Ontdek onze KORTINGEN

LOF

Leider in handschoenen en technische fitnessaccessoires in Europa, combineert hoogwaardig materiaal en geavanceerd design, wat de prestaties en de veiligheid verhoogt tijdens de meest veeleisende work-outs.

Alles zien
LOF

Waarom LOF kopen?

LOF focust zich op het ontwerp, de productie en distributie van een uitgebreid en verzorgd gamma fitnesshandschoenen en -accessoires met een functioneel ontwerp met hoge prestaties. Producten vervaardigd om te voldoen aan de behoeften van bescherming, grip, comfort en aanpassingsvermogen van de meest veeleisende en ervaren atleet, evenals als die van de gemiddelde gebruiker of van beginners in de beoefening van diverse sportactiviteiten zoals: fitness, body-pump, gewichtheffen, fietsen of outdoortrainingen, enz.

De belangrijkste voordelen van LOF zijn:

· Bescherming en beveiliging tegen de grootste uitdagingen van de spieren en gewrichten tijdens de work-outs waarbij de armen en handen bij te pas komen.

· Stoffen en materialen met een maximale slipweerstand voor meer grip en controle en winst tijdens de work-out.

· Handschoenen met quick release handgrepen voor een praktischere en functionelere work-out.

· Accessoires voor het heffen en werpen van meer gewicht, waardoor bovendien de veiligheid van de atleet verhoogd wordt.

· Handschoenen met specifieke en duidelijke anatomie voor mannen en vrouwen.


LOF

Geschiedenis van LOF

Het Europese Lof, S.L. werd opgericht in 1997 met als voornaamste doel om de fitnessgebruiker te voorzien van een gamma handschoenen en accessoires met de nodige technologie om de prestaties en de veiligheid te maximaliseren tijdens de work-out.

Sindsdien produceert het bedrijf professionele handschoenen met hoge kwaliteits- en ontwerpnormen, zowel voor mannen als voor vrouwen. Deze werden allemaal onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles die hun duurzaamheid garanderen en ze verzekeren tegen elke fabricagefout. Daarom heeft LOF jaar na jaar het vertrouwen gewonnen van de Europese distributeurs en gebruikers, en heeft het de meest positieve beoordelingen in verschillende landen gekregen.


LOF