voor thuisgebruik en sinds die tijd, heeft het bedrijf een internationale reputatie opgebouwd op het gebied van fitnessproducten dankzij hun innovatieve, betaalbare en kwalitatief hoge producten voor de reguliere gebruiker.

Tegenwoordig biedt Marcy een complete fitness en krachttrainingslijn voor thuisgebruik bestaande uit homegyms voor thuisgebruik, krachtbanken, hometrainers, crosstrainers en een uitgebreid assortiment aan gewichten en stangen. Marcy heeft alles in huis voor zowel de beginnende fitnessgebruiker als de meer gevorderderde klant en tevens voor diegenen die een volledige fitnessruimte thuis willen opzetten.

Als lid van de Escalade groep, zijn de producten van Marcy beschikbaar in heel Europa en bieden een innovatief design, kwaliteit en een zeer goede klantenservice.

marcy

Betaalmogelijkheden Marcy krachtstation GS99 (2 personen)

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Marcy krachtstation GS99 (2 personen)

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
1 Vragen 1 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

1 Vragen
kan men de gewichten nog uitbreidenVraag van buyse eric uit zingem belgieWeet u het antwoord? Geef het hier.1 Antwoorden

Hallo, Max. gebruikersgewicht is 140kg x 2 gebruikers, meer gewicht is niet aan te raden. WinekeBeantwoord door FitnessDigital.com

1 Vragen

Beoordelingen van klanten over Marcy krachtstation GS99 (2 personen)

0
0 Sterren

5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening