terug
Keiser m3 Total Body Trainer
Bezorging 10 werkdagen
€ 3.085,50 € 2.795,00

Keiser m3 Total Body Trainer

Professioneel
Aanbieding - 9%
Installatie Machines Keiser

Installatie Machines Keiser
Gratis (1 st.) € 129,00

€ 3.085,50 € 2.795,00

Gratis bezorging vanaf € 50

Keiser m3 Total Body Trainer Keiser De Total Body Trainer is zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een gelijktijdige full body workout, of juist het boven- en onderlichaam apart willen trainen. Speedbikes 005610PBC

Eigenschappen Keiser m3 Total Body Trainer

 
De Total Body Trainer is zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een gelijktijdige full body workout, of juist het boven- en onderlichaam apart willen trainen.
· Lichtgewicht aluminium Flywheel.
· Performance Display.
· Gemakkelijk te verplaatsen.
· Geïntegreerde bidonhouder.
· Op vier manieren verstelbaar zadel: omhoog, omlaag, voorwaarts en achterwaarts.
 

Performance Display
 
Door het unieke performance display kan de instructeur elke deelnemer tot het uiterste begeleiden en motiveren. De getoonde waarden op het display zijn:
· RPM
· Power output in Watt en in kilocalorieën
· Hartslag (Polar / Suunto compatible)
· Trainingsduur
· Versnelling (1-24 gears)
· Trainingsafstand
 
Unieke Kenmerken
 
· Hoogte: 1230,8 mm
· Breedte: 736,6 mm
· Lengte: 1219,2 mm
· Gewicht: 55,79kg
 
 
****Dit product kan helaas niet met onder rembours betaling geleverd worden.
 

Productvergelijking Keiser m3 Total Body Trainer

Bezorgen Keiser m3 Total Body Trainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBezorging 10 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Het aantal werkdagen die staan voor de levering van de bestelling. Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag verwerkt vóór 14:30.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 50 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Betaalmogelijkheden Keiser m3 Total Body Trainer

iDealZonder extra kosten

Met deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank, in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes.

OverboekingZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra die compleet is. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

Bankgegevens

 • Bankgegevens: Rabobank
 • Rekeningnummer: 151281955
 • IBAN: NL15 RABO 0151281955
 • BIC: RABONL2U

Onder remboursZonder extra kosten

U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

CreditcardZonder extra kosten

Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Creditcard

Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

PayPalZonder extra kosten

Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is is onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

Vraag aan expert over Keiser m3 Total Body Trainer

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Keiser m3 Total Body Trainer

0
0 Sterren
5 Sterren
0 %
(0)
4 Sterren
0 %
(0)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening