Kerst: Ontdek onze aanbiedingen om het hele jaar door fit te zijn

Lichaamsanalyse weegschalen iHealth

Weegschalen of lichaamssamenstellingsmonitoren zijn elektronische apparaten die verschillende gegevens en metingen weergeven over de lichaamssamenstelling, sommige zelfs op een gesegmenteerde manier (armen, benen en romp). Deze weegschalen zijn speciaal ontworpen voor atleten en sporters die de impact van hun trainingsroutines op hun lichaamssamenstelling precies willen berekenen. De functies en de gegevens die ze weergeven, hangen af van het model. Meer informatie

Kies tot 4 producten om te vergelijken producten geselecteerd

 • Meet gewicht, lichaamsvet, vetvrije massa, spiermassa, botmassa, lichaamswater, dagelijkse opname van calorieën, lichaam index en visceraal vetniveau.
  iHealth Core HS6 Weegschaal
  Kerst

  Bezorging 3-5 werkdagen

  iHealth Core HS6 Weegschaal

  0 Sterren (0)
  • In segmenten: Nee
  • Gegevens uit te lezen.: Ja
  • Vet %: Ja
  • Water %: Ja
 • Meet gewicht, lichaamsvet, vetvrije massa, dagelijkse opname van calorieën, lichaam index en visceraal vetniveau.
  iHealth Lina HS2
  Kerst

  Bezorging 2-3 werkdagen

  iHealth Lina HS2

  0 Sterren (0)
  • In segmenten: Nee
  • Gegevens uit te lezen.: Ja
  • Vet %: Nee
  • Water %: Nee

Koopgids voor weegschalen


Bij de aankoop van de ene of de andere weegschaal doet men er goed aan om rekening te houden met een aantal belangrijke aspecten zoals het feit of de weegschaal segmentaal is of niet of de beschikbare functies en metingen:

Segmentale weegschalen

Segmentale weegschalen maken gesegmenteerde metingen mogelijk, d.w.z. concrete metingen voor elk lichaamsdeel (armen, benen en romp). De gebruiker moet gewoon op de weegschaal gaan staan en zijn/haar handen op de aangeduide manier op de elektroden plaatsen om een volledige lichaamsmeting uit te voeren. Dit soort weegschalen is heel nuttig voor sporters, atleten en mensen die met meer precisie en nauwkeurigheid de metingen van hun lichaam en de impact van hun trainingsroutines willen kennen.

Mogelijke metingen

De getoonde gegevens verschillen van model tot model maar dit zijn enkele mogelijkheden: Totale percentage water en lichaamsvet, dagelijkse calorie-inname, gewicht, botmassa, viscerale massa, spiermassa, percentage basaal metabolisme, metabolische leeftijd, IMC, enz. Zeer nuttige gegevens voor elke sporter die zijn/haar lichaamssamenstelling ten allen tijde onder controle wil hebben.

terug

Links over die u kunnen intereseren Lichaamsanalyse weegschalen