Ontdek onze KORTINGEN
terug
Jawbone UPmove Grape
Niet meer leverbaar
Niet meer leverbaar
Jawbone UPmove Grape Jawbone Voel je fit, val af en leef je lekker uit. Niet alleen jouw stappen en slaap; het apparaatje motiveert je om de juiste keuzes te maken, waarmee je nog meer uit jezelf kunt halen. Activity trackers JL06-53A53-EU2 10006028

Eigenschappen Jawbone UPmove Grape


Beweeg meer. Zorg dat je fit wordt.

Voel je fit, val af en leef je lekker uit. UP MOVE™ is verkrijgbaar in allerlei felle kleuren, die je met accessoires kunt combineren. Knijp het vast en draag het overal met je mee. En dankzij een LED-scherm en Smart Coach als begeleiding, registreert de UP MOVE™-meter niet alleen jouw stappen en slaap; het apparaatje motiveert je om de juiste keuzes te maken, waarmee je nog meer uit jezelf kunt halen.


Uitgelichte kenmerken:

· Activiteiten registreren:
  De eenvoudigste manier om jouw stappen, training en het aantal verbrande calorieën gedurende de dag te registreren. Het meten van deze informatie vormt de eerste stap naar een actiever en gemotiveerder leven.
jawbone up-move
· Slaap registreren:
  Houd eenvoudig bij hoeveel uur en hoe goed je slaapt. De Smart Coach leert wat jouw gewoonten zijn en levert vervolgens persoonlijke suggesties waarmee je ervoor kunt zorgen dat je op tijd naar bed gaat.
jawbone up-move
· Smart Coach
  Vergeet al die simpele stappentellers en standaardadviezen. De Smart Coach helpt jou om te leren begrijpen wat je moet veranderen en helpt je om iedere dag meer te bewegen
jawbone up-move


Functies:

· Led-display:
  Het LED-scherm geeft de tijd en voortgang tot je doelen in éen enkele oogopsiag weer en meer.

· Draadloze synchronisatie:
  Het UP MOVE™-polsbandje is altijd verbonden via Bluetooth®, zodat je actuele overzichten van jouw voortgang kunt zien en meteen feedback krijgt, waarmee je gemotiveerd kunt blijven en nog meer uit het leven haalt.

· Waterbestendig:
  UP MOVE is spatbestendig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over regen of zweet tijdens een fikse trining, maar het is niet de bedoeling dat je jouw apparaat onderdompeit.
 
· Doorlopende updates:
  Wordt voortduren verbeterd met nieuwe onderdelen via gratis updates voor de UP®-software en App.
 
· Verbrande calorieën
  UP® meet hoeveel calorieën je verbrandt door jouw basaal metabolisme (BMR) vast te stellen. Deze waarde wordt aan de hand van jouw leeftijd, gewicht, lengte en bewegingsniveaus berekend. Hiervoor wordt de meest recente gepubliceerde medische standaard gebruikt. Door jouw bewegingspatroon beter te leren begrijpen, kun je meer calorieën verbranden aan de hand van jouw BMR. Dit is een van de meest effectieve manieren om op gewicht te blijven.

· Stappen:
  Onze ingebouwde versnellingsmeter telt jouw stappen heel precies, waar je ook naartoe gaat en hoe je de meter ook draagt. Daardoor kun je aangepaste doelen instellen en je voortgang over langere tijd bekijken. Het National Institute of Health (NIH) adviseert dagelijks minstens 10.000 stappen te zetten om gezond te blijven en UP® helpt je om dat voor elkaar te krijgen.

· Vrienden & familie:
  Je staat nooit alleen. Dankzij UP® kun je verbinding maken met vrienden en familie, zodat jullie je doelen samen kunnen bereiken. Wanneer de leden van de UP®-community drie of meer vrienden in hun team hebben, leggen ze per maand minstens 16 kilometer extra af. Dat zijn heel wat verbrande calorieën.
 
