Jawbone

Jawbone, wereldleider in de consumententechnologie en de technologie van draagbare apparaten, vervaardigt hardwareproducten en softwareplatforms die aangedreven worden door data science, met als doelstelling om het leven van de gebruikers te verbeteren.

Alles zien
Jawbone

Jawbone categorieën

Waarom Jawbone kopen?

· UP van Jawbone: Beschikt over een systeem die de mensen helpt om een betere levenskwaliteit te verkrijgen door hen gepersonaliseerde informatie te geven over hoe ze moeten slapen, bewegen en eten.

· API: Haar open API (het platform van UP) omvat een ecosysteem met toepassingen en diensten die zich integreren met UP, om de gebruiker zo nieuwe gepersonaliseerde ervaringen te bieden.

· Maker van andere families: Jawbone is ook de maker van de meest verkochte familie draadloze luidsprekers van JAMBOX, de bekroonde Jawbone ERA Bluetooth: Noise Assassin-hoofdtelefoons en -technologie.

· Uniek systeem om de levensstijl op te volgen: Jawbone heeft een concept van een unieke levensstijl, met meer dan 600 patenten die verband houden met het werkterrein van de maatstaven van activiteit en de productieprocessen van draagbare technologie.

· Jawbone wereldwijd: Het hoofdkantoor van Jawbone is gevestigd in San Francisco en Jawbone heeft kantoren wereldwijd en de producten van Jawbone zijn verkrijgbaar in meer dan 40 landen over de hele wereld.

Jawbone

Geschiedenis van Jawbone

Alexander Asseily en Hosain Rahman leerden elkaar kennen in de Stanford-universiteit en in 1999 richtten ze Aliph op (dat later zou uitgroeien tot Jawbone) om antigeluidtechnologie te ontwikkelen voor het Amerikaanse leger.

In 2002 begon het paar, na het erkennen van hun potentieel, headsets te ontwikkelen voor mobiele telefoons, ontworpen met als doelstelling om de achtergrondgeluiden te elimineren voor de luisteraar.

In 2008 verscheen de nieuwe Jawbone voor het eerst in de Apple Store en dit is de reden waarom het vandaag na zoveel verwezenlijkingen de wereldleider is in technologie en consumptie en draagbare apparaten.

In 2010 ontving Jawbone de eerste IDSA Design Of The Decade award en het is de maker van de familie Jambox-luidsprekers (een bestseller), de Jawbone ERA- en de ICON Bluetooth-headsets en de NoiseAssassin-technologie. In maart 2014 stelde het bedrijf de UP24-armband voor in 29 landen, de definitieve hardware voor het UP-systeem. Dit systeem dat uit een armband, een mobiele toepassing en data service bestaat, versterkt informatie aan de gebruiker over zijn dromen, fysieke activiteiten en voeding om hem/haar te helpen de beste beslissingen te maken in zijn/haar dagelijkse gewoonten.

Jawbone