· Doelen:
  Verlies jouw doel niet uit het oog door jezelf persoonlijke doelen te stellen; van het aantal stappen per dag tot het aantal uren slaap en je streefgewicht. Met UP® kun je jouw doelen aan de hand van aanbevelingen voor activiteiten, handige tips en motiverende herinneringen bereiken.

· Vandaag ga ik:
  De Smart Coach motiveert je wanneer je wel een duwtje in de rug kunt gebruiken met jouw persoonlijke uitdagingen, zoals voldoende water binnenkrijgen of een intensiever bewegingspatroon.
 
· Food & Drink Logging:
  Verbeter jouw eetpatroon en bereik jouw ideale gewicht door jouw maaltijden te registreren via de UP® App. Registreer met behulp van de app wat je eet en drinkt en hoeveel calorieën en voedingsstoffen je binnenkrijgt door streepjescodes te scannen of een maaltijd bij jouw lievelingsrestaurant te registreren. Er is zelfs een voedingsscore waarmee je kunt zien hoe gezond jouw voedingskeuzes zijn op een eenvoudige schaal van 1-10.
 
· Humeurregistratie:
  Houd gedurende de dag bij hoe je je voelt, zodat de Smart Coach jou inzicht kan geven over je slaap en activiteiten. Dat zal jouw stemming ten doede komen.
jawbone up-move
 

Details & Specificaties:
 
In de doos:
· UP Move Meter
· UP Move Clip
· Replicable battery
· Snelstartgids

Materiaal & onderhoud:
· Apparaat: nylon-achtig materiaal, geanodiseerd aluminium, TPU-rubber dat ook voor medische doeleinden wordt gebruikt
· Clip: TPU-rubber dat ook voor medische doeleinden wordt gebruikt
· Bandje: TPU-rubber dat ook voor medische doeleinden wordt gebruikt
· Spatbestendig, maar dompel het niet onder in water

Afmetingen & gewicht van UP MOVE:
· Afmetingen van apparaat: 27,64 mm. L x 27,64 mm. B x 9,75 mm. H
· Gewicht van apparaat (enkel meter): 6,8 g.

Voeding & batterij:
· Niet-oplaadbare, CR2032 Lithium-schijf 3V 225mAh-batterij
· Batterijduur: tot 6 maanden

Sensor & interface:
· Bluetooth® 4.0 BLE
· Versnellingsmeter met drie assen
· 12 witte LEDs, 1 oranje LED en 1 blauwe LED geven de motortijd, oplaadstadia, voortgang en huidige status weer


Veelgestelde vragen over UP MOVE:

Wat is up? hoe werkt het?
Meter + App + Jij = het UP-systeem
UP® is een systeem voor een holistische benadering van een gezonde levensstijl. De UP MOVE™-meter registreert jouw beweging en slaap op de achtergrond en door het polsbandje toe te voegen, kan UP MOVE ook jouw slaap registreren. De app geeft je gegevens weer en stelt je in staat om zaken als eten en humeur bij te houden. Zo kun jij een beter inzicht in je gewoontes krijgen en daar wat mee doen.

Hoe worden mijn activiteiten en slaap bijgehouden met UP?
De UP MOVE™-meter maakt gebruik van een precieze bewegingssensor en uitgebreide algoritmes om jouw stappen passief bij te houden en te verwerken. Verder worden zo ook de afstand, calorieën, actieve tijd en inactieve tijd bijgehouden. De UP® App rekent vervolgens aan de hand van jouw leeftijd, geslacht, lengte en gewicht het aantal verbrande calorieën uit, evenals de intensiteit en duur van je activiteiten.

UP MOVE™ maakt gebruik van actiegrafie om je slaap te registreren. Zo worden jouw micro-bewegingen in de gaten gehouden om te bepalen of je wakker bent of slaapt. Draag UP MOVE voor het beste resultaat 's nachts om je pols terwijl je slaapt.

Werkt het ook als ik fiets, yoga beoefen of op andere manieren sport waarin je geen stappen zet?
Vanuit de UP® App kun je de duur en inzet van een aantal verschillende trainingen registreren, waaronder yoga, fietsen en zwemmen. Op deze manier tellen deze trainingen ook mee en kan er een schatting worden gemaakt van het aantal verbrande calorieën voor activiteiten waarin je geen stappen zet. Bovendien heeft de UP MOVE™ een trainingsstand, waarmee je het begin en einde van je activiteit in kunt stellen. Zo kun je later de details binnen de app invoeren.

Hoe zet ik mijn UP MOVE in de trainingsstand?
Om de trainingsstand te openen, moet je tweemaal drukken en de tweede keer ingedrukt houden tot een lampje aan de rand gaat branden en het icoontje van een rennend mannetje begint te knipperen. Om de training te beëindigen moet je drukken en vasthouden, zodat de rand oplicht en het rennende mannetje blijft branden. Vanuit de app kun je aangeven wat voor training je volbracht hebt, of je kunt de details van jouw training invoeren nadat de meter gesynchroniseerd is.

Hoe zet ik mijn UP MOVE in de slaapstand?
Houd de knop ingedrukt om jouw meter in de slaapstand te zetten. Als er een maantje begint te knipperen, betekent dat dat jouw apparaat in de slaapstand staat. Houd de knop ingedrukt om weer over te schakelen op de wakkerstand.

Hoe registreert UP wat ik eet en waar komen de voedingswaarden vandaan?
We hebben ervoor gezorgd dat je eenvoudig kunt bijhouden wat je eet en drinkt. Je bepaalt zelf hoe uitgebreid of beknopt je alles bij wilt houden. Je kunt bijvoorbeeld even snel een foto gebruiken of de streepjescode in de app scannen om alle informatie van het voedingsetiket vast te leggen.

Is het waterbestendig? Kan ik ermee zwemmen?
Jouw UP MOVE™-meter is bestand tegen regen, spetters, zweet en douchebeurten, maar we raden je aan de meter af te doen als je gaat zwemmen of surfen, of in andere extreem vochtige omstandigheden zoals in de sauna of een stoombad. Dompel de meter nooit onder in vloeistoffen en ga er nooit mee in bad of in het bubbelbad.

Waar is UP MOVE van gemaakt?
De UP MOVE™-meter is omhuld met hypoallergeen rubber dat ook voor medische doeleinden wordt gebruikt. Het is glad, flexibel en bevat totaal geen latex. De achterkant bestaat uit geanodiseerd aluminium. De clip en eventuele polsbandjes zijn gemaakt van hypoallergeen rubber dat ook voor medische doeleinden wordt gebruikt. Aan de binnenkant van de meter bevindt zeer geavanceerde technologie: een processor-kern, Lithium-batterij, sensoren en geheugen. Ga dus zorgvuldig om met je UP MOVE™-meter.

Hoe maak ik mijn meter schoon?
Maak de buitenkant van je meter schoon met isopropylalcohol of een schoonmaakmiddel op alcoholbasis. Gebruik hiervoor een doekje of wattenstaafje. Dompel de meter niet onder in vloeistoffen.

Hoe lang gaat de batterij mee?
De vervangbare niet-oplaadbare Lithiumbatterij voor UP MOVE™ gaat tot wel 6 maanden mee.

Hoe wordt up gesynchroniseerd?
De UP MOVE™-meter is ontworpen om jouw gegevens draadloos via Bluetooth® Smart te synchroniseren.

Hoe kom ik aan de app?
De UP® App is gratis verkrijgbaar via de App Store en Google Play.

Welke gegevens worden op de UP MOVE-Meter, in de app of op mijn telefoon opgeslagen? Wat moet ik doen als ik mijn gegevens wil wissen?
Jouw meter zal je bewegings- en slaapgegevens maximaal negen maanden bewaren. Je kunt geregistreerde activiteiten en slaap van het polsbandje wissen via het Hulpscherm in de app. Ook kun je alle gegevens van je polsbandje wissen door een harde reset uit te voeren. Na de synchronisatie worden je gegevens in de Cloud opgeslagen, zodat je overal toegang hebt tot je gegevens. De app zal echter je meest recente gegevens in de cache bewaren voor optimale prestaties.

Is UP verbonden met facebook of twitter? Kan ik mijn UP-gegevens delen via mijn bestaande sociale netwerken?
Op dit moment laat de UP® App jou je ervaringen op allerlei leuke manieren delen. Je kunt de samenvattingen van je activiteiten, slaap en eetpatroon op Facebook en Twitter plaatsen. Je kunt jouw favoriete inzichten met mensen delen per sms, e-mail of Facebook. Ook stelt de UP App je in staat om een team van vrienden en familieleden samen te stellen, zodat jullie je voortgang met elkaar kunnen delen en elkaar kunnen motiveren. Je kunt verbonden blijven met vrienden die UP gebruiken via je adresboek, Facebook- en Twitter-contactpersonen of door ze op te zoeken via e-mail. Je kunt ook zelf bepalen welke gegevens je met hen wilt delen binnen de UP App. Alleen je naam en profielfoto zijn openbaar en kunnen binnen UP® op worden gezocht.

Hoe beschermt jawbone mijn privacy?
Jawbone vindt dat jouw gegevens jouw eigendom zijn. We nemen de bescherming van jouw gegevens en privacy uiterst serieus. Je moet een vriendschapsverzoek accepteren, voordat je jouw gegevens kunt delen en je bepaalt ook zelf welke gegevens er met anderen gedeeld worden.

Productvergelijking Jawbone UPmove Grape

Scroll om meer producten te bekijkenScroll om meer producten te bekijken

Belangrijkste eigenschappen
Prijs€ 49,99€ 9,99
Prijs€ 69,95
Prijs€ 199,00€ 124,99
Prijs€ 69,99€ 62,99
BezorgingNiet meer leverbaar
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
BezorgingLevering 2 - 3 werkdagen
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
GebruikThuisgebruik
MerkJawbone
MerkFitbit
MerkPolar
MerkGarmin
Gewicht0,17 Kg
Gewicht0,3 Kg
Gewicht0,2 Kg
Gewicht0,17 Kg
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Garantie2 jaar
Belangrijkste gegevens
HartslagNee
HartslagNee
HartslagGeïntegreerd
HartslagNee
WaterbestendigNat worden wel, maar geen gebruik onder water
WaterbestendigOnderwater te gebruiken
WaterbestendigOnderwater te gebruiken
WaterbestendigNat worden wel, maar geen gebruik onder water

Vraag aan expert over Jawbone UPmove Grape

Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
0 Vragen 0 Antwoorden

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordelingen van klanten over Jawbone UPmove Grape

5 Sterren
66 %
(2)
4 Sterren
33 %
(1)
3 Sterren
0 %
(0)
2 Sterren
0 %
(0)
1 Sterren
0 %
(0)

Uw mening telt! Voor ons en voor andere klanten.

Geef uw mening

3 Klantbeoordelingen
Makkelijk in gebruik

Jawbone move up werkt perfect. Je kan tussentijd bijhouden hoe ver je bent met jouw doelen. Het synchroniseren van de app gaat niet altijd soepel als je beetje slecht wifi of 3G bereik hebt. Over het algemeen erg tevreden!

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Jawbone UPmove Grape
45
4 Sterren4 Sterren
Super gadget, stimuleert je in alle opzichten bewegen slapen eten

stimuleert je in alle opzichten bewegen slapen eten je leven te verbeteren qua gezondheid ,geen moment spijt van mn aankoop , had ik eerder moeten doen .Maak er optimaal geebruik van ! Vind de feedback ook leuk

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Jawbone UPmove Grape
55
5 Sterren5 Sterren
Handig ding je merkt niet dat je het draagt

Prijs is oké zou de up zeker aanraden en jullie ook. Levering was snel en zonder problemen

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?JaNee
Jawbone UPmove Grape
55
5 Sterren5 Sterren
3 Klantbeoordelingen